Şimdi Ara

bmw 3 vs mercedes c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımı ikinci el c ya da bmw 3 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Özellikle fiyat performans olayına bakıyorum. iki araçta da benzinli düşünüyorum. Şimdi iki araçtada değişimler oldu. Büyük ihtimalle makyajsız mercedes ve önceki kasa 3 alacağım. Bmwnin 2.0 benzinli motoru araca gelen makyajla değişti. c serisinde de şanzıman değişti. Bmw`nin artısı 2.0 motor olması. C serisi 1.6lt ve 2lt nin verdiği keyfi vermeyebilir ama aracın teknik verileri yakın. Bu ilk sorun şimdi 1.6 motor 2bin motorun verdiği keyfi vermez diye düşünüyorum. bmw nin parçası bakımı mercedes göre daha yüksek. Mercedes daha komforlu bmw spor. Bmw kullanırken sanki araçla bütünmüş gibi bir his veriyor. Kafam karıştı aslında komfor benim için ağır bassada bmwde çekmiyorda değil siz ne düşünüyorsunuz. Aşağıda olasılıkları yazıyorum.
    1)2008 1.8 lt C200 184 hp makyajsız 70-80 bin
    2)2009 1.6 lt C180 156 hp makyajsız 70bin
    3)2006 2.0 lt bmw320i 150 hp makyajlı 55bin
    4)2009 2.0 lt bmw 320i makyajlı 75bin

Fiyatları piyasasına göre temiz araçların yaklaşık fiyatlarını yazdım. Olasılıklar bunlar. Bendede 2005 2.0 fsi passat var aracı satıp alacağım. hangisini alayım karar veremiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Benim için ağır basan aslında c180 ve makyazsız bmw 320i. Birde şöyle bir opsiyon daha var. bmw mercedes değil ama yeni passat cc ler çok hoşuma gitti. Bu aracımı passat almak istemiyorum ama 1.4 motoru 160 hp ve araç 80 bin yani sıfır bi araç alama imkanımda var.

• Kesinlikle mercedes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colemantrebor

Passat CC yi günahım kadar sevmem ama 0 alınabiliyorken tercih edilir.
    1.6 180hp volvo s60 da bakılabilir.
    nerde 2. el nerde 0km hesabı.
  • C200 Kompressor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 1.8 lt C200 184 hp
    hem konfor, hem performans. bence tam aradığın araba.
    bizde 2011, 1.8 c180 var çok güzel performansı var. c200ü düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 3 Eylül 2012; 13:28:30 >
  • ikinci el alınacaksa kesinlikle mercedes c200 kompressör derim.ama o fiyata gidip 1.6 lt 180 hp lik sıfır km bir insignia veyahut 1,6lt 160 hp sıfır km bir mondeo alınabilir ve paşa paşada sıfır arabanın keyfi sürülebilir. 2.0 motorun vergisi yüksek.1.6 da vergi avantajı var.az birazda yakıt farkı belki olabilir 1.6 larda turbo beslemeli 2.0 la yakıt farkı çok azdır tahminim.
  • düşünmek lazım beninde içimden c geçiyor ama bmw hevesim var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.