Şimdi Ara

BMW 3.16i, TOYOTA AVENSİS, OPEL VECTRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Toyota Avensis 2004-2006 1.6 Elegance
    Opel Vectra 2003-2007 1.6 Elegance
    Orta sınıf aile arabası olarak düşünüyorum Lpg taktıracağım yakıt önemli benim için artı yol tutuşu konfor bu 3 model birbirine yakın olarak geliyor tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar bu modelleri kullananlar yada bilgisi olanlar kıyaslama yapabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalll -- 22 Aralık 2009; 19:10:56 >

• 2006 model Avensis hiç fena olmaz. BMW'lere bakma hem masraf çıkarır hem de 1.6 motorların performansı pek iyi değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

2006 model Avensis hiç fena olmaz. BMW'lere bakma hem masraf çıkarır hem de 1.6 motorların performansı pek iyi değildir.

+1 bmw nın 1.6 motorların piyasası dusuk performansta
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

2006 model Avensis hiç fena olmaz. BMW'lere bakma hem masraf çıkarır hem de 1.6 motorların performansı pek iyi değildir.

+1 bmw nın 1.6 motorların piyasası dusuk performansta

bmw nin tek eksiği perfonmans herhalde peki yakıt ta diğerlerine oranla daha fazla mı yakar?
  • Avensis daha iyi bir seçenek olabilir. içlerinde en hantalı ve en çok tüketimi olanı zaten BMW olacaktır.
  • en manıklısı avensis.SAğlamlık konusunda diğerleriinden daha iyidir
  • Peki Mazda3 ve Honda Civic 1.6 altarnatif olarak düşünülebilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    Honda Civic vs Wv golf
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kuzenmde 2003 bmw 3.16 var bende 2006 avensis kendisi lpg taktırdı ardından bende taktırdım geçen sene bu zmanlar benim araba şu kadar yakıo dedi sohbet sırasında benim benzin gibi lpg yakıyormuş meğerse alman arabaları özerllikle merso ve bmwler diğerlerine göre çok yakarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalll

Peki Mazda3 ve Honda Civic 1.6 altarnatif olarak düşünülebilir mi?

avensise göre 1 gömlek aşağı kalırlar ve onun konforunu veremezler
  • quote:

sanki diğerlerinin erformansı iyi gibi knusuryrsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

sanki diğerlerinin erformansı iyi gibi knusuryrsunuz..

BMW'nin tadını alamayacaksam gidip BMW almam.Avensisi performanstan çok konfor arayanlar alır ama BMW'yi performans ve konfor isteyenler alır. 1.6 BMW'de tatmin etmeyeceği için Avensis daha mantıklı. Hem masrafı az olur, hem donanım olarak fazlası olur, hem de BMW 1.6 olduğu için Avensisin 2.el değeri daha yüksek olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.