Şimdi Ara

Bmw 7 Serisi Makyajlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bavyeralıyı tutabilene aşk olsun.Bombaları üst üste patlatıyorlar.Bmw 7 serisi makyajlandı.Adaptif Led ön farlar,Bang olufsen ses sistemi,Tamamen dijital göstergeler,yeni versiyon iDrive sistemi,Yeni 1 ve 3 serisinde kullanmaya başladıkları ayna üzerinde bulunan sinyal farları,750d versiyonu ve güçlendirilmiş yeni motorlar.Gerçekten mükemmel olmuş.Benim asıl merak ettiğim makyajlanıcak 5 serisi.

Bmw 7 Serisi Makyajlandı
     Bmw 7 Serisi Makyajlandı
     Bmw 7 Serisi Makyajlandı
     Bmw 7 Serisi Makyajlandı
     Bmw 7 Serisi Makyajlandı
     Bmw 7 Serisi Makyajlandı
     Bmw 7 Serisi Makyajlandı

Alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 25 Mayıs 2012; 18:43:47 >

• İyi, şimdiki kasalar biraz daha ucuzlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az buyuk F10 5 serisi sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijital göstergeler bi jaguar Xj kadar olmasa da güzel olmuş.
  • hafif makyaj pek bir fark yok olsa da olur olmasa da ...
  • Çok ilginçtir ki yeni 7 serisi çıkmasına rağmen hala 2006 dan beri üretilen s classla kıyaslıyoruz..2013 yeni s class karşısında çok zayıf kalacak bmw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre356

Çok ilginçtir ki yeni 7 serisi çıkmasına rağmen hala 2006 dan beri üretilen s classla kıyaslıyoruz..2013 yeni s class karşısında çok zayıf kalacak bmw.

yeni çıkan her zaman üstün olur.mercedeslikle bmw likle alakası yok bunun.standart lamborghini lp560,ferrari f430 scuderia'nın yani ferrarinin yarışçı versiyonunun rakibiydi.ama lamborghini lp570 superleggera yani lambonun yarışçı versiyonu standart 458 italia'ya rakip.piyasaya çıkma zamanıyla alakalı bunlar.

yeni s tabiki de 7'den iyi olur.ama bu sefer s eskiyip de 7 yenilenince nolacak?yıldızı var diye göklere çıkarmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolceVita. -- 25 Mayıs 2012; 19:13:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ BMW 1 SERİSİ F70
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • makyaj tam ayarında olmuş.dizel motoru tekeline aldı resmen bmw.7.50d nin motor gücü ne kadar olacak acaba 380hp mi yine.
  • Göstergeleri beğenmedim. Güncel kasadaki göstergelere bayılmıştım, joystick vites koluyla ekranıyla insanı çok iyi kucaklıyor araç.
  • Bmwninde bi komedisi kalmadı artık fotoraflara bakma gereği bile duymadım hepsi birbirine benziyor :) Nerde o eski asalet nerde o eski farklı çizgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

Çok ilginçtir ki yeni 7 serisi çıkmasına rağmen hala 2006 dan beri üretilen s classla kıyaslıyoruz..2013 yeni s class karşısında çok zayıf kalacak bmw.

yeni çıkan her zaman üstün olur.mercedeslikle bmw likle alakası yok bunun.standart lamborghini lp560,ferrari f430 scuderia'nın yani ferrarinin yarışçı versiyonunun rakibiydi.ama lamborghini lp570 superleggera yani lambonun yarışçı versiyonu standart 458 italia'ya rakip.piyasaya çıkma zamanıyla alakalı bunlar.

yeni s tabiki de 7'den iyi olur.ama bu sefer s eskiyip de 7 yenilenince nolacak?yıldızı var diye göklere çıkarmaya gerek yok.

Arkadaş yıldızı göklere çıkarmamış ama dediği doğru s class tamamen ayrı bir araç.

