|
BMW 3 serisi (G20) (1340. sayfa)
-
-
Nfc kart kullan var mı. Nasıl aktif edebiliyoruz -
Evet 21.500 tescil verdim. Sigorta, ruhsat çıkarması bana ait.
mtv 3513+ 266 geçici ruhsat + 300-500 de plaka olsun. hadi 5 bin de muamele olsun.
Bakiyeden düşemez. Asıl onlar şunu şunu harcadık diyip 21.500 den düşebilirler.
Form olan varsa gönderirse sevinirim.
Teşekkür ederim
-
Satınalma bedeli ile fatura tutarı arasındaki miktarın dökümünü ve makbuzlarını isteyebilirsiniz. Trafik sigortanız çok uçuk çıkmadıysa mutlaka alacağınız çıkar. -
yüzde 13 hocam.artan sıralama yaparsanız o da 3.9m bir araçta 3393 e geliyor
-
hocam uzun yolda tek şarjla sehir içinde yapacağınızdan az yaparsınız.ben Antalya-istanbul yaptım ama 2 kez durdum. hee batarya da daha vardı ama olsun hem mola vermek hem bataryayı doldurmak için.yuzde 10-80 e 30 dk soruyor şarj etmesi tabi bu aldığınız kw degerine göre değişiyor bazı yerler roket gibi bazı yerler 50-60 kw anca veriyor.
arac 205kw destekliyor ben 180kw fln gördüm.
şehiriçi(istanbul) 400-450 km ancak sehir dışı surat devreye girdiği için daha çok enerji harcıyor 110-120 bilemedin 130 u gecmiyceksiniz çok farkediyor.
edit:ben geriden geliyorum birkaç gün o yüzden bazı msjları yeni gördüm eklemek istedim burası seviyeli bir forum yok elektrikli arac kullanıcıları için zavallı fln yakıştırması yapılmış kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok isteyen i7 alır 80 le gider. neden bu kötüleme bu hadsizlesme anlamıyorum.insanlar soru soruyor karşılıgında bilgi almak istiyor adam ordan atlamış zavallı duruma düşmeyin fln! belki de cvp verdigi kisi çok varlıklı birisi, sana ne, sana mı kaldı adamın hız kuralına uyup uymayacağı, ne yaptıgı !
herkes istediği araca binmekte özgür ben 1.6 benzinli araca ağır demiyorum mesela ki kendim de uzun yıllar kullandım ortalık çakma m3 m4 dolu ama kimseyi burda yadırgamıyorum haddime de değil biz burda birseyi mi yarıştırıyoruz yoksa bilgi almak, keyifli vakit geçirmek mi istiyoruz?
bazı arkadaslar trollerden beter bence.. herkese keyifli forumlar 🙏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 14 Aralık 2024; 5:11:44 >
-
Aracı alırken bayi herhangi bir hediye veriyor mu ? -
Değişiklik olmadıysa orjinal kauçuk paspas veriyorlardı. -
+anahtar koruyucu kılıf anahtarlık gibi
Edit: ön iki cam filmi evet
Ben almadım ama ilk bakım ücretsiz pazarlığı olabiliyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 14 Aralık 2024; 10:28:25 > -
BMW paspas + anahtarlık veriyor. Cam filminide hediye etti -
BMW online dün ve bugün 3 serisi sayısı aynı.
Vatandaş 3 almıyor C alıyor
Bayilerde C yok ama 3 zibil gibi. Denizde kum bayide 3 dolu.
G20 alsam bile A4 S60 ve C’den kötü olduğunu basa basa söylerim -
Hani tüm bayiler aynı idi ?
Demek ki bayi karıdan kesip cam filmi verebiliyor
Bayileri birbirine kırdırmanız lazım
Tutulmayan araba satıp pazarlık bile yapmıyorlar
Oysa Audi bayilerini birbirine kırdırıp en iyi teklifi verenden alırsınız -
Onlarda bence 20 yi bulur indirim öğrenirseniz yazabilir misiniz? -
yeni A5'i iç dış çok beğenmiştim ama, performans 2.0'a göre kötüymüş. benim 1.6 170hp aracın fabrika verisi 0-100km 7.7sn, A5'in 2.0 204hp verisi 7.8sn.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 14 Aralık 2024; 18:47:59 > -
Arkadaslar selam, serit takibi kapattim ama her acilista yeniden aciliyor. Tamamen kapatamiyor muyuz -
bugun baktım 3 seri yok bmw bul da 🖐️ -
Hayır her seferinde kapatmak gerekiyor -
Bi arkadaş geçen gün gizli özellikten kalıcı kapattığını yazmıştı -
Hadi ya bu kotu olmus ya, kaza yaptiracak bi ozellik ya :)) -
Nasil kapatti acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X