< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BMW 3 serisi (G20) (1407. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sunroof sesi.
arkadaşlar bu ara iyice arttı. temizliğini yapıyorum ses bir nebze olsa kesiliyor ama mekanizma da boşluk var gibi iyice tangır tungura döndü. izolasyon vesaire elinde dökümantasyon varsa paylaşabilir mi ? elim yatkıntır kendim deneyebilirim. Yutupta pek bir içerik bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akü bakım cihazları oluyor onlardan mı alsak acaba yol yakınken? arada takarım
-
Araba kapali garajda, alarma ihtiyacim yok ama komple kapanmiyor sanirim
-
Evet , ben.araci 2-3 günde bir kullaniyorum ayda 1 uzun yol yapiyorum.,star stop , akü zayıflığından sanırım calismiyor bayagidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet, gecen günlerde dikkatimi cekmisti, start-stop hic devreye girmiyordu, insallah akü degisimine gerek kalmaz
-
Benim 5 aydır böyle ,şimdilik bir şey yok , göstergede akü seviyesini gösteren bir veri varmı bilmiyorum
En kisa zamanda sundan alicam, kamp icin aldigim tasinabilir güc kaynagina takip sarj etmeyi planliyorum
www.bauhaus.com.tr
Einhell CE-BC 10 M Akü Şarj ve Takviye Cihazıhttps://www.bauhaus.com.tr/einhell-ce-bc-10-m-aku-sarj-ve-takviye-cihazi-61326837?_sgm_campaign=scn_ccf5806a64000&_sgm_source=61326837&_sgm_action=click -
Daha önc hic uyari vermedi, harita güncellemesini yüklemek icin inmistim garaja, uyari verdi, harita olmasa 1 hafta daha arabayi görmezdim muhtemelen, komple ölürdü
-
Bununla kendimiz direkt şarj edebiliyormuyuz bmw yi ?
Evet
-
Herhangi bir elektrikci ye gitsek şarj için bu parayı ister zaten ,bende alacağım
Alarmla ya da orijinal diğer aksamlarla kolay kolay bitmiyor akü. Aracı hiç çalıştırmasanız 3 aya kadar dayanıyor. Ben 2023 aracımı 2 ayı geçen bir süre bıraktım şehir dışındayken, dönünce tek basışta çalıştı. Sadece akü zayıf, sürüşe çıkın dedi. 30-40 dk dolaştım, kapatıp açınca tekrar uyarı vermedi. Sadece hafta sonu kullandığım bir kaç aylık dönemler de oldu. Üzerinden 1 yıl geçti, hiç tekrarlamadı. Sadece start/stop’u kapalı kullanırım hep.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sunroof perdesinin kaydığı rayı kontrol edin. Parmakla biraz yukarı doğru basıp sabitlediğinizde tıkırtı kesiliyorsa, altına yükselti yapacak ufak bir şey sıkıştırınca ses gidiyor.
Araçta akü seviyesine bakabileceğiniz bir gösterge yok. Bimmerlink gibi diagnostic uygulamalarıyla araca bağlanıp bakılabiliyor.
-
Bu akünün doluluk seviyesini ölçme maksadı olan bir cihaz değil.
Anlık akümün volt değerini gösteriyor, tam çalıştırma anında da güç çektiğini yani 12.4 den örnek 10.4 gösteriyor eğer 9 altına düşüyorsa akü ye yük bindiğinde kritik seviyede denebilir akü için. Ben önceli aracımda kullandım kurtarıcı oldu önceden önlem almak için.
Yurtdışı forumlarda buna bağladıktan sonra aracın yazılım güncellemesini de başlattığını yazanlar vardı. Belki bizde de çalışır.
Evet, bir fikir verebilir size tabi ama doluluk seviyesini anlamak için asli yöntem bu değil demek istedim. Zaten kritik bir seviyeye yaklaştığında araç da uyarı veriyor. Net veri için obd port’tan bağlanıp bakılması lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X