Şimdi Ara

Bmw 6.45 şanzıman sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar bmw 6.45 2006 model 100bin km aracım var. şanzıman sorunu hatası alıyorum.Aküde sorun yaşıyorduk. sürekli boşalıyordu yani akü şarz tutmuyordu. inci akü aldım. aracın bazen hata ısıkları yanıyordu aküyü degistirdim düzeldi. asıl sorun. arac sanzuman yagı kacırıyordu yani hızlı gidince yogun yag kokusu geliyordu. bir ustaya götürdüm 1300 tl ödiyerek yag sorununu cözdük koku gelmiyor ama arac 3. ve 4. vites icin bazen arıza ısıgı yakıyor. arıza ısıgı yanınca manuele gecmiyor. aracı kime gösterdiysek 300-500 gitti bir dünya para harcadım 6-7000tl ne yapıcagımı bilmiyorum. Arıza ışıgını aracın beynine baglanarak sildirdiğimizde vites gecislerinde herhangi bir sorun yasanmıyor. ve bazen gaza yüklenmeden ara ara kendiliğinden devir yükseliyor o zaman sansuman ısıgı yakıyor. aracı birkaçkere acıp kapayınca ışık kesiliyor. ve gecişler normale dönüyor. sizce sorun neresinde?... persembe günü maslaga götürmeye düsünüyorum. istanbul için 6.45 araca bakabilecek birisi varmı . sizen yardım bekliyorum lütfen msjsız bırakmayın beni:(((

• bmw team forumuna uye ol
    http://www.bmwteam.net/board/Index.php
    daha hizli ve guvenilir cevap bulabilirsin. Forumda sanayi ustalarida var kullanicilar haricinde
  • arabayı elden çıkarma zamanı gelmiş, iflah olmaz artık çok masraf açar sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

arabayı elden çıkarma zamanı gelmiş, iflah olmaz artık çok masraf açar sana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.