|
BMW 3 serisi (G20) (1341. sayfa)
-
-
Bu işi yapan firmalar var aracın sistemine bağlanıp bazı özellikleri aktif veya pasif hale getirebiliyor. -
Garantiye bi etkisi olur mu bunu yaptirsak -
Yanlış bilgi vermeyeyim bir servise danışın isterseniz -
Selamlar. Bugun ikinci el bir i4 aracla gorustum pazartesi olursa arabayi alacagim fakat aracin yedek anahtari kayipmis ve arastirdigima gore sadece yetkili servislerde yapiliyormus. Hafta sonu oldugu icin servisi de arayamadim. Yetkili serviste masraf ne cikar yeni anahtar ve eskiyi deaktif etmek icin bilen var midir? -
-Üretim tarihini kontrol ettiniz mi?
- lastik ebatları aşağıdaki gibi mi?
ön : 225/45 R18 95V
Arka : 255/40 R18 99V
- Sottozero 3 ün iki tipi var. Biri yıldızlı run flat diğeri yıldızsız ve runflat değil. Yıldızsız olanın sesi daha fazladır.
Runflat yıldızlı sottozero3 kullanıyorum çok sessiz lastik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 14 Aralık 2024; 20:46:13 > -
Yok hocam ölçüler doğru ama benimki 19 inç jant ebatı. Olmadı gönderteceğim fabrikaya baksınlar. Daha 1 hafta 10 gün oldu alalı. -
Yüzlerce G20 1 günde yok olduysa BMW Premium Kiralamaya peşkeş çekilmiş olabilir -
Elbette kış lastikleri sürtünmesi fazla olduğu için daha fazla ses yapıyor,onun için uğraşmayın,değişen bir şey olmaz.
-
adım adım ekspertizyoutubeKAPUT BOYALI DİYEN BİLE VARhttps://www.youtube.com/watch?si=t7r0AmurKdHxNAeZ&v=dPsLv1mnogQ&feature=youtu.be
PPF öven ve övdürenlerin dikkatine
-
Kış lastikleri, tekniği gereği (dişli ve dişler arası boşluklu yapısı) uğultulu çalışır.
bu arada Ben conti ts860 aldım 19 inç olduğu için. Daha önce mercedes’te 4 yıl 18 inç sottozero 3 kullandım. Bence sottozero daha çok güven veriyordu.
-
-
Standart suspansiyon ile adaptifin comfort modu arasinda konfor farki cok var mi ben onu merak ediyorum.
Bir de adaptif suspansiyon m paket ile geldiginden bu donanima sahip olan aracin sasisi standart suspansiyonlu olana gore daha alcak diye dusunuyorum dogru mudur? -
İ5 lerde akustik cam var mı ? Edrive, xdrive veya m60 için soruyorum. 520i de yok zaten.
Açık net ifade ile önceki aracım g20 den daha sessiz değil gibi geliyor g60 520i . -
Standart süspansiyon aracın comfort moddaki hali büyük ihtimalle. Comfort yani standart modda araç çok konforlu. 19 jant ince yanak dezevantajını bile kapatabiliyor.
-
Hocam merhaba, şerit takibi kalıcı olarak kapatabilir misiniz denemediğim için bilmiyorum ancak direksiyona müdahale etmesini kalıcı şekilde kapatabiliyorsunuz. Sadece hafif bir titreme oluyor direksiyonda. -
Sizin nezninizde yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim 🙏🏻 -
Cok tesekkurler herkese 🙏🏻🙏🏻 -
Benim aracimda connected drive var, yani arac interente bagli ve bu 2 ozellikte kapatilmiyor. Her stop sonrasi tekrar aciliyor. Kodlama olmadan buna cozum bulamadim. Sizin arac 2024 Mart oncesi alinmis olabilir mi?
-
Standart olanı sanki M adaptif olanların ortası gibi.
2 sini deneyimlemiş birisi varsa bizi aydınlatırsa mükemmel olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X