Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1340. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: shnreventon , Suggestions , Brkn3434
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü5 Mobil
5 sn
26.823
Cevap
402
Favori
2.036.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13381339134013411342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tüzel 25, bireyselde 22 civarı alıyorlar. Bu ücretin 8 bin gibi kısmı tescil masraflarına kalanı da trafik sigortasına gidiyor. Dilerseniz trafik sigortasını kendini halledebiliyorsunuz, bu durumda sigorta için kesilecek tutarı bakiyeden düşüyorlar. Ben daha önce yaptırdığım sigortaların iptalleri için biraz iletişim sorunu yaşadım o nedenle yenisini dışarıda yaptırmayı tercih ettim
  • Nfc kart kullan var mı. Nasıl aktif edebiliyoruz
  • Mr.UK M kullanıcısına yanıt

Evet 21.500 tescil verdim. Sigorta, ruhsat çıkarması bana ait.

mtv 3513+ 266 geçici ruhsat + 300-500 de plaka olsun. hadi 5 bin de muamele olsun.

Bakiyeden düşemez. Asıl onlar şunu şunu harcadık diyip 21.500 den düşebilirler.

Form olan varsa gönderirse sevinirim.

Teşekkür ederim

• DEK02844 D kullanıcısına yanıt
    Satınalma bedeli ile fatura tutarı arasındaki miktarın dökümünü ve makbuzlarını isteyebilirsiniz. Trafik sigortanız çok uçuk çıkmadıysa mutlaka alacağınız çıkar.
  • TrüflüEbiTen T kullanıcısına yanıt

yüzde 13 hocam.artan sıralama yaparsanız o da 3.9m bir araçta 3393 e geliyor

• TrüflüEbiTen T kullanıcısına yanıt

hocam uzun yolda tek şarjla sehir içinde yapacağınızdan az yaparsınız.ben Antalya-istanbul yaptım ama 2 kez durdum. hee batarya da daha vardı ama olsun hem mola vermek hem bataryayı doldurmak için.yuzde 10-80 e 30 dk soruyor şarj etmesi tabi bu aldığınız kw degerine göre değişiyor bazı yerler roket gibi bazı yerler 50-60 kw anca veriyor.

arac 205kw destekliyor ben 180kw fln gördüm.

şehiriçi(istanbul) 400-450 km ancak sehir dışı surat devreye girdiği için daha çok enerji harcıyor 110-120 bilemedin 130 u gecmiyceksiniz çok farkediyor.

edit:ben geriden geliyorum birkaç gün o yüzden bazı msjları yeni gördüm eklemek istedim burası seviyeli bir forum yok elektrikli arac kullanıcıları için zavallı fln yakıştırması yapılmış kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok isteyen i7 alır 80 le gider. neden bu kötüleme bu hadsizlesme anlamıyorum.insanlar soru soruyor karşılıgında bilgi almak istiyor adam ordan atlamış zavallı duruma düşmeyin fln! belki de cvp verdigi kisi çok varlıklı birisi, sana ne, sana mı kaldı adamın hız kuralına uyup uymayacağı, ne yaptıgı !

herkes istediği araca binmekte özgür ben 1.6 benzinli araca ağır demiyorum mesela ki kendim de uzun yıllar kullandım ortalık çakma m3 m4 dolu ama kimseyi burda yadırgamıyorum haddime de değil biz burda birseyi mi yarıştırıyoruz yoksa bilgi almak, keyifli vakit geçirmek mi istiyoruz?

bazı arkadaslar trollerden beter bence.. herkese keyifli forumlar 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 14 Aralık 2024; 5:11:44 >

• Aracı alırken bayi herhangi bir hediye veriyor mu ?
  • redand kullanıcısına yanıt
    Değişiklik olmadıysa orjinal kauçuk paspas veriyorlardı.
  • redand kullanıcısına yanıt
    +anahtar koruyucu kılıf anahtarlık gibi

Edit: ön iki cam filmi evet
    Ben almadım ama ilk bakım ücretsiz pazarlığı olabiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 14 Aralık 2024; 10:28:25 >
  • BMW paspas + anahtarlık veriyor. Cam filminide hediye etti
  • Mr.UK M kullanıcısına yanıt
    BMW online dün ve bugün 3 serisi sayısı aynı.

Vatandaş 3 almıyor C alıyor

Bayilerde C yok ama 3 zibil gibi. Denizde kum bayide 3 dolu.

G20 alsam bile A4 S60 ve C’den kötü olduğunu basa basa söylerim
  • DEK02844 D kullanıcısına yanıt
    Hani tüm bayiler aynı idi ?

Demek ki bayi karıdan kesip cam filmi verebiliyor

Bayileri birbirine kırdırmanız lazım

Tutulmayan araba satıp pazarlık bile yapmıyorlar

Oysa Audi bayilerini birbirine kırdırıp en iyi teklifi verenden alırsınız
  • guvenxoca kullanıcısına yanıt
    Onlarda bence 20 yi bulur indirim öğrenirseniz yazabilir misiniz?
  • yeni A5'i iç dış çok beğenmiştim ama, performans 2.0'a göre kötüymüş. benim 1.6 170hp aracın fabrika verisi 0-100km 7.7sn, A5'in 2.0 204hp verisi 7.8sn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 14 Aralık 2024; 18:47:59 >
  • Arkadaslar selam, serit takibi kapattim ama her acilista yeniden aciliyor. Tamamen kapatamiyor muyuz
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    bugun baktım 3 seri yok bmw bul da 🖐️
  • antipanzer A kullanıcısına yanıt
    Hayır her seferinde kapatmak gerekiyor
  • antipanzer A kullanıcısına yanıt
    Bi arkadaş geçen gün gizli özellikten kalıcı kapattığını yazmıştı
  • analizim kullanıcısına yanıt
    Hadi ya bu kotu olmus ya, kaza yaptiracak bi ozellik ya :))
  • Kursunsuz K kullanıcısına yanıt
    Nasil kapatti acaba
  • 
Sayfa: önceki 13381339134013411342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.