Şimdi Ara

1998 mercedes e 200 alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Advantage modeli en full olanı ? Arabada herşey otomatik beğendik kedigöz heveside vardı bayadır. masraf çıkarırmı ? Sadece 2000 lira hasar kaydı var km 200.000 lerde
    Daha önce kullanan oldumu konforu gidişi felan nasıldır?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dedemde 96 e200 kompressor var. Otomatik vites 184 beygir. 200 ün üstünü gördüm, gidişi harika. O kasaya rağmen çok güzel gidiyor. Uzun yolda daha bi başka.. Uzun yolda lpg ile 23 kuruş şehir içinde de 28-29 kuruş yakıyor. İçi çok geniş zaten. Sizin baktığınız araca kaç para istiyor?

• Hocam lpg takılmamış ve temiz kullanılmış bulursanız 1milyon km ye kadar gider diyen mercedes ustaları var. Arkadaşta var e200 97 model. Komp. değil normal motor. 136bg miş galiba. Daha hiç lpg takılmamış 470bin km. Motor saat gibi çalışıyo sesi bile duyulmuyo neredeyse. Konforu deseniz tartışılmaz. Ancak yakıtı biraz fazla. 1 depo benzine şehir dışı normal kullanımda 600-650 km yapıyor. Temizini ve orjinalini bulursanız alınabilecek araç.

Ek olarak dediğim araç satılık düşünürseniz ilan budur.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-1997-200e-full-plusfull-ilk-sahibinden-e-2-paketli-266431269/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenTugay -- 12 Mayıs 2016; 1:00:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BenTugay

Hocam lpg takılmamış ve temiz kullanılmış bulursanız 1milyon km ye kadar gider diyen mercedes ustaları var. Arkadaşta var e200 97 model. Komp. değil normal motor. 136bg miş galiba. Daha hiç lpg takılmamış 470bin km. Motor saat gibi çalışıyo sesi bile duyulmuyo neredeyse. Konforu deseniz tartışılmaz. Ancak yakıtı biraz fazla. 1 depo benzine şehir dışı normal kullanımda 600-650 km yapıyor. Temizini ve orjinalini bulursanız alınabilecek araç.

Ek olarak dediğim araç satılık düşünürseniz ilan budur.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-1997-200e-full-plusfull-ilk-sahibinden-e-2-paketli-266431269/detay

YÜKSEL OTOMOTİV

kenara 5-10 bin arası bütçe ayırabilirseniz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 12 Mayıs 2016; 1:10:59 >

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Tamam galericilerden hepimiz korkuyoruz ama ilanlara bakarsanız galeri minibüs üzerine çalışıyo. Yani araba alım satımı yok. Araba ilanı varsada onlarda eşinin dostunun araçlarıdır kendinin değildir. Bu araçta dediğim gibi arkadaşın kendi özel aracı. Kendi kullanmak amacıyla almıştı alıp satmak için değil. Nerden biliyosun derseniz kişi çok yakın arkadaşım.
  • BenTugay B kullanıcısına yanıt
    ilk sahibinden 470bin km de benzinli otomatik mercedes son zamanlarda gordugum en efsane ilan

kibrista 90 model taksi mercedese binmistim, +800bin km de idi

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Nesi efsane anlayamadım? Pek mercedes ilanlarına bakmamda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BenTugay B kullanıcısına yanıt
    19 sene ayni araca binmek, senede 25bin km yapmak.. yakit tuketimi cok olan bir arac ile 470bin km :) benim ruhum fakir heralde hocam bilmiyorum

• Dedemde vardi bu kasa e serisi ben kucukken,95 dogumluyum,motorunu vs hatirlamiyorum soforlu kullaniyordu kendisi.. Hayal mayal hatirliyorum,gemi gibi gelmisti bana o zaman bindigimde :-D

• Bence w210 e39 dan üstün bir araç ayrica 17 18 yaşında bi premiuma bakicaksa ve bunlar e39 ve w210 ise benim tercihim w210 dan yana olurdu.Linkini attiginiz ilandaki e39 lar bitik duruyor sanki
    Ekleme:Sahibindenden link attiginizi gorunce kesin e39 ilanidir demistim tuttu
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunluuu55 -- 12 Mayıs 2016; 1:53:24 >
  • samsunluuu55 kullanıcısına yanıt
    e39 ile w210 u karşılaştırdığınızda şanzımanından motoruna kadar gijital klimasına hava yastığına kadar e39 önde ama e60 ve w211 dediğinizde işte orada mercedes adının olması gerektiği gibi araba var.
  • kompressorlu olsun mutlaka. dayımda 98 e200 kompressorsüz vardı araba gitmiyordu. şimdi 2004 e200 kompressor var ciddi fark var aralarında...
  • Araba döküntü çıktı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.