Şimdi Ara

BMW bayılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bişey sormak istiyorum yaklaşık 1 ay önce 2000 model e46 3.20 dizel aldım.araba rampalarda felan bazen bayılıyor.bazen köpek gibi çekiyor acaba devrini mi ayarlayamıyorum anlamadım çekişi felan çok güzel ama ara ara bayılıyor gazı köklüyorum yemiyor.birkaç kişiye sorduğumda bmw kullanmak farklıdır her araba gibi değil devrini iyi ayarlaman lazım felan dedi 1800-1900 devrin altına düşme felan dedi ne kadar doğrudur.

• Zaman zaman açıp zaman zaman kapıyorsa kendini hava filtresi tıkanıktır büyük ihtimal. Bununla birlikte silindirlerden birine elektrik kısa devresi de olabilir. Zaman zaman elektriği kesildiği için piston kapatıp çekişten düşürebilir. Sanayide güvendiğiniz bir ustaya gösterip bi test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

Bişey sormak istiyorum yaklaşık 1 ay önce 2000 model e46 3.20 dizel aldım.araba rampalarda felan bazen bayılıyor.bazen köpek gibi çekiyor acaba devrini mi ayarlayamıyorum anlamadım çekişi felan çok güzel ama ara ara bayılıyor gazı köklüyorum yemiyor.birkaç kişiye sorduğumda bmw kullanmak farklıdır her araba gibi değil devrini iyi ayarlaman lazım felan dedi 1800-1900 devrin altına düşme felan dedi ne kadar doğrudur.

Arabayı mutlaka bir bmw servisine götür.
  • filtrelerden diye düşündüm hava yağ mazot filtrelerini ,yağını komple değiştirdim.çekişi,kalkışı gidişi gayet güzel hiçbir sorunu yok işte devirden düştümü toplamıyor vites küçültüp gaz veriyorum yemiyor.baya bi gidiyor baygın şekilde sonra ufak ufak almaya başlıyor kendini aldığı zamanda köpek gibi gidiyor tutamıyorum anlamadım.böyle giderse göstermekte fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 24 Mayıs 2013; 0:12:33 >
  • quote:

filtrelerden diye düşündüm hava yağ mazot filtrelerini ,yağını komple değiştirdim.çekişi,kalkışı gidişi gayet güzel hiçbir sorunu yok işte devirden düştümü toplamıyor vites küçültüp gaz veriyorum yemiyor.baya bi gidiyor baygın şekilde sonra ufak ufak almaya başlıyor kendini aldığı zamanda köpek gibi gidiyor tutamıyorum anlamadım.böyle giderse göstermekte fayda var

Motor kelebeği mı acaba sallamış olmayayım da bizim 2001 Clk da vardı her servise gösterdik en son biri kelebek dedi olay çözüldü oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

filtrelerden diye düşündüm hava yağ mazot filtrelerini ,yağını komple değiştirdim.çekişi,kalkışı gidişi gayet güzel hiçbir sorunu yok işte devirden düştümü toplamıyor vites küçültüp gaz veriyorum yemiyor.baya bi gidiyor baygın şekilde sonra ufak ufak almaya başlıyor kendini aldığı zamanda köpek gibi gidiyor tutamıyorum anlamadım.böyle giderse göstermekte fayda var

O halde büyük ihtimal pistonlardan birinde elektrik sorunu var. Elektriği kesiyor ve piston kapatıyor aracınız. Mutlaka bir ustaya gösterin. Allah korusun iş piston kesmeye gitmesin.
  • Hava akış sensörü olabilir. Sabit hızla giderken yüklenince tekleme oluyordu, sizdekide buna benzer kısa süreli gaz kesme gibiyse bir baktırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes silkeleme sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mazot pompasına baktırın
  • bu işlerden pek anlamamakla beraber arkadaşın başına böyle bir olay gelmişti ama motorda püskürmüş gibi yağ lekeleri vardı sonuçta turbo değişti düzeldi sanırım turboya gelen bir borumu hortum mu ne desem artık onda kaçak varmış
  • teşekkürler öneriler için bmw servisine baktıracağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.