güzel tespit hocam 👏 biraz fazla yerilmiş i4 ama saygım var tabii ki herkesin kendi görüşü👍 suan fırsat aracı i4 araç çok dolu ve fiyatı emsallerine göre uygun ben 2. el almıştım suan ki sıfırlar da head-up alarm standart değil ve koltuk ve ön göğüs deri kaplı gelmiyor birde standart 19 jantları pek hoşuma gitmedi ama öte yandan farlar çok güzel oldu. aracın sürüş dinamikleri ve gaz tepkimesi içten yanmalıya çok yakın herkes bunu atlamış görünüyor test etmenizi öneririm alacak olanlara. wallbox kurma imkanınız varsa kesinlikle tavsiye ederim önceki aracım 2500 tl ye depo doluyordu 650km yol anca yapıyordum.bunda sübvansiyon kalkmasa 2-2.5 TL/kw maliyeti var.yeni yılda artıcak ama yine avantaj. sonuc olarak 2 araçta farklı kisilere farklı beklentilere hitap ediyor test edin beklentilerinizi belirleyin ona göre karar verin 👍 |
BMW 3 serisi (G20) (1328. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yani tasarım evet çok güzel özellikle Avant harika olmuş. Ama fiyatlar çok uçuk. Neyse onun da alıcısı çıkar 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 8 Aralık 2024; 10:2:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar g20 aracımın ön camında tırnak büyüklüğünce bir çatlak oluştu, cam tamiri yapan yerler var sağlıklı olurmu yaptırmak yoksa uğraşmayayım değişimmi yapayım. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
-
Hocam tamir yaptir hosuna gitmezse kasko klozuna bak .senede 1 defa degistirme hakki var genelde kosko bitimin yaklasinca degistir
İ4 kaça bırakıyorlar online da 4.400 diyor bazı araçlara
İ4 lerde indirim yüzde 14 galiba
G20 stoklar şişiyor
2. Elde patır patır fiyat düşüyor
Winter is coming
Online da çok satılık BMW var , G20 den daha fazla 520 var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
G20 de anahtarlara göre profil atayabiliyor muyuz ? Mesela 1 numaralı anahtar ile kapıyı açınca koltuk pozisyonu farklı 2 numaralı anahtar ile açınca farklı pozisyona kendisi otamatik geçiyor mu ?
Valla ben 520i tercih ettim. İ5 daha makul rakamlıydı ama nihayetinde satarken de verilen fazla para geri alınabiliyor. Bu nedenle sıfır fiyatı seçimimde rol oynamadı. Hybrid mevzusu arabayı atikleştirmiş bu kesin. Community ortalaması 9,2 iken ben 7,5 ortalama ile geziyorum. Aero olarak cidden güzel akıyor alet. 130-140 lı hızlarda da tüketim makul kalıyor. Connected olayı da iyi. Otonom sürüşte sert virajı bilip öndeki arabayı takibi bırakıyor ve hızı viraja göre ayarlıyor. İzmir’de olanlar bilir Çevreyolu buca sert virajını kendi döndü. Rejenerasyon da güzel , gazdan çektiğinde öndeki aracın durumuna göre kendini ayarlıyor.
elektrik konusunda ise , keyif için güçlü bir model( eqe53v i40m50 vs) tercih edilebilir. Haricinde şehir içi %10 dilimdeki herhangi bir model veya 2. El artık değerini kaybetmiş modeller mantıklı gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba 520 benzinli almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum olacakı. Bende 2024 c200 var. Takas desteği 350binmiş. Arabayı değerinde alıyorlar mı ya da destekle birlikte değerinde alıyorlar mı? Takas desteğiyle birlikte kredi kampanyasından da faydalanabiliyor muyuz? Bunların dışında da ayrıca indirim var mı yoksa liste fiyatından mı veriyorlar. Teşekkür ederim
Yaptirmakta sıkıntı yok,bence yaptirin, işinin ehli biri yaparsa fark edilmez,ama acele edin,catlak
hizla ilrleyebilir,tabii tamir sırasında da çatlak ilerleyebilir. tamire giderken camda isi degisikliklerinden kacinin,isitıci acmayin ,cami silecek suyuyla yikamayin.en ksa surede yaptirin,degisim epey bi mesakkatli,değişimi servis disinda yaptirmayin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 9 Aralık 2024; 8:59:47 >
Evet anahtar eşleştirme var. Kişiselleştirme yapabiliyorsunuz.
Ekstralı m sport aldım da kasko yaparken ekstraları kaskoya ekliyoruz değil mi? Harman,acc,craft ve jant var
Online satılık 320i sayısı artıyor mu ?
%14 indirim aralık ayı son hafta %20’ye doğru çekilir mi ?
Merhaba, hayırlı olsun, hangi renk ve kaça mal oldu ?
-
Teşekkürler beyaz tacora kırmızı 3370
Kumaş koltuk dışındaki tüm araçlara talep oldu sanıyorum. Pek araç kalmamış kumaş koltuk dışında
-
Selamlar, BMW Connect konusunda bir update var midir acaba? 2023 modellerde herhangi bir sekilde entagrasyon vs olacak mi? Bu sorunun cevabi sanirim @berkolo88 hocam sadece sende vardir? ozellikle benim icin araci uzaktan calistirma (ulke disinda :) ) mumkun olacak mi
-
Selamlar,
Ne yazik ki olmayacak gozukuyor. Son gelen bilgi bu yonde. Herhangi bir calismada yok. Su an icin sadece 2024 Mart uretimi ve sonrasi icin gelmis Connected’li araclara e-sim ve 3.parti uygulamalara calisiliyor bilgisi verildi. Uzucu ancak son durum boyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X