Başbakan dahi 7 serisinde boğulduğu rahat edemediği için S class a tekrar geçiş yaptı bununda sebebi S classın farkıdır zaten kıyaslamak bana göre mantıksız çünkü bmw nin işi spor mercedesin işi lüks segmenttir ama son yıllarda çıkarttıkları araçlar buna gölge düşürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

quote:

quote:

Arkadaş yıldızı göklere çıkarmamış ama dediği doğru s class tamamen ayrı bir araç.

Başbakan dahi 7 serisinde boğulduğu rahat edemediği için S class a tekrar geçiş yaptı bununda sebebi S classın farkıdır zaten kıyaslamak bana göre mantıksız çünkü bmw nin işi spor mercedesin işi lüks segmenttir ama son yıllarda çıkarttıkları araçlar buna gölge düşürdü

hocam benim o mesajdan anladığım şu, bmw'nin yeni çıkan aracıyla mercedes'in 6yıllık otomobili birdir,hala onunla kıyaslıyoruz demiş arkadaş.

ben de diyorum ki tabi ki onunla kıyaslayacağız.yeni s geldiğinde 7'yi ezer geçer ben de biliyorum.ama s eskiyip 7 yenilendiği zaman nolur bilinmez.bunlar alakasız markalar değil sonuçta,yeni model çıkaran markanın öne çıkması normal bir durum.belirtmek istediğim buydu.

s serisi tabi ki bu segmentte bir ikondur o tartışılmaz zaten.ama 7 serisini küçümsemek de anlamsız.(e66 7.45 ile yaşadığım kısa bir sürüş deneyimine dayanarak söylüyorum bunu)

• quote:

s serisi tabi ki bu segmentte bir ikondur o tartışılmaz zaten.ama 7 serisini küçümsemek de anlamsız.(e66 7.45 ile yaşadığım kısa bir sürüş deneyimine dayanarak söylüyorum bunu)

Yok kardeşim ben kesinlikle 7 serisini küçümsemem benim söylemek istediğim sadece s class la karşılaştırınca biraz daha arka planda kalmasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

quote:

Yok kardeşim ben kesinlikle 7 serisini küçümsemem benim söylemek istediğim sadece s class la karşılaştırınca biraz daha arka planda kalmasıdır

yok hocam o kısımı emre356 nickli arkadaşa ithafen yazmıştım :) yoksa çok haklısınız s ve 7 farklı misyonlar üstleniyor.
  • Önceki versiyon farlar daha güzeldi sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

hafif makyaj pek bir fark yok olsa da olur olmasa da ...

Makyaj deyince niye durmadan illa görüntü olarak görüyorsunuz...
    Belki yüzlerce parçası değişti o aracın
    makyaj 3-4 senede piyasadan, servisden, üretimden gelen olumsuz yönlerin düzeltilmesi
    yeni teknolojilerin araca eklenmesidir...
    Ha biraz farklı gözüksün diye bir iki değişiklik yaparlar belki sadece farı değiştirir
    ama aracın mekaniği komple elden geçer
    W211 mercedesler 2006'da makyajlandığında 2000 küsur parçası değişmişti
  • Yakında direksiyonu da ekrandan dokunmatik olarak çeviricez.O mükemmel, klasik kadranı ne hale sokmuşlar.
  • Göstergeler uçmuş gerçekden çok güzel yapmışlar harika duruyor.
  • quote:

yok hocam o kısımı emre356 nickli arkadaşa ithafen yazmıştım :) yoksa çok haklısınız s ve 7 farklı misyonlar üstleniyor.

Hocam kesinlikle bmw 7 yi küçümsemiyorum.Ne haddime..Demek istediğim şu ki Şu an ki w221 s class bile 7 serisinden sınıfın gerektirdiği konularda(genişlik,konfor,prestij) daha üstün..Bir de yeni s classın çıkacağını düşünürsek fark daha da açılacak..Yani bmw 7 çok güzel bir araç olsa da makyajdan fazlasına ihtiyacı var..Burada 7 serisini küçümsemedim,s classın başarısını vurguladım sadece..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.