< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BMW 3 serisi (G20) (1406. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
BMW uygulamasi ile USB bellege yükledim. Araci calistirip cihazi taktim. Direkt guncelleyeyim mi dedi, evet dedim yola ciktim. Hatta yukleme sirasinda navigasyonu bile kullanabiliyorsunuz. Sonunda restart atti bitti. Ilk taktiginizda direkt kurulum cikmiyorsa, var ise baska bellek ile deneyin derim. Yabancı forumlarda gordugum tavsiyeler soyle idi, ise yararlar mi fikrim yok
- 64 Gb dan buyuk bir USB ile denemeyin
- Map dosyalarini yuklemeden once diske format atin
- Bellegin girise tam oturduguna emin olun
- telefonun car play baglantisini kesin
-
Selamlar.
Arac değişimi düşünüyoruz. 2600 civarı makyajlı kasa 320 m sport veya sportline 60.000 km civarı araçlar satışta.
Öncelikle 60 bin 90 bin 100 bin bakımı gibi periyodik değişim gerektiren parçalar neler?
Alacağımiz araç haliyle garantisi bitmiş 2022 model civarı olacak.
Hedefimizde sıfır km, dolu donanımlı başka araçlar da var ancak premium sınıf, güncel kasa ve Yalıtımı iyi bir araç deneyimlemek de istiyoruz.
Aldığımızda sorun yaşamamak adına bu bakımları öğrenmek istiyorum, teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 11 Şubat 2025; 1:32:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci eli ile sıfırı arasında makas iyice açıldı hocam. Faiz düşüşlerinde ortalama tahmin 30-35 arası bekleniyor. Bundan dolayı mutlaka bende aralıkta kampanya bekliyorum ama sıfır araçta bu fiyat yükselme ivmesi olursa yıl sonunda dahi bir yıllık araçla arasında %25-30 makas olacaktır ve bu durumda tercihimi bir yıllık araçtan yapacağımdır.
-
Garantisi uzatılmış araçlardan bulmaya çalışın. Bende 2023 model var, alırken +3 yıl garantisi uzatıldı.
-
Standart süspansiyon ile adaptif süspansiyon arasında yol tutuş veya viraj performansı konusunda fark var mı peki? Yoksa sadece sürüş keyfi ve hissiyatla ilgili mi değişiklikler?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben anlamıyorum. Biz neden bu sistemlere hep yabancıların web sitelerinden girmek zorunda kalıyoruz? BMW Türkiye neden bunları bize sunmuyor. Tek bildikleri araç satmak, parayı cebe indirmek. İş hizmete gelince hep gerideyiz. Koysana bunu sitene!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 11 Şubat 2025; 13:22:47 > -
Çok doğru, yapmıyorsa da BMW Almanya müdahale etmeli.
-
-
Trafik sigortasini onlar yaptirdiysa bi yanlislik yok siz yaptirdiysaniz ozaman ayri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Connected drive yok bende. Linkten deniyorum ama aracı tanıtamıyorum daha. Bu sebeple de dosyaya ulaşamıyorum 😔. Biri sevabına Google drive a yüklese de indirip denesek 😊
Bu harita güncellemeleri satın alındığı için araca özel
-
Ben de aralıkta aldım. 3320k ödedim. Trafik sigortası dahil diye bilgi vermişlerdi zaten. Dedim herkese farklı çıkan bişey sigorta nasıl olacak bu diye. En yüksekten(16k) hesaplıyoruz daha sonra farkı ödüyoruz dedi st. Velhasıl bir ay sonra 9k iade aldım. Ayrıca Borusan bi güzellik daha yaptı Ocak MTV sinin 3.5k sını da ödedi. Toplamda 12k iade aldım.
Arabaya yüklenmesi kaç dk sürdü acaba
15-20dk sanırım
-
Teşekkürler
Bu arada beklemenize gerek yok ben taktım o yüklerken işe gittim, navigasyon da kapanmıyorum, yüklendiğini bile anlamıyorsunuz, arka planda halloluyor
-
Ayni durum 2 saat önce basima geldi, arac anahtarini kolona tutup calistirdim.
Akü zayif, ya sarj et yada uzun sürüse cik diye ikaz verdi, bu sogukta beylikdüzü silivri yaptim, 1 saat 65 km, simdilik bir daha uyari vermedi.
Havalar soguk oldugu icin sanirim böyle oldu, akü zayifladi
Edit: Araba 8 aylik, 7 bin kmde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan85 -- 11 Şubat 2025; 21:8:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X