|
BMW 3 serisi (G20) (1338. sayfa)
-
-
Genelde sıkıntı yapıyorlarmış borusan parayı geç yatırıyormuş çayyolundaki sıkıntı yapmıyormuş -
Pirelli sottozero 3
Hankook wintercept
Conti ts860s
Bridgestone blizzak lm05
Aklıma gelenler bende conti vardı kötüydü pirelli öneririm.
Şimdi alacak olsam yıldızsız michelin pilot alpin 5 alırım -
Selamlar, ben de i4 m50 düşünüyorum memnun musunuz uzun yol yapıyor musunuz? Şarj süresi nasıl? -
Selamlar, bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Bugün msport bir araca kapora verdim, harman ve adaptif opsiyonları seçili, herşey istediğim gibi fakar koltuk alkantara. Borusan'da görüp beyenmiştim aslında, çok terleyen biri olduğum için suni deri veya deri koltuktan daha mantıklı bir seçim benim için ama satarken sorun olur mu acaba? Sonuçta Mercedes, BMW premium markalar ve D segmentinden itibaren araçlar deri koltukla (suni de olsa) özdeşleşmiş, kumaş koltuk ikinci elde tercih edilmeme sebebi olabilir mi?
-
Ben de %13 +1 meslek indirimi var diye biliyorum. -
Merhaba siz rahat edip sevdikten sonra gerisi önemli değil. Ben şahsen bahsettiğiniz döşemeyi tercih ederim. -
Bende bahsedilen döşemeyi seçtim, kumaşı gördüğüm alcantaraların hepsinden daha yumuşak ve kaliteli puf puf geldi soğutma olmadan deri koltuk facia olacağı için kumaş olsun rahat edelim dedim -
Hissiyatı kesinlikle öyle. Oturma odası rahatlığında. Güle güle kullanın araçlarınızı. Kazasız belasız. -
Bana da proformada ötv %40 iken %80 yazmışlar sıkıntı olur mu? Bilen biri varsa cevaplarsa sevinirim. -
Ben de araclari incelerken bakmistim, alcantara koltuklari yapay deriden daha cok begenmistim ama cocuklar surekli arabaya birsey doktukleri icin temizlik kolayligindan dolayi deriyi tercih ettim. Eger temizlik sorun olmayacaksa alcantara bence yapay deriden daha iyi.
-
Ben de özellikle alcantara tercih ettim. Terleme olayında çok rahat ettim. Zaten ortası alcantara, kenarlar deri olduğu için deri hissiyatı da var biraz.
-
Bu lastiğin garip bir davranışı var, ben de ilk başta lastikler yeniyken ıslak zeminde çok fazla kaydım, daha sonra lastikler biraz aşınınca da aracı kaydıramaz oldum :)
Özellikle düz frende veya düz hızlanmada kayma veya patinaj olmuyor. Yeni yağmış yağmurda yanal kayma hissiyatı oluyor. Yolların tozu yıkanacak kadar yağmışsa bu sefer yanalda da iyi tutunmaya başlıyor. Yoldaki şerit çizgisi, boya vs. yerlerde yanal kayma çok oluyor. Döner kavşaklarda vs. boya çok olduğu için bir tık gözümü korkutuyor.
-
Sigorta,ruhsat çıkarma,plaka basma ve mtv için alıyorlar benim sadece sigortayı yaptılar kalanı ben yaptım .Bu yüzden kalan ücreti iade ettiler -
Türkiye de esnaf kafasıyla düşünürsek gerçekten sıkıntı çıkabilecek bir mevzu. Adama derler o zaman anlaşma. Büyük ihtimal bir yokluyorlar hani geldin ama bizde bozuk ya da geçmiyor diyerek parasıyla yıkatmaya çalışıyorlar. Bakayım bir ara bu Next level avmde varmış anlaşmalı bir deneyeceğim orayı. Bahşiş falan bırakırız tabi usulüne göre davranırlarsa.
-
Üç markanın model yaşları.
-
Oto yıkamacının muhattabı otovınn aslında. Verilen kodu da otovınn uygulamasına giriyorlar. Borusanla muhattap değiller. Ben hizmeti İstanbulda 2 farklı avmde kullandım. Ölü saatlerde gittim hep. Hafta içi öğleden önceydi. Yoğun saatte sıkıntı yapabilirler. Sistem gidebilir😀 -
G20 en eskilerden 2019 yılı yani 5 senelik eski yüz eski dashboard ile en eskiler arasında
-
G20 araçlar BMW'ni bul web sitesinde yığılmış. Borusan'a girmiş. Borusan'a girenler nedeniyle online satıştan bazı araçlar kayboldu.
2025 yılında teslim edilecek arabalar belli değil
3 gün içinde teslim denilmiş. 16 aralık sonrası bayilerde teşhire düşecek arabayı kim alır ?
2. elde elime düşecekler.
2.700 TL'ye 2024 moel M araçlarınız alınır.
-
Merhaba, elektrikli araç bakımını merak eden arkadaşlar için bilgi paylaşmak isterim. Bakım aralığı 2 yıl yada 40k km. Ben yıldan dolayı İ4 M50 aracımı periyodik bakım için Borusan Avcılar’ a bıraktım. Prime üyeliği kapsamında %10+10 işçilik ve parça indirimi uygulandı. 8800 TL ödedim. Yapılan işlemler polen filtresi ve fren hidroliği değişimi ve işçilikleri. Yapılanlara göre fatura tutarı biraz fazla olmakla birlikte benzinli yada dizel bir araca göre her halükarda daha uygun gibi. Selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burgmanhakan -- 13 Aralık 2024; 14:16:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X