Şimdi Ara

Bmw 3.20i -3.18is - 3.18is Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önecelikle herkeze kolay gelsin şuan 25-26 bin kadar bir param var aklimda bmw var benzinli lpg alıcam arabayı alınca 1-2 masrafı gozumden cıkardım zaten ama aklımda bazı sorular var .
    1 cisi 3.16 kesinlikle düşünmuyorum herkez çok yakıyor hiç gitmıyor paranla rezil olursun diyo . 3.18 3.18is veya 3.20 düşünuyorum ama çoğu yerde bmw 2000 altı alma bmw de tofaş motoru gibi kaliyor diyo .3.20 düşünüyorum o yuzden 3.20 yakıtı nasıl üniversitede okuduğum için muhakak yol yapıcam benı fazla üzmesini istemiyorum 2cisi bazıları seni çok üzer 25 e alırsın 20 ye zor satarsın piyasasi yok gibi şeyler söylüyo gerçeklik payı nedir bmw alırken nelere dikat etmeliyim 3.sude büyük bir şehirde oturmuyorum bir ariza yaptıgında başıma çok dert açar mı kronik problemi var mı dır

Not : Parayı kendim çalışıp topladım o yüzden çok titiz davranıyorum aracı kullanıp ve bilen abilerimiz ve kardeşlerimiz yardımcı olursa çok sevinirim

• Yok hiç fikri olan birisi bu kadar BMW sevdalısı var :S
  • 1.8 İs motorlar 2.0 lardan daha performanslı denir genelde ...ama bunların sağlamnı yarayanını bulmak artık imkansız. aracı aldınmı bir 8-10 binde kenarda olucak ..bütün parayı arabaya gömerim benzini koyarım giderim diye düşünüyorsan yanlış düşünürsün .üzülürsün ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW den anlayan düzgün bi ustan varsa aradığın araçtan al derim.Yoksa hiç bulaşma.Kimse sana Corsa fiyatına kelepir BMW satmaz.Masrafı çok olur.Sıkıntı çıkarma olasılığı yüksektir.
  • 318is daha iyi olur ancak mutlaka sürpriz masraf çıkarır araba çok çok temizini bulmazsan
  • O parayi zor sartlarda kazanmis biriktirmissen hic bulasma...
    Nacizhane dostca tavsiyem b segment modelli araclara bakin
    Ileri bir tarihte modelli bir bmw ye binecek paraniz oldugunda bmw alin..

• 3.18is iyidir rahatlıkla 3.20i performansını daha az yakıtla yakalar.
  • Bi ara araba ustasi bi tanidiga sormustum bu arabalari. Baktim degerlerine isler cok iyi duruyordu. Bana isler yaramaz. Ariza falan çıkarır dedi. Niyesini bilmiyorum. 3.20 tavsiye etmisti

• 2000 motor candır. 6 silindirli modelleri tavsiye ederim. 1.8is 'ler iyidir, şanzumanı da kısadır fakat 6 silindirin sesi ve yaygınlığı daha iyidir. BMW alınacak en az 6 silindir olmalı bana göre.
  • performans mevzusu değişir, çünkü m50b20 320iler 4700 devirde 190nm tork üretiyor, m52b20ler 4200 devirde 190nm tork üretiyor
    bu tork devir düşüşü 318islerde de mevcut belli bir yıldan sonra sanırsam 1995te elden geçirilmiş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 31 Aralık 2015; 11:45:52 >
  • Şuan çalıştığım yerin sahibi tam bir BMW uzmanı araba alırken ona güveniyorum mantikli olan deninizden çıkardığım üzere temiz 3.18is olmazsa 3.20 zaten temiz bulamazsam hiç bulaşmam tek bir soru kaldı aklımda satarken sizce zarar edermiyim
  • masraf olarak 5-6 ayır 3.16i al 3.20i alırsan bütün masraflarını 2 ile çarman gerekir yakıt vergi bakım parça fiyatı boşuna millet 1.6 motor araba almıyor
  • Yorumlar için teşekkur ederim üstüne biraz daha koyup cıtroen c-elyse veya peugeot 301 almaya karar verdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.