Şimdi Ara

BMW 3 e46 mı TOYOTA AVENSİS Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

29 yaşındayım. 2001 corolla sahibiydim. 8 yıl sorunsuz bir birlikteliğimiz oldu.

Aracıma çok dikkat ederim ve aracım hakkında güzel sözler duymak hoşuma gider. Görgüsüz gibi algılamayın lütfen.

Aracıma baktığımda benim de hoşuma gitmeli çevreden de olumlu tepkiler almalı.

Aklımda uzun süredir yeni kasa avensis var. Şöyle 40.000 e rahat 2009-2010 model avensis alınıyor. Toyotayı sevdiğim için sorunsuzluğunu bildiğim için avensis düşünüyorum.

Öte yandan hep hayalim bir bmw sahibi olmak. yaşımın da verdiği bir durum olsa gerek. Ama çok kararsızım. 2003-2005 arası e46 316i nasıl olur ? Araçla uğraşmayı seven biriyim. Aracı alıp uzun yıllar binmeyi varsa tüm eksiklerini yaptırmayı düşünüyorum.

Bana bir akıl verin, ne yapayım.

Konu laf olsun diye kesinlikle açılmadı 2-3 ay için de gerçekleşek bir durumdur.

• e46 kesinlikle. 40bine e46 cabrio'da olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

e46 kesinlikle. 40bine e46 cabrio'da olabilir

Cevap için teşekkürler hocam. 316 larda cabrio yok herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUZEY_GÜNEY

quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

e46 kesinlikle. 40bine e46 cabrio'da olabilir

Cevap için teşekkürler hocam. 316 larda cabrio yok herhalde.

318 320 bulunur belki

• Yerinde olsam 3.20 ve yukarısına bakarım.Paran yeter.
  • e46 alın derim :) ancak mantıklı olarak avensis dir. Araba ile uğeaşmayıda seviyorsunuz. Araçta problem olduğu zaman canınız sıkılmaz. O yüzden kafanıza takılan e46 yı öncelikle bir kullanın onu aklınızdan çıkarın. ;)

• 3.16 son derece hantal bir arac. Dipnot olarak belirteyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0 VW Passatmı 2.el BMW f30 mu?
    10 yıl önce açıldı
    Golf 4'mü BMW E36'mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslan Amca

Yerinde olsam 3.20 ve yukarısına bakarım.Paran yeter.

320 ler hangi vergi dilimine giriyor hocam tam olarak 2000 motor mu ? Bmw alıcan bunu mu düşünüyorsun demeyin

En uygun vergi dilimi olarak ta 316i geldi. Yaşım genç ama hız merakım yok. Temiz kullanırım aracı. Alınca birde lpg oh mis
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aslan Amca

Yerinde olsam 3.20 ve yukarısına bakarım.Paran yeter.

320 ler hangi vergi dilimine giriyor hocam tam olarak 2000 motor mu ? Bmw alıcan bunu mu düşünüyorsun demeyin

En uygun vergi dilimi olarak ta 316i geldi. Yaşım genç ama hız merakım yok. Temiz kullanırım aracı. Alınca birde lpg oh mis

Orasını tam bilemiyorum bakarız ama şunu diyim 320'den aşağısı pek keyif veremez diye düşünüyorum.Kullanan kişiden duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: greencher

e46 alın derim :) ancak mantıklı olarak avensis dir. Araba ile uğeaşmayıda seviyorsunuz. Araçta problem olduğu zaman canınız sıkılmaz. O yüzden kafanıza takılan e46 yı öncelikle bir kullanın onu aklınızdan çıkarın. ;)

Peki hocam bu aracı alınca nereye baktırılır ? Yetkili servisi bakar mı bakarsa kaça mal oluyor ?

Ben corollamı alırken yetkili servise gitmedim özel bir serviste bilgisayarla detaylı analiz yapıldı

Sonra dan yetkili serviste km değişmiş şirket aracı olduğunu öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

3.16 son derece hantal bir arac. Dipnot olarak belirteyim.

En uygun motoru nedir hocam manuel olarak öyle koltuğa yapıştırsın falan değil. aracı kaldırsın yeter bana ama 316i çok mu kötü ? Yokuş falan çıkmıyorsa ozaman bmw ye yakışmaz
  • Sorunsuzluğa alışmışsınız,o zaman Bmw size göre değil.İstediğiniz kadar zamanınız olsun,çok masraf çıkartır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw yi cok sevdiğim halde 3 serisi kullanici kitlesi yüzünden sogudugum bi model oldu 3 serisi, yanlis anlasilmasin bu soyledigim ama ben olsam avensis alirdim veya baska bir d segment . Mesela 3.20 yerine accord alirdim cok daha beyefendi bir havasi var .

• quote:

quote:

e46 alın derim :) ancak mantıklı olarak avensis dir. Araba ile uğeaşmayıda seviyorsunuz. Araçta problem olduğu zaman canınız sıkılmaz. O yüzden kafanıza takılan e46 yı öncelikle bir kullanın onu aklınızdan çıkarın. ;)

Peki hocam bu aracı alınca nereye baktırılır ? Yetkili servisi bakar mı bakarsa kaça mal oluyor ?

