Şimdi Ara

BMW 525D M paket X drive mı Mercedes E 350 CDI 4 matic premium mu? (Karar verildi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
24.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E350 CDI gibi bir araç alınabiliniyorsa zaten o tercih edilmeli fakat herkesin de dediği gibi rakibi 525xd olamaz, 530d yada 535xd olur ona göre kıyaslama yapmanızı tavsiye ederim
  • Performans, sürüş dinamiği, yol tutuş, kalite ve fiyatının hakkını verme konusunda ikiside birbirini aratmaz ama hem daha güçlü motor olduğu için hemde amg paket ile çok şık durduğu için ben oyumu mercedes'ten yana kullanırdım. Motor hacimleri aynı olsaydı bu sefer bmw nin lehine olurdu tercihim.
    Hakkınızda hayırlısı olsun.
  • Bir sazan.avi daha.

Hadi diyelim ki gercek. Bu fiyattaki arabalari almak icin danisacak burdaki ergen ahaliden baska kimse kalmadi mi? Bahsettigin arabalari kullanmis olma ihtimali olanlardan fikir alinmali burda ergenler hayallerini yazar dururlar.

İki arac arasinda bariz fiyat farki var ve motor/performans olarak birbiriyle kiyaslanacak araclar degiller. Amacsiz bir konu daha.
  • 3.0 V6 265 PS Lİk Motorun zevki daha güzeldir

Xdrive 4x4 konusunda en başarılı sistemlerden biri fakat siz kalkıpta jip gibi karda kayalara çıkmıcağınıza göre ... Genelde asfaltta kullancağınız için ...
    Asfaltta 4 MATİC sizi çok tatmin eder ... Gerçi her 2 sistemde çok güzel ozaman motoru en güçlü olanı seçin derim ben ...

Mercedes E350 4MATİC DERİM...
  • bmw 535xd
  • Böyle mi değerlendirme yapılır? Biraz mantıklı olsak, Türkiye şartlarında her iki otomobilin teknik,donanım özelliklerini göz önüne alarak yorum yapsak.

BMW 525d xDrive M Sport - 2000cc Twinturbo 218 beygir 450 nm torka sahip 0-100 değeri 7 saniye olan bir otomobil. Şuan için bu motor hacminde segmentte rakibi yok. Yakıt ekonomisi, ortalama 5.1 litre-şehiriçi yakıt tüketimi 6 litre. Bir dizel motorun gelebileceği son noktadır bu, şuan için. Şahsen kullandım, Panamera Diesel 3.0 TDI ve E 350 CDI ile arasında performans farkı hissedilmiyor. 3000cc motorlar ile eşdeğer performansa sahip bir teknoloji bu. 102.000 € fiyatı var. %80 ÖTV ödüyoruz, MTV de cabası.

Mercedes E 350 CDI 4 Matic Premium - 3000cc motor 265 beygir 620 nm torka sahip 0-100 değeri 6.7 saniye. Güçlü bir makine fakat 123.000 € verilecek bir tarafı yok.%130 ÖTV ödüyoruz, MTV'si iki katı kadar. İç malzeme kalitesi, tasarım bakımından Bmw daha başarılı. Bu kadar güç farkına rağmen 2000cc 525d xDrive ile neredeyse aynı hızlanmaya sahip, bizzat kullandım ve burada "sürüş zevki" diye bahsettiğiniz terimi 525d xDrive'da daha başarılı buldum. motor hacmi-silindir-performans şeklinde baktığımızda zaten Bmw farkı ortada.

Son E kasanın kalitesi zaten C Serisi ile yakın durumda. Bu segmentlerde en ince ayrıntısına kadar tüm otomobilleri inceledim, bariz belli bir durum. 2012 A6 2.0 TDI kullanıcısıyım aracımı kendim tercih etmedim belli durumlardan ötürü ben kullanıyorum; şöyle söyleyebilirim ki bu segmentte F10 kasa BMW 525d xDrive'dan ötesi yok. Twinturbo'dan dolayı bir problem olacağını düşünmüyorum bu yeni bir teknoloji.

