Şimdi Ara

BMW 525D M paket X drive mı Mercedes E 350 CDI 4 matic premium mu? (Karar verildi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
24.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TRangulity

530xd

• Motor hacmi ve yapısı.. çok önemli bir faktör..
    motor hacmi ne kadar büyük olursa.. silindir sayısı fazla olursa..
    Araç gücünü her devire ve her hıza daha iyi yayar..
    M550d fiyatı nasıl olur bilmiyorum.. eğer size uyarsa.. takla atılarak alınır diyorum..
    Ondan bir sonraki tercih e350 olmalıdır.
  • motor kıyaslaması yanlış olmuş ama ikisininde motoru güvenilir yıllardır kendi motorlarını üretiyor yanlız bmw motor hacmine göre daha yüksek güç üretiyor.şanzıman konusunda mercedesi bilmiyorum ama heralde 7g kullanıyor bmw zf8 kullanıyor bmw birazdaha vites geçişini az hissettirir,aradaki fark çok az olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Yanlış anlamayın ama biraz mantıksız bir kıyaslama.
    Mercedesin fiyatı 120.00 euro 3.0 motor 265 bg.
    Bmw m paket 101.00 euro 2.0 motor 218 bg.
    Şimdi ikisi arasında bakarsanız yaklaşık 50.000 civarı gibi bir fark var.Bmw daha uyguna geliyor daha küçük ama boyuna göre güçlü bir motoru var.Vergi,yakıt maliyet olarak sizi 350 cdi'den daha memnun eder.Ama madem Mercedesde o kadar paraya çıkabiliyorsunuz şöyle bir seçenek var.
    ---BMW 535d xDrive - Exclusive Sedan Otomatik 2993 6 / 4 313 130.201 302.665
    Daha boşu var ama donanım olarak memnun etmez sizi. 3.0 motor 313 bg.Performans olarak çok çok daha üstün.Otoyol kullanımında çok daha fazla zevk vericeğide açık.

+1

• KesinLikLe Bu İki Arabadan Biri Diyorsan E serisi Fakat Başka Araç Alacam dersen Tabiki 535d xDrive M Sport Otm.
  • uzun süren bir aşk istersen mercedesten şaşmaaa :)
  • Konuyu açan kişinin aradaki farkları kendi test etmiş, bedeli ödeyecek kişi olmasına karşılık sürümcemede kaldığı mevzuyu irdeleyenlerin, şimdi itiraz edeceğim yönleriyle fikir vermesini garipsemeye gerek yok.
    Bu işlerin sonu yok.
    E 220 cdi bakarsın 7bin euro fark ile 250yi kurarsın.Daha sonra, her yönden tatmin edecek şekilde hakkını veren otomobil alayım dersin üstüne 10 bin daha çıkarsın 350 olur.
    Bu kadar çıktık birde opsiyonları incelersin bu olmazsa olmaz deyip doldurursun.Yarısını kullanmaz diğer yarısını biri sorsa nasıl çalıştığını bilmezsin.
    Sizi tenzi ederim.
    Sonra bu kadar doldurduk ama bu para buna değermi düşüncesiyle işin son noktası s class seviyesine geçersin.
    Bmw mercedes tüketicilerinin hep karşılaştığı durumdur bu.
    Bu sebeple e alacak adama o paraya cls al kardaş yada ikinci el şuda var bunuda değerlendir demek işi en boş yönü daha sonrasında farklı marka tavsiyeleri gelmesiyle kötülemede başlar oda komedisi.
    250 alan adam 350 almayı bilmiyormu para kazanmak kolay değil ve bir araca bağlamak bizim ülkemizde büyük bir risk.
    Yalnız 50 bin tl lik farkı görmezden gelen biri için bu tavsiyeleri yapanları hoş görmek gerek.
    Kıyaslama dahilindeki iki araç arasındaki fark o kadar büyükkü kişinin kendi kazancında bu hesabı motor vs gibi düşüncelerle es geçmesini anlamak mümkün değil.
    Ben eski ötv dilimleri dahilinde yukarıda motor seçeneklerinde fiyat farklarını örneklendirerek sınıflar arasındaki geçişten bahsettim.
    Buradaki üyelerinde kalkıp onu alma bunu al demesi sizin 50 bin tl'lik farkı görmemezden gelmenizden
    Kişinin kendi kazancıdır ve herşekilde ezmek onun bileceği iştir ama bugun 120bin euro gibi rakamı e sınıfı araca geçen zam öncesinde bir üst sınıf cls alabiliyorken ve ötv zammının geri çekilmesi gibi durum varken yatırmazdım.
    Bmw seçeneği tercih edildiğinde ötv indirimi olursa sonraki fiyatta zararınız çok daha düşük olacak.
    Ben cdi kullanıcısıyım ama bugun ne olursa olsun isterse en en olsun 50 binlik rakam söz konusunda olduğunda düşünmezdim bile.
    Arada çok büyük bir fark olduğunu 525 xdrive kullanmadım ama 520 d ile 350 4matic kullanmış biri olarak şu iyidir tartışmasına girmeyeceğim bile
    biliyorum neyin iyi olduğunu ama en önemli şey bedel.
    Bu araçlar sonuçta dizel ve önceliği tasaruf.
    Buna göre değerlendirip 550 d veya cls seviyesine çıkmadan en uygun mantıkta alımınızı gerçekleştirin.
    Ben olsam bu aylarda 130 ötv diliminde olan hiçbir aracı almam mercedes tüketicisi ve seven biri olarak değerlendirmem bile.
    ÖTV düşecek bunu biliyorum, kılıcı kimin çektiğide belli ama karşısındaki ne kadar geri adam atar kestirmek mümkün değil.

• Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Mercedes E 350 CDI 4 matic premium siparişi verilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 27 Şubat 2012; 17:43:53 >
  • buyuk cogunluk ve mantik BMW derken, foruma sorup mercedes tercih etmek biraz abes olmus ...

yildizin 4matici, xdrivein yaninda gercekten acinasi halde, bunu forumlarda kac defa tekrar tekrar yazdik ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 27 Şubat 2012; 17:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

hayirli olsun.. saglikli gunlerde kullanin
  • bmw 525d xdrive. yakıt ekonomisi,vergi avantajı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

buyuk cogunluk ve mantik BMW derken, foruma sorup mercedes tercih etmek biraz abes olmus ...

yildizin 4matici, xdrivein yaninda gercekten acinasi halde, bunu forumlarda kac defa tekrar tekrar yazdik ...

Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Xdrive hangi konularda 4matic'ten üstün? İkisi de işini iyi yapan sistemler olarak biliyorum ben.

Bu arada E350 CDI hayırlı olsun. Kağıt üzerindeki bg güçleri çok farklı olmasa da dizel motorda 4 silindir ile v6'nın zevki felaket şekilde farklı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 28 Şubat 2012; 15:19:15 >
  • quote:

hocam öncelikle aracınız şimdiden hayırlı olsun.
    kararınız inşallah sizi hayal kırıklığına uğratmaz.
    bence E350cdi 4matic sınıfının referans modeli : 3lt dizel, v6, 265bg, 7g, cam tavan, .......
    donanım olarak eklediğiniz birşeyler oldu mu? (airmatic, şerit takip , distronic vs...)
    birde sorması ayıp olmazsa kaçta pazarlığı bitirdiniz.

saygılar.

edit : fiyatı sormamı yanlış anlamayın, merakım : "liste fiyatları ne kadar bağlayıcı oluyor ?" ve bayiler pazarlık yapıyor mu? bir de araç ne kadar bir sürede teslim ediliyor? ....teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ngerek -- 28 Şubat 2012; 17:20:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

quote:

buyuk cogunluk ve mantik BMW derken, foruma sorup mercedes tercih etmek biraz abes olmus ...

Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Xdrive hangi konularda 4matic'ten üstün? İkisi de işini iyi yapan sistemler olarak biliyorum ben.

Bu arada E350 CDI hayırlı olsun. Kağıt üzerindeki bg güçleri çok farklı olmasa da dizel motorda 4 silindir ile v6'nın zevki felaket şekilde farklı oluyor.

• quote:

quote:

quote:

Kusura bakmayın ama BMW'nin kendi yayınladığı videoyla 4matic veya Quattro'yu acınası ilan etmiş olmanız tuhaf. Karlı veya çamurlu zeminlerde bu sistemleri test etmek lazım. Markaların yayınladığı bu tarz videoları taraflı buluyorum.

• Boşa tartışıyoruz.Bende de bu araçların gerçekten alındığı izlenimi uyanmadı.Alan kardeşim fotoğrafını atsın konuya nazar boncuğu benden.
    Tercih meselesine gelirsek bmw her yönden ağır basar bu karşılaştırmaya.Segment farkı olan bir araçla bile kafa kafaya giderken aynı fiyat klasmanında eziyor mersoyu.X drive şu anda asfalt kullanım amaçlı dünyanın en iyi 2 3 çekiş sisteminden biri.Tüketim az,vergi düşük,20 bin avro daha ucuza.Hadi performans dediniz illa da 123'bine mercedes tamponunuzu göremez.5 serisi her açıdan şu anda sınıfının en iyi otomobilidir.Mersonun lafı geçmez bu karşılaştırmada kusura kalmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 28 Şubat 2012; 18:44:52 >
  • Japon-İngiliz-Alman araç hayranlığının karışımı birisine göre gayet ideal bir yorum.
  • Valla hocam ben gördüğümü söylerim.Bişeyin de hayranı değilim.Gördüğüm neyse odur benim.Araçlar ortada,değerler ortada,güneşi balçıkla sıvamamı falan bekliyosanız hayal kırıklığına uğratıcam kusura kalmayın.
  • quote:

quote:

bu farkı birçok kişi hissetmeden, yaşamadan yorumluyor.

Ben yukarıdaki düşüncelerimi yineliyorum.Umarım ötv indirimi, yönünden 20bin euroluk kayıba uğramazsanız.
    Yukarıda bir üye sormuş, bende merak ettim paket içeriğiniz neler.
    Birde hangi bayiden aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

quote:

hocam öncelikle aracınız şimdiden hayırlı olsun.
    kararınız inşallah sizi hayal kırıklığına uğratmaz.
    bence E350cdi 4matic sınıfının referans modeli : 3lt dizel, v6, 265bg, 7g, cam tavan, .......
    donanım olarak eklediğiniz birşeyler oldu mu? (airmatic, şerit takip , distronic vs...)
    birde sorması ayıp olmazsa kaçta pazarlığı bitirdiniz.

saygılar.

edit : fiyatı sormamı yanlış anlamayın, merakım : "liste fiyatları ne kadar bağlayıcı oluyor ?" ve bayiler pazarlık yapıyor mu? bir de araç ne kadar bir sürede teslim ediliyor? ....teşekkürler....

Siz yanlış hatırlamıyorsam bir dönem cls alacaktınız hatta buldum konuyu,
    http://forum.donanimhaber.com/m_46999839/tm.htm
    siz araç aldınızmı?
    Aradan geçen 1 sene içinde neler değişti.Özellikle benim hayatımda kimler geldi gitti.
    Nitekim o dönem kur farkından araç alma derken bugun yüzde 25 araçlara zam geldi tabi birde kur farkı halen devam ediyor.
    Ogun euro 2,15 seviyesindeydi......

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.