Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.348
Cevap
426
Favori
2.157.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

G30 sahibi olmadım ancak parça parça 30-40 gün kadar kullanma fırsatım oldu.

Yalıtım konusunda Executive Luxury paketli bir 5 serisine yaklaşması beklenemez ama ortalama paket bir 5 ile neredeyse aynı olabilir. Akustik koruma ve Pirelli P Zerolarla araç neredeyse mercedes konforuna ulaşmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF033

Adaptif led mevcut.

G30 sahibi olmadım ancak parça parça 30-40 gün kadar kullanma fırsatım oldu.

Yalıtım konusunda Executive Luxury paketli bir 5 serisine yaklaşması beklenemez ama ortalama paket bir 5 ile neredeyse aynı olabilir. Akustik koruma ve Pirelli P Zerolarla araç neredeyse mercedes konforuna ulaşmış.
    Akustik koruma dedigin sey 2 tane camin biraz kalin olmasi hepsi bu
    Arabalarda donanim paketlerine gore yalitim degismez bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Arkadas biraz sacmalamis
    Bmw g30 serisinde cag atladi bunun daha iyi olmasi imkansiz
    Evet f30’a gore bariz daha kaliteli ama g30’dan iyi degil
    Dunyada hic markanin d sinifi arabasi e sinifindan iyi degildir
    Arka havalndirmasi olmayan
    Arka kol dayamasi olmayan
    Arka koltuklari katlanmayan
    Hepsinden vazgectim kapi ici cepleri plastik olan araba e sinifindan iyi falan olamaz
    Malzeme kalitesi konusunda 5'ten iyi dedim. Arabalar G30-G20 ikisi de showroomlarda merak eden buyursun baksın.

Konfor konusunda f30 benim eski araçlarımdan biridir, evet g20 f30a çağ atlatmıştır.

3 serisi 5'ten iyidir demediğimi yazımı tekrar okursanız görebilirsiniz. Gereksiz tartışma ortamı yaratmayın.

Ayrıca durmadan belirttiğiniz şu 3-5 tane olmayan özellik, distribütör getirseydi olacaktı yani sadece türkiyeye has bir durum. Beklemeye sabrı olan verir 50-100 daha, tam donanımlısını getirir veya getirtir biner. Şu yazdığınızı gören de hiç bir 3 serisinde bunlar yok sanacak, öyle abartıyorsunuz.

• BF033 kullanıcısına yanıt
    Burada ne yaziyor ?

Malzeme kalitesi 5 serisinden kesinlikle daha iyi,
    Bu ne demek ?
    Mesela hangi malzeme 5’den daha iyi ?

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz cevaplardan araçlara pek hakim olmadığınız belli. Rica ediyorum lütfen gidin, g30 standart bir araca ve benim bindiğim executive luxury paketli araca sayıca da çok yok ama denk gelebilirseniz bir binin. Ondan sonra konuşalım. Sürekli ters cevap vermekle bir yere varamazsınız, ben galerici değilim disribütör değilim, malımı satma derdinde hiç değilim.
  • Yarın aşağıdaki aracı alıyorum
    ön kaput hariç komple seramik + ön kaput film yaptırdım

Yeni BMW 320i Sedan First Edition M Sport

OTOMATİK ŞANZIMAN / 8 İLERİ

ADAPTİF M SÜSPANSİYON

DEĞİŞKEN SPOR DİREKSİYON (2VG)

SİYAH DIŞ AYNALAR

HI-FI HOPARLÖR SİSTEMİ
    Jant
    19" Çift Kollu, Stil 791M

bu araç olmuş bu şartlarda sıfır alacaksak kendi düşümcem başka araç yok arka koltuk havalandırma varsın olmasın
    1-2 eksiği olsun ben istediğim opsiyonları ekli buldum .
    fiyat fazla ama ülkede herşey pahalı bu ucuz mu olacak
    alamıyorsan kıskançlık yapma arkadaş, g20 sayfasında agresif agresif yazıyorsun
    mesajlarının üslup sorunu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanchez44 -- 19 Ağustos 2019; 22:28:25 >
  • quote:

Verdiğiniz cevaplardan araçlara pek hakim olmadığınız belli. Rica ediyorum lütfen gidin, g30 standart bir araca ve benim bindiğim executive luxury paketli araca sayıca da çok yok ama denk gelebilirseniz bir binin. Ondan sonra konuşalım. Sürekli ters cevap vermekle bir yere varamazsınız, ben galerici değilim disribütör değilim, malımı satma derdinde hiç değilim.
    Arkadasim sacmalamaya devam ediyorsun
    Butun arabalarin
    Sportline m paket fark etmez
    Sasesi ve yalimi aynidir ayni parca uzerine uretilir sadece donanim farki vardir
    Yalitimi degismez oyle bir ayrim yok
    Fabrika ayni parcaya sadece farkli donanim ekler kimine alcantra koltuk koyar kimine baska koltuk
    Sportline g20 neyse m paket de aynisi

size aynen katılıyorum
    arabadan çok anlamıyor bu arkadaş
    Sen g20 3 serisi aldigindan eminmisin buralarda zamaninda cok hayalini kuranlar aldigini zannederlerdi bshsettigin p zero lastikler serttir gurultuludur 5 serisi hicbir konuda gecemez dahada sayarim neyse hadi hayirli olsun !!!

Sen g20 3 serisi aldigindan eminmisin buralarda zamaninda cok hayalini kuranlar aldigini zannederlerdi bshsettigin p zero lastikler serttir gurultuludur 5 serisi hicbir konuda gecemez dahada sayarim neyse hadi hayirli olsun !!! Tuketim degerlerinde gercekci degil

Cihan Bey mesela; size bahsettiğim bu durumun bir benzeri de E serisinde mevcut.

