Şimdi Ara

BMW 5.20 ÖNERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BMW 5.20 LER ÇOK HOŞUMA GİDİYOR.FİYATLARIDA GAYET MAKUL GELİYOR.AMA BAZI SORULARIM OLCAK.BU 5.20 LER ÇOK YAKIYOR MU?YILLIK AĞIR BAKIMLARI FALAN NE KADAR TUTUYOR.ALMIŞ OLSAM SON SAHİBİ OLURMUYUM.94-95 1.6-1.8 OLANLAR

• 5.20 diyorsun. Adı üstünde 1.6-1.8 olmaz onlar, 2 litre 6 silindir motoru vardır.

Sorun çıkarıp çıkarmaması biraz şans işi. Söylediğin modelde 200 bin km'den aşağı bulmak zor. LPG taktırabilirsin veya LPG'li bir tane alabilirsin. Sorun çıkarmazsa mutlu mesut gezersin, millet sana bakar durur.

Araba çok hırpalanmamışsa satacak birini her zaman bulursun.
  • çok saol cevabın için ama internette baya bi var 16-18 ya bi yanlışlık olmasın
  • 1.6 1.8 motor yazmışınız gibi olmuş....
    16 18 000 ytl demek istemiştiniz heralde.
  • hayır öyle değil.pardon yanlış olmuş.16 ile 1.8 arası motor seçeneği var.onları soruyordum.çok şahane araba ama son sahibi olmaktan korkuyorum.sonuçta 12-13000 yatırıoz arabaya
  • 518 arabalar var. 1800 motorlu. 1.6 motorlu 5 kasa ben bilmiyorum.

518'ler de iyi makinelerdir. Alınabilir.
  • 1.6 5 kasa yok zaten. 1.6 ile 1.8 arası die geçioya sahibinden .comda bend eöle yazdım. 1.8 yani
  • E34 kasa artık pek tercih edilmiyor 2. elde satarken bayağı zorlanırsın. Düz vites 12,5 lt, otomatik vites de 14 lt'den aşağı yakmaz şehiriçinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.