Şimdi Ara

BMW 320i ED F30 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
3.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. F30 forumuna bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaistLin1915

Aracı geçen hafta satın aldım arkadaşlar. 2014 model BMW 3.20i ED 20.000 KM'de.

Vakit ayırıp, cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. İşler bu ara biraz yoğun bilgi veremedim. Detayları paylaşacağım. Ancak kasko ve trafik vs. baya uygun denk geldi.

Hocam oncelikle hayirli olsun ..hangi paket ve özel değilse kaça aldınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AkifKarabulut A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Comfort + Technology Paket. Xenon Far + Katlanır Ayna. Kaza, boya yok. 102.000 TL. Kasko: 1.778 TL, Trafik: 643 TL
  • Bu hayata 1955 sefer gelmediğiniz için, istediğinizi yaptığınız için doğru karar vermişsiniz. Baktınız ödeme de zorlanıyorsunuz satar en fazla 1 aylık ücretiniz tutarında zarar edersiniz. Hayatın sonu değil ya.

• RaistLin1915 R kullanıcısına yanıt
    hocam hayirli olsun.. aldiginiz fiyat piyasasindan 10 bin TL daha ucuz gibi sanki...
  • murderer_utku kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Kredi de çekmedim, şimdilik babamdan borç aldım. İhtiyaç olmazsa kredi çekme, bana ödersin taksit taksit dedi.

Bu aslında planda olmayan birşeydi. Ben kendimi kredi çekmek için şartlamıştım. Ama işler ters giderse de dediğin gibi en kötü ihtimalle satarım. Allah sattırtmasın tabi :)
  • Kotiledon K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Aynen dediğiniz gibi piyasaya göre 10 bin TL ucuz. Bu da şöyle denk geldi. Borusan Manheim'ı duydunuz mu bilmiyorum? Borusan'ın açık arttırma şirketi. İhaleye sadece ticaret ünvanı oto alım-satım yapan şirketler girebiliyor.

Lüks araçların satışında piyasada yer edinmek isteyen 2-3 senedir bu işi yapan genç, dürüst bir galeriden aldım aracı. Garantisi de devam ediyor.

Satıcı ne dediysek yaptı, kapora verdik, kapora sözleşmesi yaptık, expertiz sözleşmesi yaptık ve biz ne dediysek satıcı onları yazdı. Hatta sözleşmeyi ben yazdım o imzaladı sadece, öyle de bir satıcıydı.

Malum, galeriden araç almaya insan güvenemiyor, temkinli davranmak zorunda kalıyor insan. Normalde araçlara Borusan Premium Selection'dan bakıyordum ama bu arkadaş denk geldi.

Aracı da Otorapor'da full + full bir teste soktuk, dyno testi vs. dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaistLin1915 -- 9 Mart 2016; 22:38:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaistLin1915

Teşekkürler hocam. Aynen dediğiniz gibi piyasaya göre 10 bin TL ucuz. Bu da şöyle denk geldi. Borusan Manheim'ı duydunuz mu bilmiyorum? Borusan'ın açık arttırma şirketi. İhaleye sadece ticaret ünvanı oto alım-satım yapan şirketler girebiliyor.

Lüks araçların satışında piyasada yer edinmek isteyen 2-3 senedir bu işi yapan genç, dürüst bir galeriden aldım aracı. Garantisi de devam ediyor.

Satıcı ne dediysek yaptı, kapora verdik, kapora sözleşmesi yaptık, expertiz sözleşmesi yaptık ve biz ne dediysek satıcı onları yazdı. Hatta sözleşmeyi ben yazdım o imzaladı sadece, öyle de bir satıcıydı.

Malum, galeriden araç almaya insan güvenemiyor, temkinli davranmak zorunda kalıyor insan. Normalde araçlara Borusan Premium Selection'dan bakıyordum ama bu arkadaş denk geldi.

Aracı da Otorapor'da full + full bir teste soktuk, dyno testi vs. dahil.

Çok ucuz almissiniz hocam.. Ben eylülde aynı paket 15 binde 3.16 i yı 98 e almıştım ve genel olarak iyi almissin diyorlardı.. Sanırım biraz araç fiyatları düştü.. Ama ona rağmen sizin fiyat çok ucuz geldi bana.. 115 ten aşağı 3.20 IED hayal gibi

• Ben 2014 kasım üretimli 320i ed sportline plus aracımı 23 binde 118 e satmıştım ama sizin aldıgını fiyata bakınca iyi almışsınız hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.