Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1333. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.614
Cevap
412
Favori
2.099.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13311332133313341335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mercedes’e göre bedava

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xyzabc123 X kullanıcısına yanıt
    Yok yüklemiyor. Daha önce gelen güncelleme de zaman aşımına uğramıştı. Bunda da aynısı olacak sanırım

• connected ile alakalı mıdır bilmiyorum ama apple car play ile bmw navigasyonu arasında şöyle bir fark var.

bmw navi , head up display'e yansıyor. dönüşler geldiğinde koca harita hologram olarak önüne geliyor, trafik bilgisi de olduğundan apple car playden daha kullanışlı ve bu hoş bir durum.

Asıl hadise ise , connected ile ilgisi olabilir bunun ,,,, araç navi ile bir adrese giderken ekranda sert viraja geliyorsun uyarısı verdi geçenlerde. Yani otonom sürüş ile giderken araç trafik bilgisini ve yoldaki durumu da tespit ederek hareket ediyor. sert virajda otonom açık olmasına rağmen öndeki araçla mesafesini kendi kendine arttırıp viraja daha yavaş şekilde girdi. Yani connected olmayan araçlarda da bu şekilde midir bilmiyorum.

uzaktan açma kapama , dijital anahtar , kamera görüntüsü vs çok kullanılmaz belki ama arkadaşımızın haklı şikayetine istinaden bildirim ayarları mutlaka gelecektir diye düşünüyorum. Çünkü sistem zaten mevcut. bildirim yollaması çok kolay. (belki var biz aktif etmedik)

Yurtdışı araç kullanıyorum hocam ben. 3 senedir connected drive kurulu telefonumda. 1 kere bile kullanmadım. Dediğin gibi olsa da olur olmasa da olur bir uygulama. Tek artısı araçtan uzaktayken, araç kapılarını açman gerekirse bi tanıdığının eşya alması vs gibi durumlarda faydalı.

Çok haklısınız. Tesla elektrikli araçlarda sanırım klima da çalıştırılabiliyor. Amerika’da avm otoparkından arabayı yanına vs. getirebiliyor belli şartlarda. Ayrıca görüntü aktarımı da yapılıyor güvenlik için. Bu tip özellikler faydalı.

Ama bizimkilere bakıyorsun dediğiniz gibi hepsi boş beleş şeyler. Ben havalandırmanın klima fonksiyonu da olduğunu sanıyordum, olmadığını buradan öğrendim birkaç ay önce. Soran olursa ‘bağlantılı araç’. Yersen.

Tamam yeni teknoloji şu bu ama kapı kilitli mi değil mi, servise kaç km kaldığını telefondan görebiliyor olmak bana biraz taş devri işi geliyor ve gerçekten umrumda değil.

İleride güncelleme ile ekstra özellik geleceğine inancım olsa yine neyse. Muhtemelen ASD234 modülü eksik yeni üretim araçlarda var denilecek yine. O yüzden hiç gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan21 -- 11 Aralık 2024; 14:10:39 >
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Apple car play kullanırken de kavşaklarda head up displayde harita çıkıyor bende.
    Connected yok bende ama camda connected yazısı var onla idare ediyoruz 😃

• Merhabalar. Dün siyah 3 serisini aldım ödemeleri hallettim pazartesi teslim alıcam. Şimdi ppf düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz.

• DEK02844 D kullanıcısına yanıt
    Kaliteli bir ürün istiyorsanız stek, pahalıdır bu arada. Uygulamayı yapan yer de çok önemli. Cam filmi de düşünüyorsanız llumar, ben ön cam, sunroof dahil yaptırdım. Hiç fark edilmiyor bile, görüşü de bozmuyor. Siyah araçla Allah kolaylık versin size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa156 -- 11 Aralık 2024; 14:38:40 >
  • Alfa156 kullanıcısına yanıt
    İstanbul Floryada afm var Olex marka için 70 e bıraktı en son. Sizin İstanbul için önerceğiniz yer var mı

• DEK02844 D kullanıcısına yanıt
    Gocar Garage var Ataşehirde, size bayağı ters yer olarak. Ama hasta derecesinde titizler işlerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa156 -- 11 Aralık 2024; 14:40:58 >
  • Alfa156 kullanıcısına yanıt
    Ön cama yapılan kaplama film yazın gerçekten işe yarıyor mu? İçerisi daha az ısınıyor diyebilir miyiz ?

• Sürekli internete bağlı olması navigasyon için güzel, Günlük iş ev rutin yol güzergahını ben aktif etmeden yolda sorun vs olunca gerçek zamanlı navigasyonuna göre farklı bir rota öneriyor, android auto vs açık değilken bunu yapıyor, ilerleyen günlerde uygulama market aktif olunca daha bir çok seçenek çıkacak diyorlar, bence bağlantılı bir araç hangi marka olursa olsun baglantisizdan iyidir her zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myycan44 -- 11 Aralık 2024; 15:59:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Nokia. Connected people.

• Yeni araçlarda şerit takip uyarısının direksiyon müdehalesini kalıcı olarak kapatmak mümkün mü? Hız sınırı uyarısı be direksiyon müdahale araç her çalıştığında baştan açık başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin_eer E kullanıcısına yanıt
    Aracı calistirinca direksiyonda solda sete uzun basınca pasif oluyor ama her aracı calistirdiginizda yapmalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myycan44 -- 11 Aralık 2024; 16:10:43 >
  • myycan44 M kullanıcısına yanıt
    Evet seti biliyorum ama o da sadece hız için direksiyon müdahalesine kısayol yok sanırım

• Direksiyon müdahaleyi ayarlardan kapatabiliyorsunuz diye hatırlıyorum ama emin değilim

• myycan44 M kullanıcısına yanıt
    Evet oradan kapanıyor ama her seferinde aç kapa

• merhaba,

yakın zamanda kavramayı değiştiren oldu mu, maliyet ne civarda acaba,

Bir de premium araçlarda yedek parçalar örn psa grubuna göre maliyet olarak ne kadar farkediyor

teşekkürler

• engin_eer E kullanıcısına yanıt
    Gizli özelliklerden kalıcı kapatılıyor, kapamıştım aracı ilk aldığımda.

• 
Sayfa: önceki 13311332133313341335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.