Şimdi Ara

Bmw 316i Audi a3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemir38 -- 12 Temmuz 2018; 10:23:45 >

• Gece kundaklanmis olmasin ? LPG varmiydi ? Bmw sans isi,alfa romeo gibi titiz ve bilgili adamdan alacaksin.Duz mantikla kullanandan hayir gelmez.Misal youtube da Arabaci Noyan kanalindaki doktor adam eski f30 3.20ed nin direksiyonunu bile ozenle pahali malzemelerle temizliyordu.
  • ozdemir38 kullanıcısına yanıt
    Belki camurluklarin oradan iceriye yanan cisim attilar veya benzin doktuler....kaput kecesi hemen alevlenir bilemezsin.Polis cagirip bilirkisi incelemesi istemen gerekirdi.Kasko denen illetin onemi burada cikiyorda hayatimizda bizde hic yaptirmadik.Emekli maasiyla nasil yapilsin ?

Gizli ozellikler acilmaya calismasi belki 1-2 sigortalari attirdi veya beyinde kisa devre oldu oradan yangin buyudu.Lpg den olacagini zannetmem arac calismiyorken cok zor arkada tupun oradan ve onden kesici gazi kesiyor.Araba tupe gecerken arkadan cit diye ses gelir,valf acilir LPG yi eleyebilirsin.

Usta oynadiktan sonra ayni gece olmussa demek ki sorun beyinden veya sigorta kutusundan kaynakli.Gecmise mazi olsun,gecmis olsun.

Ben Audi a3 alirdim,bmw lerin cogu oynanmis ve eski araba + binici kitlesi belli.Cok temizlerine fahis fiyat istiyorlar.
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    10 yaşında olduğu için kasko fiyatı çok yüksek çıkmıştı yaptırmamıştım ama keşke dedirtti dışardan yapılan bir işlem değil yangının motor kısmından çıktığı çok belliydi poliste geldi şikayette bulunmadım rabbim o anı kimseye yaşatmasın caresiz kalıyo insan eskilik konusuna gelince audi de 2006 2008 kasası olacak bmwde aynı şekilde 2006 2008 e90 kasa olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozdemir3892 -- 10 Ocak 2017; 5:50:33 >
  • Yav hayret birsey. Bmw masrafli oluyor da audi neden olmuyormus? Su cevredekiler hakikaten sopalik. Bakma sen onlara. Gonlunden hangisi geciyorsa onu al. Temiz bmw bulursan uzmez seni. Aksine ihya eder. Her araba için gecerli bu mevzu tabi. Bmw alirsan 316 hakkinda essek gibidir gitmez yorumlarini da okumussundur. Ona gore al.. Ayrica gecmis olsun. Ve de simdiden hayirli olsun.
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Diyorumki bukadar masraflı araç madem binen nasıl biniyo Kendimi sorguluyorum hız olarak beklentim yok zaten hızada karşıyımdır :) başa gelecekmiş rabbim kimseye yaşatmasın
  • Ozdemir3892 kullanıcısına yanıt
    Dedikleri gibi elin apacisinde bile bmw var. Habire masraf cikariyor olsaydı onlar da binemezdi. Masrafi vardir toparlarsin. Surekli surekli masraf acmaz. E46da bakabilirsin istersen. 320 guzel olur. Vergisi dusmusse tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence sen evvela dostlarını değiştir, araba işi kolay.
  • Uçup kaçsın istemiyorsunuz zaten 3.16i e90 mantıklı tercih olur.

Örnek ilan: 384024830

İlan ile bağlantım yok bu arada. Tek el yetkili servis bakımlı olması ve diri duruyor olması sebebiyle paylaşıyorum.
  • geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm, bende 2006 leonu satıp e46 325i aldım,leondaki sürüş keyfini bu araçta bulamıyorum ,en kısa zamanda satıp tekrar leona dönücem, bence leondan şaşmayın derim.
  • ozdemir38 kullanıcısına yanıt
    öncelikle geçmiş olsun. bende 2005 model 12 yaşında arabaya biniyorum. arıza olarak bugüne kadar sadece dsc sensörü bozuldu. onun dışında rutin bakımlarını eksik etmezseniz sorunsuz binersiniz. akü ömrü bitti buna arıza diyende var rutin değişimde diyende var. benzin pompası bir ömrü var amortisör bir ömrü var triger ömrü var konjektör ömrü var. şimdi bazı arabadan anlamayan insanlar bu tarz parçaları değiştirdiği zaman aaa masraflı der arıza verdi der. çünkü araba bilgis sıfır. bugün sıfır km araba alsanda bu tarz bakımları belirli bir km sonra elbette olacaktır. gönlünden geçeni al derim. sonuçta sıfır almıyorsun. 3 serisi d segment daha teknolojik a3 c segment daha basit bir araba. bütçeyi oluşturabilirsen a4 de düşünebilirsin. 2009 ve üstü 1.8 tfsi. piyasası uygundur pek tutulmadığından. e90 tavsiye etmem ya e46 al yada f30 al.

• Geçmiş olsun. Açıkcası arabayla özellikle 50 bin liralık bmw ile bişeyleri ispatlama çapan çok gereksiz. İnsanlara karşı tabiki saygılı olmak şartıyla kendinle ilgili kararlar alırken başkalarını önemsememek gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir bmwnin kullanıcı portföyünün başarısız olmasından dolayı a3 diyorum illaki bmw olucaksa 1 serisi olsun onları hep bayanlar , memurlar kullanmış oluyo hem temizini bulmak kolay olur hemde arabanın yarattığı imaj açısındanda avantajlı.
  • al bi e30 yan yan git.

okulda keko damgası yemeyeceğimi bilsem f30'u satar, e30 alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 11 Ocak 2017; 3:6:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.