Ben corollamı alırken yetkili servise gitmedim özel bir serviste bilgisayarla detaylı analiz yapıldı

Aracı almadan önce mutlaka yetkili servise gösterin. Daga sonra özel servise devam edersiniz. Toyota gibi ücretsiz check up yaparsa yetkili servis aracınızı götürür çıkan problemleri özel serviste bir gösterirsiniz :) özel servis forever:) he ancak avensis için yüksek model olduğu zaman mümkünse yetkili servis derim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Sorunsuzluğa alışmışsınız,o zaman Bmw size göre değil.İstediğiniz kadar zamanınız olsun,çok masraf çıkartır.

Hocam cidden sıkıntılı mı bu kadar ? Açıkcası uğraşmayı severim ama sürekli arıza çıkarıyorsa, eşin dostun yanın da karda kışta yolda kalacaksa uzak dururum.

Ben 2001 corolla da yolda kalmadım bmw kalırsak oturur verdiğim paraya ağlarım

Zaten uğraşmaktan kastım, motoru sorunsuz olur bakımlar dışında beni üzmez. Ha ne olur cam otomatiği bozulur elime para geçer onu yaptırırım mesela. ya da koltuklar yıpranmıştır yeni döşeme falan.

Yoksa sağa çekip motor kaputunu açıp yoldan geçen cliolara bakmayım [

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

Bmw yi cok sevdiğim halde 3 serisi kullanici kitlesi yüzünden sogudugum bi model oldu 3 serisi, yanlis anlasilmasin bu soyledigim ama ben olsam avensis alirdim veya baska bir d segment . Mesela 3.20 yerine accord alirdim cok daha beyefendi bir havasi var .

Hocam aynı düşüncedeyimn. Zaten ilanlara bakarken basık koca koca jantlı modelleri direk geçiyorum. Tamamen orjinal sağı solu ile oynanmamış efendi bir araç arıyorum.

Benim ki tamamen araca olan ilgi. Yoksa bmw alıp başka amaçla sağa sola hava atma son ses müzik tarzım değil.
  • quote:

quote:

quote:

Aracı almadan önce mutlaka yetkili servise gösterin. Daga sonra özel servise devam edersiniz. Toyota gibi ücretsiz check up yaparsa yetkili servis aracınızı götürür çıkan problemleri özel serviste bir gösterirsiniz :) özel servis forever:) he ancak avensis için yüksek model olduğu zaman mümkünse yetkili servis derim ;)

Anladım hocam zaten iyi bir bosch servisi var efendi bir kişi ona düzenli götürürüm olursa tabi ama avensiste olsa yine özel servise orjinal parçaları alıp giderim.

Bu ilk alırken yetkili serviste ekspertiz çok mu tuzlu olur bmw de. bir bakıyorlar mı ?

Toyota bakmıyor xchange den dolayı bazı firmalar da baksa da sözlü bilgi veriyor o da 100 tl

• quote:

quote:

Bmw yi cok sevdiğim halde 3 serisi kullanici kitlesi yüzünden sogudugum bi model oldu 3 serisi, yanlis anlasilmasin bu soyledigim ama ben olsam avensis alirdim veya baska bir d segment . Mesela 3.20 yerine accord alirdim cok daha beyefendi bir havasi var .

Hocam aynı düşüncedeyimn. Zaten ilanlara bakarken basık koca koca jantlı modelleri direk geçiyorum. Tamamen orjinal sağı solu ile oynanmamış efendi bir araç arıyorum.

Benim ki tamamen araca olan ilgi. Yoksa bmw alıp başka amaçla sağa sola hava atma son ses müzik tarzım değil.

Bende yazilarinizdan bir apacilik hevesi olmadigini sezdim o yuzden yazdim , yinede nacizane fikrim bu sekilde karar sizin hayirlisi olsun simdiden:)

• quote:

quote:

quote:

Bende yazilarinizdan bir apacilik hevesi olmadigini sezdim o yuzden yazdim , yinede nacizane fikrim bu sekilde karar sizin hayirlisi olsun simdiden:)

Çok teşekkürler fikrinizi paylaştığınız için.

• Bir Bmw e46 sahibi olarak kesinlikle öneririm kendine aşık ediyor bu araç , ama öte yandanda toyota avensiste iyi parasına göre yüksek konforlu araçtır

Şöyle söyleleyim ;

Eğerki hız yapmayı seviyorsan aracım bastınmı uçsun gitsin istersen 3.20i veya 3.18i almalısın.

Bu arada 3.16 i hantal bir araç değildir bazıları motoruna bakarak kafadan atıyor , bazılarıda kullanmış fakat beklenti alamamış kişilerdir , ama 3.16i hız arabası olarak üretilmemiş en ekonomiğide 3.16i 'dir.

Sorularınız varsa yanıtlayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 2 Ağustos 2013; 23:56:51 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.