Şimdi Ara

BMW 3.20d E46 kasa acill!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sizden şu 320 2004-2008 model e46 kasalar hakkında bilgi istiyorum manuel düşünüyoruz. Bu kasalarda herhangi bir kronik sorun oluyormu. Alalım mı almıyalım mı ve gerekçeleriyle açıklarsanız çok sevinirim. Sanırım turbo sorunumu vardı yada bu kasanın kesinlikle şu motorunu al dediğiniz varmı?

• E90 demek istediniz heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004'den sonra E46 kasa üretilmedi ki. E90 kasa üretildi
  • yazım hatası olmuştur normal..bize alıncak arabanın yıl,km ve özelliklerini belirtirseniz açıklama yaparız..
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orjinal-m3-paket-triptonik-102708112/detay

bahsettiğim kasa bu kasar model yılını yanlış yazmışım galiba özür dilerim. benim için önemli olan bu kasadan olması. km çok aşırı fazla olmadıktan sonra idaal olabilir. evet bilgi istediğim ilandakilerden. teşekkürler.
  • Kuzenim de almayı düşünüyor,konu takip

• bahsettiğiniz kasa E46 sedan..araç büyük ihtimal M değil..bir kaç eklenti yapmış iç ve dış..direksiyon olarak biraz serttir belki sürerseniz anlarsınız..motoru yıpranmamış ve hor kullanılmamışsa performansı gayet iyidir..eğer araba ara hızlanmalarda vs yavaş kalıyorsa bilinki o bmw bitiktir..araçta cd çalar yok yada changer hazırlığı var..pazarlık yapılmalı..takılan aksesuarlarda bişey yok..piyasada ucuza bulunabiliyor..alınabilir bir seri..fakat almadan önce muhakkak aracı ekspertiz yaptırın vuruğu kırığı değişeni boyananı varmı yokmu öğrenin tramer kayıtlarınada bakın..
  • quote:

bahsettiğiniz kasa E46 sedan..araç büyük ihtimal M değil..bir kaç eklenti yapmış iç ve dış..direksiyon olarak biraz serttir belki sürerseniz anlarsınız..motoru yıpranmamış ve hor kullanılmamışsa performansı gayet iyidir..eğer araba ara hızlanmalarda vs yavaş kalıyorsa bilinki o bmw bitiktir..araçta cd çalar yok yada changer hazırlığı var..pazarlık yapılmalı..takılan aksesuarlarda bişey yok..piyasada ucuza bulunabiliyor..alınabilir bir seri..fakat almadan önce muhakkak aracı ekspertiz yaptırın vuruğu kırığı değişeni boyananı varmı yokmu öğrenin tramer kayıtlarınada bakın..

cevabınız için çok teşekkür ediyor. ben o aracı örnek olarak göstermiştim öyle bi renk zaten tercihim olmaz. yani dikkan etmem gereken önemli konu motorumudur motorsa sıkıntı olabilir diyorsunuz anladığım kadarıyla

• M paket bulabilirseniz daha başarılı olur..direksiyon tepkimeleri,yol tutuşu daha başarılıdır ve koltuk ısıtma vs gibi kullanıcıyı daha çok memnun edecek opsiyonları mevcuttur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyener07

quote:

bahsettiğiniz kasa E46 sedan..araç büyük ihtimal M değil..bir kaç eklenti yapmış iç ve dış..direksiyon olarak biraz serttir belki sürerseniz anlarsınız..motoru yıpranmamış ve hor kullanılmamışsa performansı gayet iyidir..eğer araba ara hızlanmalarda vs yavaş kalıyorsa bilinki o bmw bitiktir..araçta cd çalar yok yada changer hazırlığı var..pazarlık yapılmalı..takılan aksesuarlarda bişey yok..piyasada ucuza bulunabiliyor..alınabilir bir seri..fakat almadan önce muhakkak aracı ekspertiz yaptırın vuruğu kırığı değişeni boyananı varmı yokmu öğrenin tramer kayıtlarınada bakın..

cevabınız için çok teşekkür ediyor. ben o aracı örnek olarak göstermiştim öyle bi renk zaten tercihim olmaz. yani dikkan etmem gereken önemli konu motorumudur motorsa sıkıntı olabilir diyorsunuz anladığım kadarıyla

elbette..insanlar genelde bmw aracı performansı için tercih ederler en azından ben öyleyim..aracın kalkışında ara hızlanmalarında tabiri caizse tıkanmalar teklemeler varsa ardınıza bile bakmayın bal köpüğü veya bej güzel renktir aslında güzel bakımları yapılırsa pasta cila fln güzel bir jant ve 2 numaralı filmlerle gayet şık durabilir..bu renkte bir arkadaşımda ve bahsettiğim şekilde fakat o coupe modeliydi..

