Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1339. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (4 Mobil) - 18 Masaüstü6 Mobil
5 sn
26.824
Cevap
402
Favori
2.036.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13371338133913401341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

zEUS 6 aydır ilanda duran hakiki Edition M Sport boyasız tramersiz sayılır, km de iyi sayılır.

Ne diyorsun ?

Kışın arkadan itişli araba satılır mı satılmaz mı ?

3 serisi 2. eli nasıl ?

• Burgmanhakan B kullanıcısına yanıt
    Sanırım bizim fiyat bolu performans algimiz değişti hocam arabaya yaptığı iş yarım saat bile değil , hidrolik boşalt doldur, filtre yerinden 1 dk çıkart buhar ile temizle yenisini tak 8000 TL. Size yönelik değil ama bu normal mi?
  • TrüflüEbiTen T kullanıcısına yanıt

Benim çok yoğun bir kullanımım yok. Bunun dışında iki araç daha olduğu için Hobi amaçlı kullanıyorum diyebilirim. Dolayısıyla uzun yol yapmadım. Ancak kullanımı çok keyifli, satın alma maliyetine göre donanımı ve sundukları çok fazla, sadece menzil odaklı düşünürseniz üzebilir. Elektriklinin ruhuna uygun kullanımda 400 km yapıyor ama genelde kendinize hakim olamıyorsunuz:) Genelde sehiriçi kullanılacaksa veya evin 2.aracı olacaksa yada uzun yolda molalı gitmek üzmez diyorsanız düşünmeden alın. Tabi birde mtv handikapı var. En üst diliime giriyor. 2024 te 40k idi.

• ozc.elk. O kullanıcısına yanıt

Bana göre de gayet fazla ama yapacak birşey yok. Tesellim 2 senede bir bakım olması. Km yi zaten dolduramam. Verdiği keyfe değer mi, kesinlikle🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burgmanhakan -- 13 Aralık 2024; 17:16:58 >
    Tabi hocam sizi bizi tenzih ettim zaten fiyat algımız bozuldu demek istedim. Güzel gunlerde kullanın bakım önemli.
  • krmsrsf K kullanıcısına yanıt

C serisinde 2025 şubat sonuna kadar ARAÇ YOK

Hocam karşılaştırma olması açısından yazıyorum,22 model 420gc 2.bakım (25500 km) 12300 liraya bakımı yapıldı. Yag,yag filtresi ve micro filtre. Piyalepaşa otomotiv de (yetkili)

• 4 cabriolarda indirim oranı nedir
  • Selamlar; Yakın zamanda araç alıp tescil masraflarını geri alanlar nasıl aldı acaba.

21.500 tl gibi bir rakam verdim. Sigortayı ve ruhsatı ben çıkardım. mtv ve tescil ücretini onlar yaptılar.

İade alanlar dekontu filtreleyip gönderirse sevinirim.

• Fatal_Blow kullanıcısına yanıt
    Satış temsilcinize tescil masrafı olarak ödediğiniz 21.500 den artan para varsa iadesini istiyorum diyeceksiniz. Size bi form gönderiyor onu doldurup imzalayıp gönderiyorsunuz birkaç gün içinde hesabınıza geçiyor. Benden 25 bin almışlardı, 12 bin civarı iade oldu.
    Geçici ruhsatla teslim ettikleri için onun noter ücretini de ayrıca iade ettiler.
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Kaptan bunu sen al..1 yilda 75 bin km yapmiş,arabanin canını cikarmişlar,boyasida var,sor bi bakalim 2K mi indirim yaparlar 5K mi..

• Son 4 adet 3 serisi kalmış batan geminin malları 🤪
  • TM01 kullanıcısına yanıt

Bu tescil ücreti bildiğim kadarıyla bayiiye göre de değişiyor. İki farklı bayiden teklif alan varsa, farklı miktarlar görebilir, şaşırmasın.

Parayı alıp fazlasını iade etmeme konusunda zaten diyecek birşey bulamıyorum BMW 3 serisi (G20) 

• JN008 J kullanıcısına yanıt
    Kaça almam lazım ?
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Kaptan, bayilerde arayınca araba bulunuyor. Bir arkadaşımız için bakıyoruz, bir sürü araba çıktı. Hatta az dolu araç istersen Ocak başı gibi gelecekler de var. Kendini kandırıyorsun bazen. Ayrıca arkadaşım nispeten dolu 2023 C aracını vermeye çalışıyor ama pek arayıp soranı yok bildiğim kadarıyla. Fiyatı da makul aslında.

Piyasayı düşürüp 2.7’e m sport toplamaya çalışıyorsun (ki biraz zor) bahar gibi de en iyisi 3 diye gezersin forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.UK -- 13 Aralık 2024; 23:38:33 >
  • ozc.elk. O kullanıcısına yanıt

kesinlikle katılıyorum söylediğinize, ne ucuz ne pahalı, normali nedir vs hepsi birbirine karıştı.

• TM01 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende bugün aracımı teslim aldım. Satış temsilcime sorduğumda biz fazla para almıyoruz . Alınan ücretin hepsi kullanılıyor dedi. Ama benim bütün işlemleri onlar yaptı.
  • DEK02844 D kullanıcısına yanıt

Hiç form dan bahseden olmadı. Birinde varsa atabilir mi acaba?

Ona göre düzenleyip atalım. mtv ve geçici ruhsat belgesi bide plaka bastılar. Ne tescilmiş 25 bin tl

• 
Sayfa: önceki 13371338133913401341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.