Tercih sizin, iyi akşamlar diliyorum.

• aynı motorları seçin 525xd olmaz e350nin karşısına.Mercedes'in bu kasasını tavsiye etmem.Bmw alın
  • E350 CDI 4 Matic ( babamin araci ) 1 kez kullandim ve gaza dokundugun an firliyor arac ve sport modunda surmedim confordaydi.

Kullandigim arac 2007 E200 komp. Ic dizayni 350`den daha guzel gorunuyor bana. Bende diger arkadaslarin soyledigi gibi yeni kasanin ic mekanini sevmedim.

Bmw - Mercedes test eden ve kullananlar 2si arasindaki konfor farkinda bahsedebilir mi?

Ayrica bu kadar motor ve tork farkina ragmen BMW`nin Mercedes`e yakin degerlerde olmasi twinturbo mu?

@Kyouraku

agir sacmalamissin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

E350 CDI gibi bir araç alınabiliniyorsa zaten o tercih edilmeli fakat herkesin de dediği gibi rakibi 525xd olamaz, 530d yada 535xd olur ona göre kıyaslama yapmanızı tavsiye ederim

Niye 525d xDrive olmuyor anlamış değilim. Sadece merak ediyorum; bu konuda bunu yazanlar 2 aracı da kullandılar mı? Kullandıklarını zannetmiyorum. Performans durumundan bunu söylüyorsanız bir farkı yok. Motor hacmine göre değerlendiriyorsanız bana mantıksız geliyor. 2 litre motordan aynı gücü elde edebiliyorsam sorun yoktur.

ÖTV zammından önce 520d ile E250 CDI ve E350 CDI karşılaştırılıyordu bu arada :)
  • Hocam mercedes motor olarak önde.Tasarım olarakta mercedes iyi ama mercedesin 2 dezavantajı olacak.
    1-motor vergisi
    2-mercedes tasarım olarak daha oturaklı durduğu için genç arabası değil.

Kararı siz vereceksiniz ama üstteki 2 dezavantajı takmıyorsanız mercedes derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

Böyle mi değerlendirme yapılır? Biraz mantıklı olsak, Türkiye şartlarında her iki otomobilin teknik,donanım özelliklerini göz önüne alarak yorum yapsak.

BMW 525d xDrive M Sport - 2000cc Twinturbo 218 beygir 450 nm torka sahip 0-100 değeri 7 saniye olan bir otomobil. Şuan için bu motor hacminde segmentte rakibi yok. Yakıt ekonomisi, ortalama 5.1 litre-şehiriçi yakıt tüketimi 6 litre. Bir dizel motorun gelebileceği son noktadır bu, şuan için. Şahsen kullandım, Panamera Diesel 3.0 TDI ve E 350 CDI ile arasında performans farkı hissedilmiyor. 3000cc motorlar ile eşdeğer performansa sahip bir teknoloji bu. 102.000 € fiyatı var. %80 ÖTV ödüyoruz, MTV de cabası.

Mercedes E 350 CDI 4 Matic Premium - 3000cc motor 265 beygir 620 nm torka sahip 0-100 değeri 6.7 saniye. Güçlü bir makine fakat 123.000 € verilecek bir tarafı yok.%130 ÖTV ödüyoruz, MTV'si iki katı kadar. İç malzeme kalitesi, tasarım bakımından Bmw daha başarılı. Bu kadar güç farkına rağmen 2000cc 525d xDrive ile neredeyse aynı hızlanmaya sahip, bizzat kullandım ve burada "sürüş zevki" diye bahsettiğiniz terimi 525d xDrive'da daha başarılı buldum. motor hacmi-silindir-performans şeklinde baktığımızda zaten Bmw farkı ortada.

Son E kasanın kalitesi zaten C Serisi ile yakın durumda. Bu segmentlerde en ince ayrıntısına kadar tüm otomobilleri inceledim, bariz belli bir durum. 2012 A6 2.0 TDI kullanıcısıyım aracımı kendim tercih etmedim belli durumlardan ötürü ben kullanıyorum; şöyle söyleyebilirim ki bu segmentte F10 kasa BMW 525d xDrive'dan ötesi yok. Twinturbo'dan dolayı bir problem olacağını düşünmüyorum bu yeni bir teknoloji.

