Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1336. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
27.869
Cevap
416
Favori
2.119.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim.

İçeriden koyuluk çok çok az. Megane 4 aracımda endura var. Oda ısıyı iyi kesiyor ama içeriden çok koyu. Bazen camı indiriyordum. Bunda öyle bi sorun yok. Ama film kahverengi biraz. Aracın döşemesinden mi kendi mi öyle anlayamadım. Fazla kullanmıyorum şuan.

Ön camda böyle. (Advanced Ceramic 80)

Arka camları 50 yaptırın bence. Daha dengeli olur.

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

• ladinkayin L kullanıcısına yanıt

Cama yazıp ürünü koymamaları pazarlama hilesi değil midir? Ben aracımı ikinci el aldım, camda connected drive yazıyor diye aldım belki de. Tüketici mahkemesine gitsek hak iddia edebilir miyiz?

• KubilayOrkun kullanıcısına yanıt

Google maps değil de apple harita sanırım yansıyor. Ben de denkgeldiğimi hatırlıyorum.

• Siber zorbalık, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanarak bir birey ya da gruba yapılan teknik ya da ilişkisel tarzda zarar verme davranışlarıdır. Bir bireyin bir başkasını kasıtlı olarak rahatsız etmesi, kötü davranmak ya da dalga geçmek için dijital iletişim araçlarını, akıllı telefonları ya da diğer elektronik aygıtları kullanması ve bunu tekrar etmesidir.

• aycakir A kullanıcısına yanıt
    Arabanın kendi haritasında yansıtıyor sadece

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple carplay üzerinde "apple haritalar" kullanırsanız eğer hız göstergesi ve head-up'a yansır. "Google maps" ve "Yandex" iki ekrana da yansımaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glodnit -- 12 Aralık 2024; 9:20:22 >
  • Bence cam filmi şart zararlı ışınları kesmesi bence yeterli sebep.Ben lumar yaptırdım Irx15 yan cama ısı kesmesi çok iyi çok koyuda değil.Ön cama Aır80 şeffaf yaptım öyle çok iyi performansı yok ama fenada değil.Ön camda Irx serisinin en açık rengi daha iyi olur diye düşünüyorum ama o da aracın içini yan camlarda filmli olunca iyice karartıyor.

• aycakir A kullanıcısına yanıt
    Biri uğraşşa ve iyi bir avukat tutsa bence sonuç çıkar. Ben müşteriyim baktım camda yazıyor connected drive lı diye aldım. Mecbur muyum ben gerekli modüllerini ve parça kodlarını bilmeye 😊

• EUS E kullanıcısına yanıt

Onlarca Mercedes elimden geçti.

Şu andaki piyasada C serisi en hızlı satılan, enflasyon karşısında en iyi koruyan sedan.

3 serisi 4x4 olmaması nedeniyle artık bitti. xDrive YOK. Kar düşünce 3 fiyatları da düşer.

A4 Quattro S6 bile 4x4 iken 3 serisi karda kışta virajda tecrübesiz sürücüler için büyük tehlike arz ediyor.

G20 ALMAMAK İÇİN 12 SEBEP

- 4x4 PARAYLA BİLE YOK

- Soğutmalı koltuk

- Arka dönebilen aks

- Arka ısıtmalı koltuk

- Arka makam perde

- Elektrikli direksiyon

- Elektrikli kafalık ayarı

- Emsallerinden 30 Hp düşük güç

- Eskiyen yüz (2019 malı)

- Mercedes karşısında düşen satışlar ve düşen hisse değeri

- 2. elinin C ve A4 hatta S60'a göre bile zayıf kalması

• Selamlar, on cam buğulanmada hangi ayarlar ile çok hızlı sonuç alıyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12 Aralık itibariyle 3 serisi 14 tane kalmış. Bu ay ki indirimle beraber stoklar baya eritildi ve görünen de daha fazla araç gelmiyor veya eklemiyorlar.

Bayilerde de baya bir yoğunluk var herkes yıl sonu indirimden yararlanmaya çalışıyor.

Alan herkese hayırlı olsun, kazasız belasız kullanımlar. 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woozie -- 12 Aralık 2024; 12:2:26 >
    Bu arabanın kendi haritası. apple car playde harita yansıyor demişti arkadaş. Bende de aracın kendi haritası yansıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druc -- 12 Aralık 2024; 12:41:45 >
  • druc kullanıcısına yanıt
    Ben de kendi haritasında oluyor sadece dedim Apple Car playde yansımıyor

Evet haklısınız ben yanlış alıntı yapmışım. Konuyu ilk açan arkadaşa söyleyecektim🙈

• Woozie kullanıcısına yanıt
    Sadece 3 serisi değil çoğu modelde araç çok az kalmış sadece elektriklilerde stok sayısı fazla

• Kış lastiğini Good Year istiyorum ama yıldızlı lastiği yokmuş. Yıldızsız lastiğin bir dezavantajı olur mu?

Bir de bu yıldızlı lastiklerin bir listesi var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 12 Aralık 2024; 14:1:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Erdal tanimasak yerdik kardesim, dune kadar dikisli konsolu olan a3 oven adamsin yapma Allah askina senin yeni alip satacagin arabayi 2 sene kullanip zor zar sattim birak yani bana anlatma.

• Saylam06 kullanıcısına yanıt

Bmw’nin verdiği speklere göre üretiliyor yıldızlı olanlar. Dolayısıyla bir sorun olduğunda (amortisör vb.) kullanıcının uygun olmayan ekipman tercihi diyip garanti dışı bırakıyorlar.

• the_gunner kullanıcısına yanıt

Bu bana pek mantıklı gelmiyor. Bu durumu yaşayan oldu mu? Yoksa Bmw bayilerinin göz korkutmak için yaydığı bir dedikodu mu acaba? Bize bu durumu yazılı olarak bildirmişler mi? Aracı alırken bana bu konudan bahseden olmadı çünkü. Böyle bir şeyi hiç bir mahkeme ya da tükeyici hakem heyeti kabul etmez. Lastik ebatı doğru olduğu sürece itiraz hakkı doğar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 12 Aralık 2024; 16:56:12 >
  • 
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.