Şimdi Ara

Bmw 3 cabrio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2011 cooper s im. Vardi ve bugun itibari ile satmis bulunmaktayim
    Simdi niyetim 3 cabrio almak ama kafAm cok karisik durumda 320i 'mi yoksa d mi almaliyim bilemiyorum
    Çünki internette baktigim fiyatlar cok farkli
    Bir bakiyorum benzinliye 12o yazmislar bi bakiyorum dizele 100 yazmislar baska bir ilanda 150 bir ilanda 80....

Benim sormak isdedgm
    2008 civari modelde
    320i
    320d. PiyasSi ne olmalidr
    Hasar kaydi vs olmayan boyasida max 2 parcasinda oldgunu varsayarsak ve ekranli oldugunu dusunursek ne olmali fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizeli max 100k benzinli 80k den fazla verilmez bence

• Aynen yani okadar birbirinden farkli fiyatlarki mesela birtanrsi boya tk 1 parcada
    Koltuk kirmzi deri
    Ekranli 2009 modele 160 demis

• Up

• BMW araçlarının piyasası genellikle temizlik donanım olarak belirlenmekte dizel benzinli olması farketmiyor,hangisini temiz bulursanız onu alın yada kafanızda benzinlimi yoksa dizelmi netleştirin öyle aramaya koyulun.
  • Şu an coupeler hala borusanın elinde var sanırım bir test sürüşü yapın karar verin derim
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    2 yıl önce açıldı
    Audi A3 Sedan vs. BMW 320i?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla cogu 3.20 CD de ekran yok bence Almisken Ekranli arayın . E93 3.20İ lerde galiba 156 beygirdi.

Bence yine Almisken CD arayın dizel olsun hem performans hem ekonomi satarken de kolay olur .

• Benzinli max 80k dizel max 100k şu an ederi bu.cabrio araçların fiyatları kışın düşer daha ucuza alabilirsin.sahibindende yazılan rakamlara bakma bu arabalar için hiçbiri yazdığı fiyata satamıyor.Alıcı kitlesi az olmasıda etken.
  • e93ler nedense aşırı pahalı. Bence onlara o parayı vereceğinize temiz z4 veya slk bakın.
  • 2009m paketini ötv zammından evvel 130.000 e almıştı arkadaşım. şimdiki fiyatları siz tahmin edin
  • hocam onun yerine 2014 a3 cabrio alsana 130 bin tl ye güzel donanımlarla alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irrasyonel

hocam onun yerine 2014 a3 cabrio alsana 130 bin tl ye güzel donanımlarla alınabiliyor.

Kardesm a3 de hic gitmiyor bide tente olmasi skinti sevmiyorum tenteyi hala bekleyisdeyim
    Arac temizse boya azsa hasar kaydi yoksa ekran varsa 150 den asagi yoktur cok dengesiz bi piyasasi var bir arkadasn dedgi gibi kisi bekliyorum eylul ekimde almis olacagm
    Allhn izniyle

• Ilanların çoğu ya tutarsa parası. Gerçek satıcı bulmalısınız. Ciddi pazarlık olabilir, kupon araçlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • belli bir fiyat aralığı yoktur,herkes kafasına göre 80-150 coupe ve cabrio olmak üzere bir fiyat yazmıştır,tutturabilene!!
    320ci bence alınası bir araç değildir.iki farklı motoru vardır.156 hp ve 170hp olanı.cabrio araçlar 5 serisinden bile daha ağır oldukları için ve de eski tip motor olduğu için cooperdaki performansı hayli aratır. 320ci ve cooperların 0-100'lerini tam olarak bilemiyorum,fakat aralarında ciddi bir fark olduklarından eminim.benim size naçizane tavsiyem 320ci cabrio almak yerine 320cd cabrio ya da 330ci cabrio/335ci cabrio almanızdır.bu 330 ve 335ci 2.el aralığı 320d lere göre daha zayıftır,fakat temizini bulmak daha kolaydır.320cd cabrio makyajlı,ekranlı ve de bir kaç parça boyalı(ki bmw coupe ve cabriolarda kazasız,boyasız bulmak gerçekten zordur.) 125-140 bin tl aralığında bulabilirsiniz.fakat bu seferde o rakamlara e250cgi cabrio ya da ufak bir ekleme ile e350cdi coupe akla geliyor,insanın daha da kafası karışıyor.ben yerinizde olsam bu kadar yüksek rakamlara cabrio tutkusu yerine daha mantıklı düşünür,0 km ya da 3-5bin kmlerde 220ied bulabilmeye,almaya çalışırdım hocam.daha başka sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

quote:

hocam onun yerine 2014 a3 cabrio alsana 130 bin tl ye güzel donanımlarla alınabiliyor.