Tercih sizin, iyi akşamlar diliyorum.

bu yorum bu konuya fazla fazla yeterli olmuş bence.

• BMW 218 Ps 102.bin Euro: 1 Ps 467,00 Euro

Mercedes 265 Ps123.bin Euro: 1 Ps 464 Euro .

• quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

E350 CDI gibi bir araç alınabiliniyorsa zaten o tercih edilmeli fakat herkesin de dediği gibi rakibi 525xd olamaz, 530d yada 535xd olur ona göre kıyaslama yapmanızı tavsiye ederim

Niye 525d xDrive olmuyor anlamış değilim. Sadece merak ediyorum; bu konuda bunu yazanlar 2 aracı da kullandılar mı? Kullandıklarını zannetmiyorum. Performans durumundan bunu söylüyorsanız bir farkı yok. Motor hacmine göre değerlendiriyorsanız bana mantıksız geliyor. 2 litre motordan aynı gücü elde edebiliyorsam sorun yoktur.

ÖTV zammından önce 520d ile E250 CDI ve E350 CDI karşılaştırılıyordu bu arada :)

Kimin hangi aracı kullanıp kullanmadığını bilemezsin. Sana göre herkesin yorum yapmadan önce kullandığı araçları söylemesi gerekiyor sanırım. Evet 2011 model e350 cdi kullandım

Niye olmuyor söyliyim. Konuyu açan arkadaş alacağı aracı uzun süre kullanacağını belirtmiş. Bu doğrultuda motoru son seviyelerine kadar zorlanarak yüksek hpler çıkarılmaya çalışılmış düşük hacimli araçlar yerine yüksek hacimli araçların uzun süre kullanımda daha dayanıklı olacağını düşünüyorum ve biliyorum. Benim mantığım böyle çalışıyor ve kimsenin mantığını eleştirmiyorum saygı duyuyorum

520d ile E250 CDI ın karşılaştırılması normal fakat E350 CDI ile kıyaslanması, kıyaslamaya çalışanın hatasıdır. Bunu neden belirtme ihtiyacında bulunduğunu da merak ettim doğrusu

• bizde 5 25d alacagız 2012 model 5 25 d xd çok iyi bişi felaket gidiyo konforda iyi bana göre 520 d den sonra pek birşey olmaz sandım ama ben çok beğendim tercihim 525 d olurdu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Ayni performansi alacaksiniz, haybeye fazla vergi vermeye gerek yok. 525d iciyle, disiyla, motoruyla daha ustun. 2.0L Twin Turbo 218 beygir, motor teknolojisinin geldigi son nokta herhalde.

quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Ayni performansi alacaksiniz, haybeye fazla vergi vermeye gerek yok. 525d iciyle, disiyla, motoruyla daha ustun. 2.0L Twin Turbo 218 beygir, motor teknolojisinin geldigi son nokta herhalde.

aynı performansı alıyorsun,bide motor olarak üstün oluyorsun..vay be tek kelimeyle bravo

+ 1

• BMW hastasıyım ama bence bu sınıfta Mercedes E serisini tercih edin. Mercedes E neredeyse S serisine yaklaşan yol konforu, malzeme kalitesi ve prestijiyle bu sınıfın en iyisi.
  • 130 bin euro görülecekse bir şekilde, ne yapıp edip bir bilemedin iki yaşında s350 cdı veya 7.30d almaya bakın derim..En üst segment başka olur..
  • yildizi yeter diyorum ve topicten ayriliyorum
  • E segmenti otomobil mevzusunda bile adamların baktığı ilk nokta 0-100 aman tanrım. Bu arada 0-100'de arada nasıl 0,3 saniye varsa ara hızlanmalarda 10 kat fark vardır.
  • azcık daha verip CLS 350 CDI alınır

BMW 525D M paket X drive mı Mercedes E 350 CDI 4 matic premium mu? (Karar verildi)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.