Hatta E180'deki donanım paketlerinde bile bu bahsettiğim yalıtım farkları mevcuttur. Araç paketine göre yalıtım değişebilir. Exclusive olan araçların yalıtımı çok başarılıdır. Bunu da müsait bir zamanınızda lütfen test edin.
  • Emre baran E kullanıcısına yanıt
    Gel arabanın loglarını açtıralım baktıralım borusandan, gerçek mi değil mi bir bak bakalım. Ankaradayım, beklerim.
    Hayirli olsun araban guzel gunlerde kullan ankaraya yolum duserse bu fakire bu test ettirirsin umarim

hayırlı olsun renk beyaz mı
  • sanchez44 kullanıcısına yanıt
    Maviş
  • 15 günde sadece online rezerve olarak 196 araç satılmış haberiniz olsun
    bu kriz döneminde böyle satış bence çok çok iyi
  • Online bmw de

Araç Bilgisi

Yeni BMW 320i Sedan
    Renk Bilgisi

BEYAZ / ALP
    Döşeme Bilgisi

SİYAH MAVİ DİK. ALCANTARA/DER
    Türkiye Paketi

Türkiye Paketi
    KATLANIR ARKA KOLT.BAŞLIKLARI
    SÜRÜŞ ASİSTANI
    LED FARLAR
    LED SİS FARLARI
    FREN FONKSİYONLU CRUISE CONT.
    ORTAM AYDINLATMA
    PARK ASİSTAN (3AG&508 DAHİL)
    ISITMALI ÖN KOLTUKLAR
    EŞYA SAKLAMA ALANLARI
    ACİL DURUM ÇAĞRISI
    ELEKTRİKLİ / HAFIZALI KOLTUKL
    ELEKTROKROM İÇ AYNA
    ELEKTROKROM İÇ VE DIŞ AYNALAR
    TÜRKÇE ÖN PANEL
    ELEKTRİKLİ CAM TAVAN
    AKUSTİK KORUMA
    LASTİK BASINÇ GÖSTERGESİ
    YANGIN TÜPÜ SAKLAMA ALANI
    RUNFLAT LASTİKLER
    OTOMATİK KAPI KİLİT FONK.
    976
    FIRST EDITION M SPORT

FIRST EDITION M SPORT
    M DERİ DİREKSİYON
    M AERODİNAMİK PAKET
    M ARKA RÜZGARLIK (337 İLE)
    PARLAK SİYAH DIŞ KAPLAMA
    ANTRASİT TAVAN DÖŞEMESİ
    TETRAGON ALUMİNYUM İÇ KAPLAMA
    SPOR ÖN KOLTUKLAR
    GÜNEŞ KORUMALI ARKA CAMLAR
    M SPORT
    OTOMATİK AÇILIR BAGAJ KAPAĞI
    OTOMATİK ŞANZIMAN / VİTES PED
    M HMJ, ÇİFT KOL, STİL 791, 19
    Ekstra Donanım

HI-FI HOPARLÖR SİSTEMİ
    SİYAH DIŞ AYNALAR
    DEĞİŞKEN SPOR DİREKSİYON (2VG
    ADAPTİF M SÜSPANSİYON
    OTOMATİK ŞANZIMAN / 8 İLERİ

• Opsiyonlu araç bulmak kolay değil, bu donanımdaki bir aracı ben de görmüş olsam alırdım. Online satış verileri yanıltıcı olabilir, ODD'nin sitesinde eskiden ücretsiz olup şimdi ücretli olan kasa kodlarına kadar araç satış verileri vardı. Buradan biri bu rapora sahipse ay bazında faturası kesilmiş araçların sayısını biz de takip edebiliriz. Bence daha fazla olabilir.
  • quote:

Cihan Bey mesela; size bahsettiğim bu durumun bir benzeri de E serisinde mevcut.

Hatta E180'deki donanım paketlerinde bile bu bahsettiğim yalıtım farkları mevcuttur. Araç paketine göre yalıtım değişebilir. Exclusive olan araçların yalıtımı çok başarılıdır. Bunu da müsait bir zamanınızda lütfen test edin.
    Her aracın donanım paketlerine göre algısı değişir, bu konuda size katılıyorum. Örneğin hiçbir line ı olmayan yalın bir 5 serisi, elbette dolu bir 3 serisinden yavan ve tatsız olabilir. Birisinin içerisinde güzel kaplamalar, seçkin malzemelerle döşenmiş elit bir görünüm varken, diğeri şade basit ve ucuz hissettirebilir. Ancak kalite dediğimiz şey bunlarla sınırlı olan şeyler değildir. Bir g30 üretiminde dikkat edilen noktalar, bir g20 serisinde ihmal edilebilir. Birisi sürüş hissiyatı ve dinamizmi odaklarken, diğeri yalıtım, salınım, uzun sürüşlerde olabildiğince rafineriyi odaklar.
    Kısaca birisi elma, diğeri armut olan ürünler. Size hissiyat ve dinamizm açısından g20 iyi hissettirmiş. Bunu kabul etmek hiçte zor değil. Ancak bazı konularda net çizgileri üretici koymuş zaten, yoksa birinin adı 3, diğerinin adı da 5 olmazdı.
    Aracınızı kazasız belasız güzel günlerde kullanın, çok dinamik bir araç g20. F30 gibi bu kasa da kendi üretim döneminde epey ilgi odağı olacaktır. Burada önemli olan f30 dan daha rijit ve üzerine koyarak gelmiş olması.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.