Şimdi Ara

BMW 3.16i üretimini durdurdu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır bmw fiyatlarına bakıyorum 3.16i yi göremiyorum. 3.18i var. Acaba bmw artık 3.16i üretimini bırakıp 3.18i mi sürecek piyasaya? 3.18i benzinli ortalama 5 lt yakacak yazılmış. Bu durum 3.16i ikinci elini nasıl etkiler?

• 3.16i F30'da artık yok...Yerine 3 silindir 1.5lt 136hp benzinli motora sahip 3.18i geldi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 silindir nedir ya,teknoloji ayağına arabaları rezil ediyorlar.

• 3 silindirlli motorlardan cok güzel ses çıkar.

• adamlar uğraşmış 3 silindili 1.5 motor yapmış eksi zamanların 2.0 motorlarının verdiği gücü emrine vermiş. Bunu yaparken tüketimi düşürmüş hemde çevreye daha az zararlı bir araç ortaya çıkarmış bizim insanımızda 3 silindirli diye burun kıvırıyor.

bunlara 4 silindirli 1.6 102 hp hitler motor layık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 27 Eylül 2015; 11:44:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

adamlar uğraşmış 3 silindili 1.5 motor yapmış eksi zamanların 2.0 motorlarının verdiği gücü emrine vermiş. Bunu yaparken tüketimi düşürmüş hemde çevreye daha az zararlı bir araç ortaya çıkarmış bizim insanımızda 3 silindirli diye burun kıvırıyor.

Merhaba.
    O bahsettiğiniz Hitler motorunu kullanıyorum.
    Kalkışlarda çok hantal ama motor gayet sağlam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

adamlar uğraşmış 3 silindili 1.5 motor yapmış eksi zamanların 2.0 motorlarının verdiği gücü emrine vermiş. Bunu yaparken tüketimi düşürmüş hemde çevreye daha az zararlı bir araç ortaya çıkarmış bizim insanımızda 3 silindirli diye burun kıvırıyor.

Kardeş 316i de gayet güzeldi yazılımlada 190 beygir oluyordu sadece 1000 liraya. hali hazırda 520i deki stroked olmuş motor varken yada 316i deki motor varken ne gerek var 318i ye 3 silindire

Alacak arkadaşlar galeriden 0 f30 316i 320ied kullansın bence f30 lci benzinli şu motorla ayağına sıktı benim gözümde f30 kullanıcısı olarak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.