Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1405. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
28.312
Cevap
424
Favori
2.153.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14031404140514061407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam yaş ve km ile alakası olmadiginin kanıtı için iyi bir örnek teşkil etmişsiniz , zaten bu sesleri Almanya segmentine göre normal kabul ediyormuş bana zamanında servis beyanı bilginiz olsun ama saat başına ciddi para karşılığı da sunroff açıp bakım yapıyorlar , ama danışman bana yine gecmeyecek çünkü bir süre sonra yine geçmediği için gelenler oldu dedi tabi wurt vs bir silikon sikipta tamamen gececegini düşünen serviscilere de buradan selamlar diliyorum.
    alman sitelerinde arabanın daha üretim aşamasında 2 trim sesi rapor ettiği bunlardan birinin çözümlenip diğeri yani sunroff sesinin sürekli olmadigindan segment ortalamasinda kabul edildiği ile ilgili paylaşımlar var. Tabi iddaadir vs internet sonuçta ama bir gerçek varki sanırım montaj şansı vs bazı araçlar o sürtünmeyi yasamiyorken bazıları yaşıyor bu da fabrikanin en sevdiği kısım sürekli bir ses yok bu da hatalı parça üretimi degildire yonlendiriyor. Şans işi biraz ama km ve yaş ile alakası yok orası net artik 700 km ve 3.5 , 4 milyonluk araçtan bahsediyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar aracım çalışmıyor. Bu konuda daha önce tecrübesi olan var mı:

Bu sabah arabama binmek için çok uzaktan kapıları açma tuşuna bastım ve kapılar açıldı. Arabanın yanına gelip bindim ama kontak açılmıyor. Anahtar bulunamadı hatası veriyor. Sonra da anahtarı direksiyon kolonuna tutup kontağı çalıştırın diyor. Ne yaptıysam arabayı çalıştıramadım. Akü sorunu yok. Tüm ekranlar ve ışıklar, lazer farlar falan ğarlak bi şekilde çalışıyor. Kumanda da çok uzaktan bile kapıları açıp kapatıyor ve farları da yakabiliyor. Bagajı açıp kapatabiliyor. Ama arabaya yaklaşınca ya da uzaklaşınca kapıları otomatik kilitlemediği gibi kontağı da açamıyorum.

Anahtarın pilini de değiştirdim. Sonra gidip yedek anahtarı getirdim başka bir evden. Yine çalışmadı.

Tuşlarla çalışıyor olsa da (kapı kilit, bagaj, far tuşu), ne arabanın yanına gelince araba uyanıyor ne araba kontak alıyor ne de direksiyon kolonunda anahtarı algılıyor.

BMW 3 serisi (G20)
    BMW 3 serisi (G20)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• the_gunner kullanıcısına yanıt

telefon ya da digital card ile deneseniz yine de çalışmıyor mu?

• Geçen gün paylaşılan kodlama listesinde coasting açılması vardı, baktım da bizim araçlarda coasting var zaten

BMW 3 serisi (G20)
  • mcanerg M kullanıcısına yanıt

Connected drive kapalı olduğu için sadece anahtar var aracımda.

• Çalışmama problemi ilginçmiş. Benim araç da kafasına göre bazen uzaklaşınca aracı kitlemiyor. Mutlaka anahtara basmam gerekiyor. Ya da tam tersi tuşa basınca kilitlenmiyor fakat araçtan uzaklaşınca kilitliyor.

Bunlar nadir olan şeyler tabi sık sık değil.

Eco pro’da yapıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Comfort mod için açılıyor gizli özelliklerden, ama ekranda eco proda gösterdiği gibi coasting’e dair bir ibare çıkmıyor.

• Güncelleme:

şimdi Borusan Otomotiv acil müdahale ekibi geldi. Bir bağlantı yapıp kontrol ettikten sonra 15 dakika içinde sorunu çözdüler. Herhangi bir ücret de almadılar. Şimdi gittiler. Sorunun ne olduğunu bilemiyorlar. Daha önce servisteki diğer ustalarla da görüşmüşler gelmeden ama hiçbiri daha önce böyle bir sorun görmemiş.

bilgiyi paylaşmak istedim.

Son vwrsiyon joy 2024 diye geciyor. Asagidaki linke BMW id ile giris yapip USB bellek uzerinden guncelleme varsa indirip yapabilirsiniz

https://www.bmw.com/en-au/mybmw/vehicle-overview

BMW 3 serisi (G20)

• cyberjack kullanıcısına yanıt
    BMW Id ile araç kaydetmek sanırım sadece connected drive’ı olan araçlar için geçerli. Bizim 2023 araçların VIN’larını tanıyıp aracı ekleyemiyor bu sistem. Aslında bir arkadaş güncel dosyayı indirip google drive gibi bir yerde paylaşsa çok kişiye faydalı olacaktır.

Ben araçtan baktım Joy 2023 gibi birşeydi ama araç kendi güncelleme indirmiyor mu internetten?

• Euro artmamasına rağmen sıfır fiyatlarının sürekli artmasının bir sebebi var mı?

• HakanOkucu 5YKDM H kullanıcısına yanıt
    Ben yaz kış klima açık kullanıyorum.Daha kaliteli bir havalandırma sağlıyor,buğu vs hiç olmuyor.

Ben USB ye yükledim ama araca takınca yüklemedi,yanlış bir şey mi yaptım acaba?

• goku2 kullanıcısına yanıt
    Hocam almanyadan aracı euro ile alsa bile türkiyedeki tüm maliyetleri tl ve tl enflasyonunun herkes farkında euro şu an adil değerinin altında, kar marjları da eskisinden daha yüksek bayii ve distribütörlerin, bir de lüks tüketim olduğu için talep olduğu müddetçe fiyatlar bu seviyede yüksek kalmaya devam edecektir, geçen sene de böyleydi ben aralık’a kadar paramı işletip aralık’ta aldım, aralıkta şişen stoktan dolayı güzel kampanya oldu aceleniz yoksa bekleyin, euro 45 altında kapatacak yılı muhtemelen, ama düşen faizler nedeniyle talepteki olası artıştan dolayı son çeyrekte güzel kampanya gelmemesi ihtimali de var. Bu arada tl’den ziyade euro dolara karşı da değer kaybetti, bu durum tersine dönerse tl’deki olası kur devalüasyonu ile birlikte daha da işleri karıstırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak IJQPA -- 10 Şubat 2025; 23:47:14 >
  • Alfa156 kullanıcısına yanıt

Benim 2 arac var, dediginiz gibi connected olan sadece eklenebiliyor. Lakin indirdiginiz dosya araca ozel, baska aractaa key soruyor ve yuklenmiyor. Arkadasim denedi ve onda olmasi maalesef

Ayıp etmişler :) Bilgi için teşekkürler.

Bende de 2023 vardi, aracta defalarca guncellemeye bastim ama kendi indirmedi. USB ile guncelledim 2024 oldu

Teşekkürler, ben de indiriyorum şimdi.

• 
Sayfa: önceki 14031404140514061407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.