Şimdi Ara

BMW 3.20 d F30 ÖZEL SİPARİŞ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mutlaka bilen vardır arkadaşlar özel sipariş verdiğinizde araç ne kadar sürede geliyor. Yani kısaca söylemek istediğim bu süreç 1 ayı geçer değil mi çünkü iki üç günle aracım 2012 model olsun istemiyorum saygılar..

BMW 3.20 d / Beyaz-Alp / Sport Line
    'Track' Kırmızı şeritli siyah kumaş döşeme
    Parlak siyah iç kaplama
    Mat kırmızı iç kaplama şeridi
    HMJ/ çift kollu, still 392, 17" jant

-PAKETLER-
    Standart Türkiye paketi
    COMFORT paket
    Techlonogy paket

-Opsiyonel Donanımlar-
    + Elektirikli açılır cam tavan " (S0403) kodlu donanım "
    + Siyah dış ayna kapakları " (S03BE) kodlu donanım "
    + Fren fonksiyonlu Cruise kontrol " (S0544) kodlu donanım "
    + Isıtmalı ön koltuklar " (S0494) kodlu donanım "
    + Adaptif farlar " (S0524) kodlu donanım "

Huzurlu sağlıklı günler dilerim.

• Süreç hakkında Borusan Oto'dan daha net bilgi alabilirsiniz ki bence bu yoğunluk dönemlerine göre de değişebilir.

Ancak şunu söyleyeyim yeni kanuna göre aracın 2013 model yılı olarak kabul edilmesi için 2013 yılı içerisinde üretilmiş olması gerekli.
    Bayi ile bu şekilde konuşup anlaşırsanız daha sağlıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakerman

Süreç hakkında Borusan Oto'dan daha net bilgi alabilirsiniz ki bence bu yoğunluk dönemlerine göre de değişebilir.

Ancak şunu söyleyeyim yeni kanuna göre aracın 2013 model yılı olarak kabul edilmesi için 2013 yılı içerisinde üretilmiş olması gerekli.

Evet biliyorum ancak o şekilde bilmiyordum. Örneğin 2012 aralıkta üretilmiş araç 2013 ocakta teslim alınınca yine 2012mi oluyor biraz can sıkıcı konu. Bilgilendirme için çok teşekkürler..
  • Rica ederim. Uygulamanın ilk senesi olduğu için bir çok kişi sizin gibi 2013 de giren araçların 2013 olacağını düşünüyor.

İthal marka/modellerde 2013 araçların gelmesi şubat ayını bulacak, bu nedenle ben şahsen bu sene ocak ayında da 2012 modellere ait kampanyalar olacağını hatta belki modeline göre ciddi indirimler yakalanabileceğini düşünüyorum. Gerçi sizin durumunuz farklı siz özel sipariş araç istiyorsunuz ama 2013 model olması sizin için çok önemli değilse belki siparişinizi 2012 üretimine aldırıp bir indirim alabilirsiniz, hem de aracınıza daha erken kavuşmuş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eemirr

quote:

Süreç hakkında Borusan Oto'dan daha net bilgi alabilirsiniz ki bence bu yoğunluk dönemlerine göre de değişebilir.

Evet biliyorum ancak o şekilde bilmiyordum. Örneğin 2012 aralıkta üretilmiş araç 2013 ocakta teslim alınınca yine 2012mi oluyor biraz can sıkıcı konu. Bilgilendirme için çok teşekkürler..

bende 2013 yılında üretilecek diye biliyoru onun için sizin siparişinizi ocak ayı üretimine sokacaklar ve şubat sonu mart başı gibi aracınızı teslim alacaksınız.. ama zam gelicek filan diyolar 2013 modellere tabi bunu satış yapmak içinde söylüyo olabilirler... adaptif farı neden istiyorsunuz çok kullanışlı bi opsiyon değil bence, onun yerine katlanır dış ayna bence daha iyi bir seçenek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: eemirr

Mutlaka bilen vardır arkadaşlar özel sipariş verdiğinizde araç ne kadar sürede geliyor. Yani kısaca söylemek istediğim bu süreç 1 ayı geçer değil mi çünkü iki üç günle aracım 2012 model olsun istemiyorum saygılar..

