Şimdi Ara

BMW 7.30 YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar foruma ilk mesajım. O kadar çok mesaj varki neyi nerde bulacağımı, hangi başlıkta soru yazacağımı bulamadım. O yüzden buraya yazıyorum. Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. Yeni bir BMW 7.30 aldım fakat arac gümrükten geldiği için özellikleri nelerdir, kullanımında nelere dikkat edilmeli, motor özellikleri nelerdir bilmiyorum. Araç ruhsatta 1995 model .Birde arkadaşın biri bana gümrükteki araçlar ruhsata geçirilirken 1 yaş küçük geçiriliyor bigi birşey söyledi. Pek mantıklı gelmedi bana ama doğruluk payı varmıdır bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum araç hakkında. (Mesela aracın arka koltuğunda kol dayama ünitesinin arkasındaki bir bölmeyi açtığımda uzun bir deri nesne buldum. Fermuarlı. Neye yaradığını tahmin bile edemiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mileman -- 15 Ağustos 2011; 9:15:30 >

• en iyisi aracı bir ustaya göstermek.. O neyin ne olduğunu detaylı olarak anlatır..
  • o fermuarın içinden levye falan çıkabilir

o değil de hakikaten bi ustaya gösterilse daha iyi olur. detayları ve arabanın eksiklerini fazlalarını görmüş olursunuz.
  • Bunu ilk fırsatta yapacağım tabi (ustaya gösterme işini) ama Şırnakta görev yapıyorum. Burda gösterme şansım yok maalesef. En yakın BMW servisi Diyarbakır da onların da anladığından şüpheliyim.
  • aracınızın teknik verilerini öğrenmek istiyorsanızhttp://www.automobile-catalog.com 'u öneririm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.