Kardesm a3 de hic gitmiyor bide tente olmasi skinti sevmiyorum tenteyi hala bekleyisdeyim
    Arac temizse boya azsa hasar kaydi yoksa ekran varsa 150 den asagi yoktur cok dengesiz bi piyasasi var bir arkadasn dedgi gibi kisi bekliyorum eylul ekimde almis olacagm
    Allhn izniyle

a3 nasıl gitmiyor hocam 150bg araç. 0-100 8.9sn. bence gayet yeterli. sıfır aracı 130bin tl ye alabiliyorsunuz. he tabi tek sorun tente olması o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

belli bir fiyat aralığı yoktur,herkes kafasına göre 80-150 coupe ve cabrio olmak üzere bir fiyat yazmıştır,tutturabilene!!
    320ci bence alınası bir araç değildir.iki farklı motoru vardır.156 hp ve 170hp olanı.cabrio araçlar 5 serisinden bile daha ağır oldukları için ve de eski tip motor olduğu için cooperdaki performansı hayli aratır. 320ci ve cooperların 0-100'lerini tam olarak bilemiyorum,fakat aralarında ciddi bir fark olduklarından eminim.benim size naçizane tavsiyem 320ci cabrio almak yerine 320cd cabrio ya da 330ci cabrio/335ci cabrio almanızdır.bu 330 ve 335ci 2.el aralığı 320d lere göre daha zayıftır,fakat temizini bulmak daha kolaydır.320cd cabrio makyajlı,ekranlı ve de bir kaç parça boyalı(ki bmw coupe ve cabriolarda kazasız,boyasız bulmak gerçekten zordur.) 125-140 bin tl aralığında bulabilirsiniz.fakat bu seferde o rakamlara e250cgi cabrio ya da ufak bir ekleme ile e350cdi coupe akla geliyor,insanın daha da kafası karışıyor.ben yerinizde olsam bu kadar yüksek rakamlara cabrio tutkusu yerine daha mantıklı düşünür,0 km ya da 3-5bin kmlerde 220ied bulabilmeye,almaya çalışırdım hocam.daha başka sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.saygılar...

Hocam haklisin zaten 320i ye yanasmiyorum 335 le yaktigi benzin ayni gibiymis 330 degildd 335 de olabilir twinturbo hala yni bir sistem kullaniyor 4 lerde 5 lerde 306 ps onuda arastiriyorum 520d var oldgundan 320d yede yanasmak isdemiyorm arada takip ediyorum 335d 330d dusuyor fakat onlarda siyah ve bej en sevmedgim arac ben ya kirmizi ya beyZ alacagim icide bej olmasn ne olursa olsn
    E coupe dede alirsan 350 cdi tek gecerm ama makyajlandi sonucda yeniside cikar 1 yila mantksiz gbi geliyor 335i ler cok mantkli sonucda satmalari zor baya bir duserler ama isde kafama yatan arac bekliyorm oda 1-2 ay sonra duser gibime geliyor sizn dusuncelerniz nedir

• quote:

quote:

quote:

Allhn izniyle

a3 nasıl gitmiyor hocam 150bg araç. 0-100 8.9sn. bence gayet yeterli. sıfır aracı 130bin tl ye alabiliyorsunuz. he tabi tek sorun tente olması o ayrı.

Tente olmassa alinasi gercekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR.Ş@HIS -- 22 Ağustos 2014; 7:19:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

belli bir fiyat aralığı yoktur,herkes kafasına göre 80-150 coupe ve cabrio olmak üzere bir fiyat yazmıştır,tutturabilene!!

Hocam haklisin zaten 320i ye yanasmiyorum 335 le yaktigi benzin ayni gibiymis 330 degildd 335 de olabilir twinturbo hala yni bir sistem kullaniyor 4 lerde 5 lerde 306 ps onuda arastiriyorum 520d var oldgundan 320d yede yanasmak isdemiyorm arada takip ediyorum 335d 330d dusuyor fakat onlarda siyah ve bej en sevmedgim arac ben ya kirmizi ya beyZ alacagim icide bej olmasn ne olursa olsn
    E coupe dede alirsan 350 cdi tek gecerm ama makyajlandi sonucda yeniside cikar 1 yila mantksiz gbi geliyor 335i ler cok mantkli sonucda satmalari zor baya bir duserler ama isde kafama yatan arac bekliyorm oda 1-2 ay sonra duser gibime geliyor sizn dusuncelerniz nedir

hocam eyvallah o zaman kafadan 320cd ve 320ci coupe ya da cabiroyu eleyin.
    bana sorarsanız 335ci lerde siyah+m paket + siyah jant ve film ile çok yakışıklı bir hale geliyor ki bu benim görüşüm sizinkine de saygı duymaktan başka bişi düşmez.
    elbetteki yakın çevreniz,dostunuz,arkadaşınıza da danışıp,görüşüyorsunuzdur bu araç alma durumlarını farklı farklı tavsiyeler verenler de olacaktır.e serisi için makyajlandı diye düşünmeyin,ona bakarsanız e92 artık tarih oldu yerini 4 serisi aldı he alınır mı alınır da binilir de.
    bence hocam siz e350cdi coupe yi gerçekten enine boyuna düşünüp araştırın derim.gerçekten tam bir canavar üstelik 0-100'ü 6.1 sn.üstelik dizel olduğu için ekonomik de ve çok konforlu.donanım olarak da ısıtma-soğutmasından tutunda koltuk hafızası cartı curtuna kadar dolu bir araç.ekranlı arama derdiniz de yok.çünkü hepsi ekranlı.siz tam olarak ne istediğinize karar verin,daha sonra birlikte araştıralım.

• Bende uzun süredir araştrıyorum. Almşken tam dolu istediğimden biraz zahmetli oldu. şuan 170 civarı vermek üzereyim , 3.20d cabrio ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.