BMW 3.20 d / Beyaz-Alp / Sport Line
    'Track' Kırmızı şeritli siyah kumaş döşeme
    Parlak siyah iç kaplama
    Mat kırmızı iç kaplama şeridi
    HMJ/ çift kollu, still 392, 17" jant

-PAKETLER-
    Standart Türkiye paketi
    COMFORT paket
    Techlonogy paket

-Opsiyonel Donanımlar-
    + Elektirikli açılır cam tavan " (S0403) kodlu donanım "
    + Siyah dış ayna kapakları " (S03BE) kodlu donanım "
    + Fren fonksiyonlu Cruise kontrol " (S0544) kodlu donanım "
    + Isıtmalı ön koltuklar " (S0494) kodlu donanım "
    + Adaptif farlar " (S0524) kodlu donanım "

Huzurlu sağlıklı günler dilerim.

Hocam bu kadar donanıma birde hifi sistem eklemelisin bence yaklaşık 140 bin para veripte tweeterı bile olmayan rezalet niteliğinde 4 hoparlörde müzik dinleyince ne söylemek istediğimi anlayacaksın.

• Hepinize çok teşekkür ediyorum, bir arkadaşım daha söylemişti senin aracı ocak üretimine sokarlar diye. Açıkçası adaptif farları bende istemedim babamın ricası oldu biraz satarken önemliymiş ancak pek önemi yok. Dediğiniz hoparlörleri 2 önceki aracıma toplamıştım o zaman Alfa Romeo 156 vardı ve bundan 5 sene önce yaklaşık 3,4 bin lira harcamıştım özetliycek olursam o işe doydum. Fakat konuştuğum insanların çoğu arabadan memnun kalacağımı ve doğru bir seçim yaptığımı söylediler, özellikle benzinden çok başım ağrıdı bundan önceki arabalarımda bu konuda sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • babanız bence yanlış biliyor ben ikinci elde adaptif farın önemli olduğunu hiç duymadım babanız xenon la karıştırmasın?? o özellki için fazladan bi ton para vermenizi istemem
  • aralığın son haftası klasik Noel dönemine denk geldiği için büyük ihtimalle ocak ayına sarkar teslimat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsg35

babanız bence yanlış biliyor ben ikinci elde adaptif farın önemli olduğunu hiç duymadım babanız xenon la karıştırmasın?? o özellki için fazladan bi ton para vermenizi istemem

Tecno paketin içinde xenon zaten mevcut dediğiniz gibi bende 700 euro + vergileri ödemek istemezdim ama eski toprak dediğim dedik oluyor ne yazıkki yada 1000 euro daha katar 18 lik jant alırdım. Kullanıcı adınızı görünce aklıma geldi cumartesi yeni golfü test ettim dsg şanzımanlı henüz bmw 3.20 test edemedim ama umarım vites geçişleri vw'deki gibi iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

aralığın son haftası klasik Noel dönemine denk geldiği için büyük ihtimalle ocak ayına sarkar teslimat...

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim ancak sipariş sabah verildi sizce ocak erken olmazmı teslimat için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemirr -- 27 Kasım 2012; 14:43:35 >
  • Benim bildiğim adaptif far hıza duyarlı olarak yüksekliğini otomatik ayarlayan far sistemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Benim bildiğim adaptif far hıza duyarlı olarak yüksekliğini otomatik ayarlayan far sistemi.

Hocam hıza göre değil de aracın yüküne göre farların yüksekliğini otomatik ayarlama özelliği xenon'lu araçlarda standart.
    Adaptif far tekerleklerin yönüne göre farları sağa yada sola döndürerek gidilen yönü aydınlatıyor.
  • quote:

quote:

Benim bildiğim adaptif far hıza duyarlı olarak yüksekliğini otomatik ayarlayan far sistemi.

Hocam hıza göre değil de aracın yüküne göre farların yüksekliğini otomatik ayarlama özelliği xenon'lu araçlarda standart.
    Adaptif far tekerleklerin yönüne göre farları sağa yada sola döndürerek gidilen yönü aydınlatıyor.

Düzeltme için teşekkürler . Ben de şimdi kataloguna bakıyordum , aşağıya yapıştırıyorum bilgiyi.

