BMW ni bulda renk ve döşeme seçeneği oldukça azalmışş |
BMW 3 serisi (G20) (1335. sayfa)
-
-
Pazartesinden itibaren inanılmaz bir satış var. Bende Dravit içi kahve deri alıcaktım 5 dakikada satıldı. Arkasından iki araca daha niyetlendim fakat kararsız kaldığım için yarım saatte bitti. En son siyah içide deri siyah 19 jant olanı bitirdim. Niyetiniz varsa en çok içinize sineni hemen ayırtın. -
Sonuçta bireysele yok , neyi değiştirir filolara vermesi ? -
Ya birader sen nasıl bir numunesin. Seni ilgilendiren durum ne sanane. Alan memnun satan memnun sana ne oluyor -
İçinde nasıl bir nefret varsa artık..Bitmiyor.. Yazık..Keskin sirke küpüne zarar..
-
3-4 ay sonra filolardan daha ucuza 2. El olarak almak mümkün
Online satışta bu kadar çok sayıda mevcut olması zaten hayra alamet değil
Bakıyorsun bu ay teslim Mercedes 2 tane C Serisi var online satışta, BMW ise yüzlerce araç mevcut.
Filo satışı olmazsa eritemezler
2. El değeri de C serisi ve A4 (a5)e göre zayıf kalıyor -
2 el herkesin tercihi değil ,hele filodan ,sonuçta Passat fiyatına yakın 320 satilliyor ihtiyacı olana fırsattır -
Aralık basında 150-160 araç vardı dün 25 di suan 18 araç kalmıs ay sonuna bunlar da tükenir, %13 güzel indirim parası olan renge döşemesine bakmadan alsın bence araçların çoğu gümrükte, fatura keserek fiyatı sabitleyebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak IJQPA -- 11 Aralık 2024; 22:24:30 > -
Ay sonuna bile kalıcağını düşünmüyorum. Ben geçen ay gittiğimde istediğimiz her kombinasyonu bulabiliyorduk ama bu hafta başı itibariyle seçenekler çok azaldı -
-
Kışın arkadan itişli araba sıfır bile olsa gitmez -
Arkadaşlar ,
6 Ay - 6.000 km kuralı var.
Şirketler otomobilleri 6 aydan önce satamıyor. (Kiralama şirketleri de şirket sonuçta)
Kaldı ki 6 Ay - 6.000 km kuralı olmasa dahi filo sözleşmelerinde 6 aydan önce satılamaz kuralı vardır.
Distribütör firma 6 aydan önce filo kiralama firmasının araç sattığını tespit ederse (noterlerden veri çekilerek 180 günü altında satılan araçları çok kolay tespit ediyorlar) bir daha o kiralama firmasına iskontolu araç satışı yapmıyor , kara listeye alıyor hatta filo sözleşmesine istinaden kural ihlali yapıldığından dolayı uygulanan iskonto tutarını filo kiralama firmasına fatura etme hakkı da mevcut.
-
Merhaba
Bende alır almaz bayrampaşada Ata Detailing te ppf ve cam filmi yaptırdım.
Lacuna ppf, madico cam filmi, sunroof ta dışardan lacuna özel pff yaptırdım. İnternetten buldum 3 günde yapıldı araç. Özenerek yaptılar. Bu ara havalar yağmurlu kapalı garajda. Yanlara nano ceramic ön camda Advanced Ceramic diye film yaptırdım. İçerden bakınca koyu değil. Dışardan koyu.
Çok araştırdım ben. Olex afm nin kendi kutuladığı ürünler. Stek leri sordum 100 den fazlaydı sadece ppf.
Ön yanlara 20, Arkalara 35 yaptırdım. Arka camlara 50 yapmak lazım. Kendiside çok koyu. Ama camın koyu olması cam filmi gibi etki etmiyor. 50 bile olsa yaptırmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatal_Blow -- 11 Aralık 2024; 23:17:7 > -
Hayırlı olsun. Ben de yan camlara madico nano ceramic düşünüyorum. İçerden koyuluk nasıl oldu, akşamları veya yağmurda vs sıkıntı oluyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TM01 -- 11 Aralık 2024; 23:23:35 > -
Batıda kış da bitti 😌 çok elzemse kış lastihi iyisinden -
Zarari büyük gitti c aldi satamiyor bmw indirimini degerlendiremedi siniri bozuk kontrolunu kaybetti:))
ilk mercedesi ve mercedesin normal piyasada oyle kolay satilmadigini saglam zarar ederek anlayacak.
-
2.0 motorlu yeni kasa a5 4.1 m liste fiyati. Bizim 1.6 motorlu 4 serisi neden ayni fiyatlarda? Arada %70 otv farki yok mu? -
Var da sonuçta pazara bir ürün sunuyor ve muadillerinden öne çıkmalı. A5 benzinli 2.0 motorla gelmesine rağmen önden çekişli ve 0-100 hızlanması 7,8 sn olursa 320i'ye göre performans ve sürüş açısından çok da iyi olmayacak. Genel olarak 320i'ye göre artı ve eksileri aşağıdaki gibi olur. Ben A5'tense 320i'yi tercih ederim bu şartlarda.
+ Muhtemelen alt devirleri ve ara hızlanmaları daha canlı bir motor
+ Yeni kasa
+ Daha geniş iç hacim
- Şanzıman ZF8 kadar iyi olmayacaktır (hız/dayanıklılık dengesi)
- BMW prestiji daha yüksek bir marka
- Daha yüksek MTV
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X