• quote:

elbette..insanlar genelde bmw aracı performansı için tercih ederler en azından ben öyleyim..aracın kalkışında ara hızlanmalarında tabiri caizse tıkanmalar teklemeler varsa ardınıza bile bakmayın bal köpüğü veya bej güzel renktir aslında güzel bakımları yapılırsa pasta cila fln güzel bir jant ve 2 numaralı filmlerle gayet şık durabilir..bu renkte bir arkadaşımda ve bahsettiğim şekilde fakat o coupe modeliydi..

bir çok bmw kullanıcısı ve siz de dahil ve bende olmak üzere (ama ben bmw kullanıcısı olmayı düşünüyorum) herkez böyle düşünüyor. benim bu dizel motoru tercih etme sebebeim az yakar çok kaçar olayı. ama böyle çok ahım şahım bi m performansıda beklemiyorum. görünüş olarak bence en iyi 3 kasası. motoruda beni tatmin eder diye düşünüyorum haksızda sayılmam heralde pek :)

• ben de 1 aydır e46 bakıyorum. bana 2002 sonrası makyajlı önerdi herkes...
  • quote:

ben de 1 aydır e46 bakıyorum. bana 2002 sonrası makyajlı önerdi herkes...

Santino Santorelli arkadaşında dediği gibi m paket bakmalıyız.
  • quote:

çok temizini bulamadıkça 320d bu yaşta alınası değil...bir de böyle tepeden inme ben şundan alacam diye araba alınmaz...biraz araştırmanız gerekir kanımca...320d de sorun yaşayanlar vardı ama fazla bilgim yok bu konuda daha bilgili arkadaşlar vardır elbet tavsiyem araştırıp lpg uyumlu olan bir benzinli versiyonunu almanızdır...

hocam aklımda 2 seçenek vardı honda civic elegance 2011 model düz vites. Fakat aklıma şu 346 kasa girdi. birçok kişiden sizinkine benzer yorum aldım yani almam konusunda çoğu arkadaşım olumsuz yaklaşıyor.
  • lpg'liler ile hiç işiniz olmasın..bmw-lpg uyumu rezalet..motoru bitiriyor performansı çok aşağılara çekiyor..her aracın lpg uyumu teknik mekanik olarak olsada olmasada lpg muhabbeti her arabada aynı performans ve motor rodajları veremiyor..fakat bazı araçlarda ne performansdan nede motor rodajından taviz vermiyor verse versede %2 yada 5..kesinlikle lpg'li bmw ile işiniz olmasın..benzilileri çok yakar..haliyle benzin fiyatlarıda mağlum..
  • quote:

lpg'liler ile hiç işiniz olmasın..bmw-lpg uyumu rezalet..motoru bitiriyor performansı çok aşağılara çekiyor..her aracın lpg uyumu teknik mekanik olarak olsada olmasada lpg muhabbeti her arabada aynı performans ve motor rodajları veremiyor..fakat bazı araçlarda ne performansdan nede motor rodajından taviz vermiyor verse versede %2 yada 5..kesinlikle lpg'li bmw ile işiniz olmasın..benzilileri çok yakar..haliyle benzin fiyatlarıda mağlum..

lpg'yi bende düşünmüyordum. bu kasadan alınacak en iyi motor 3.20d diye düşünüyorum sizce nasıl?
  • quote:

quote:

çok temizini bulamadıkça 320d bu yaşta alınası değil...bir de böyle tepeden inme ben şundan alacam diye araba alınmaz...biraz araştırmanız gerekir kanımca...320d de sorun yaşayanlar vardı ama fazla bilgim yok bu konuda daha bilgili arkadaşlar vardır elbet tavsiyem araştırıp lpg uyumlu olan bir benzinli versiyonunu almanızdır...

hocam aklımda 2 seçenek vardı honda civic elegance 2011 model düz vites. Fakat aklıma şu 346 kasa girdi. birçok kişiden sizinkine benzer yorum aldım yani almam konusunda çoğu arkadaşım olumsuz yaklaşıyor.

Bence siz civic bakın,masrafsız bir şekilde binersiniz

• quote:

bence siz civic bakın,masrafsız bir şekilde binersiniz

vallaha hocam bilmiyorum ama şu kasayı araştırmakta fayda var :)
  • e46 330 CI
    hatıralarım canlandı.
  • quote:

quote:

bence siz civic bakın,masrafsız bir şekilde binersiniz

vallaha hocam bilmiyorum ama şu kasayı araştırmakta fayda var :)

Sanayi'de uğraşacak zaman varsa alınır tabi :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.