Adaptif Farlar: değişken aydınlatma dağılımı
    ile viraj ışıkları ve hareketli farlar dahil. Bu özellik,
    gece veya kötü görüş koşullarında güvenliği
    arttırır. Seziciler, direksiyon açısını, yanal ivmelenme
    oranını ve otomobilin hızını algılar. Far
    hüzmelerinin yönü de virajın hesaplanan yapısına
    uygun biçimde otomatik olarak ayarlanır

• F30'u özel sipariş verecekseniz Aralık son hafta (27 28) ya da 2 Ocak'ta sipariş verin.. aksi halde araç 2012 model olacaktır.. Ocak üretimine girmesi gerek 2013 olması için..

Özel siparişi verdikten sonra aracınız Almanya'nın TR kotasına bağlı olarak Ocak'ta üretime girerse en geç Mart ayının 2. haftası teslim edilir.. ama genel olarak baktığımızda Şubat'ın sonu gibi teslim edilir diyebiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 27 Kasım 2012; 16:25:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok ozur diliyorum yanlis anlasilmak istemem de: bu gibi donanima sahip araclardan piyasa da ve bayiler de cok var. Ben basliga bakinca belli basli donanimlardan farkli bir sey bekledim; 19"M jant, estoril blue, naviprof. , ozel deri kaplama koltuk,HK, head up , vs... Gibi

Yani mevcut araclarda istediginiz ozelliklere sahip bir arac yok muydu ya da madem ozel siparis veriyorum, sizi yansitip piyasada az bulunan bi ozellik ekleme fikrini hic dusunmediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

o senin arabanda da var dostum
  • bu model geçiş yılı enterasan oldu. şimdi adam 2012 Aralık 20'de sipariş verse, üretim nakliye işlemler vs Şubat sonu aracını alacak 2012 model olacak araba. ben 2011 ekim'de almışım arabayı, arada nerden baksan 16 ay var, benimki de 2012 model.. zor karar yani şu anda araç alacaklar için. ki ağustos 2011 'de alanla arada 1,5 sene fark olacak neredeyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

F30'u özel sipariş verecekseniz Aralık son hafta (27 28) ya da 2 Ocak'ta sipariş verin.. aksi halde araç 2012 model olacaktır.. Ocak üretimine girmesi gerek 2013 olması için..

Özel siparişi verdikten sonra aracınız Almanya'nın TR kotasına bağlı olarak Ocak'ta üretime girerse en geç Mart ayının 2. haftası teslim edilir.. ama genel olarak baktığımızda Şubat'ın sonu gibi teslim edilir diyebiliriz..

Bilgilendirme için size sonsuz teşekkür ediyorum yarın durumu düzeltmek için uğraşacağım. Çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

Cok ozur diliyorum yanlis anlasilmak istemem de: bu gibi donanima sahip araclardan piyasa da ve bayiler de cok var. Ben basliga bakinca belli basli donanimlardan farkli bir sey bekledim; 19"M jant, estoril blue, naviprof. , ozel deri kaplama koltuk,HK, head up , vs... Gibi

Yani mevcut araclarda istediginiz ozelliklere sahip bir arac yok muydu ya da madem ozel siparis veriyorum, sizi yansitip piyasada az bulunan bi ozellik ekleme fikrini hic dusunmediniz mi?

Rica ederim. Bu tür araçlar ne yazık ki kafamıza esince alabilceğimiz fiyat türünden değil pek çok bayiyi araştırdım ve pek çok satış temsilcisiyle görüştüm özetlemem gerekirse bana 3.20 aracına cruise control seçeneğini bile pek getirmediklerini söylediler belki kotayı doldurmaya çalışıyorlar bilmiyorum ama dediğiniz gibi çoğu araçta mevcut olan donanımlar. Konunun başlığına takıldıysanız eğer ben aracın model yılını ve üretim sürecini merak ettiğim için özel üretim yazdım yoksa dediğiniz gibi arabanın pek bir özelliği yok. Ama madem alıyorsun neden ekletmedin diyorsanız da henüz 22 yaşındayım ne yazık ki kendi paramla almıyorum şuan bile aracın değeri 140 bin liralarda dediğiniz seçeneklerle araç tahmini 70,80bin euro oluyor o parayı 3 serisine vereceğime babama 5 aldırtır arada bende kullanırım daha mantıklı olur. İyi niyetli düşünceniz için çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.