Şimdi Ara

BMW 3.20ci aldım 1995 model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
3.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BMW 3.20ci aldım 1995 model ALDIM YAKIT DURUMU NEDİR PARÇALARINI NASIL TEMİN EDERİM BENZİN POMPASI VE OTOMATİK VİTES SEKROMENJİ LAZIM BİLGİSİ OLANLAR CVP YAZABİLİRMİ ACABA......

• Ooooyy oy oy harika makine.Lpg ile 30 kuruş yakıyor diye biliyorum.

Bu arada her 3.20ci konusu açıldığında şunu söylüyor arkadaşlarım "Ankaradan e36 alınmaz."

Bi arkadaş geçen şunu demişti bide, "Ankaralılar bmw yi bi yere park ediyor sonra oturup izliyor."

[Yanlış anlaşılmasın arabayı sevdikleri anlamında.Ve e36 coupe lerin %60ı ankarada ve yanlamaktan haşat olmuşlar anlamında.]

Neyse hayırlı olsun o parçaları internetten daha kolay bulursun.Mesela e36 club forumu varsa yada bmw forumlarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 26 Kasım 2012; 0:04:14 >
  • Hayirli olsun. Ne kadara aldiniz? Ozellikleri neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun ...

şöyle sağlam 5-6 bmw ustası ve 5-6 yedek parcacı arkadaşlar edinin bir an önce ...
  • 17 bin tl ye aldm ve tşkler arkadaslar
  • hayırlı olsun aracınız bmw aşktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti_mus

17 bin tl ye aldm ve tşkler arkadaslar

Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız sür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a6 2.4 2007 model
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun. 3 tane e36 alıp satmış biri olarak allah yardımcınız olsun diyorum . Bitmez o arabaların derdi. sanayide acil olarak kanka bulmanız lazım. Normal bir usta sizi her gün görmekten usanacaktır. Parça konusunda sıkıntınız olmaz. Artık heryerde yan sanayisi çıkması var. sıfırı zaten uçmuş. orjinal parçası üretilmiyor. Fakat herşey bitti tam araba adam oldu diyeceksiniz başladığınız yere döneceksiniz. Parça konusunda İstanbul aksaray Tuba otomotiv ve arif karacan , İzmir de esin otomotivde Ankara İmaj BMW aradığın her parçayı uygun fiyata bulursun. Bahsettiğim firmaları googlede araştır. Hepsiylede kanka olmuştum :D adamlar telefonu açar açmaz yine neoldu hüsamettin diyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: husam74

Hayırlı olsun. 3 tane e36 alıp satmış biri olarak allah yardımcınız olsun diyorum . Bitmez o arabaların derdi. sanayide acil olarak kanka bulmanız lazım. Normal bir usta sizi her gün görmekten usanacaktır. Parça konusunda sıkıntınız olmaz. Artık heryerde yan sanayisi çıkması var. sıfırı zaten uçmuş. orjinal parçası üretilmiyor. Fakat herşey bitti tam araba adam oldu diyeceksiniz başladığınız yere döneceksiniz. Parça konusunda İstanbul aksaray Tuba otomotiv ve arif karacan , İzmir de esin otomotivde Ankara İmaj BMW aradığın her parçayı uygun fiyata bulursun. Bahsettiğim firmaları googlede araştır. Hepsiylede kanka olmuştum :D adamlar telefonu açar açmaz yine neoldu hüsamettin diyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: musti_mus

MERHABA ARKADAŞLAR BMW 3.20ci aldım 1995 model ALDIM YAKIT DURUMU NEDİR PARÇALARINI NASIL TEMİN EDERİM BENZİN POMPASI VE OTOMATİK VİTES SEKROMENJİ LAZIM BİLGİSİ OLANLAR CVP YAZABİLİRMİ ACABA......

hocam her sanayiye gittiğinde yedek parçasını bulurlar ama 95 olduğu için pahalı olabilir ve gelmesi biraz uzun sürer eğer ellerinde yoksa...
  • Geçmiş olsun+hayırlı olsun. Arkadaşım 94 model bmw 320ci yüzünden hergün sanayiye gitmekten işten atılıyordu bir dönem. Ama şekiller paris orası ayrı
  • Temizini almadıysan sanayide yatar kalkarsın BMW e46 SAHİBİ olarak söylüyorum.. HOR KULLANMA SAKINA sen hor kullandıkça ocağına incir ormanı diker ağacı değil :)
  • son sahibimi oldun sanırım..
  • Birtek benzin otomatiği arızalı okadar başka yokk sorun ve hollandadan m3 Getittiriyorum aktarma yapacam benim arabaya herseyini :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.