Şimdi Ara

Bmw Borusandan sıfır araç aldık 5 parça boyalı çıktı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Borusan dan sıfır BMW aldık 5 parça boyalı çıktı!
    BMW Borusan Balgat yetkili bayiden BMW 4 serisi sıfır araç aldım. Hiçbir kaza veya hasar olmadan kullandım. Aracımı satışa çıkarttım ve birisi talip oldu. Computest merkezine götürdük. Aracda 5 parça boya çıktı. Şok oldum. Farklı 4 yere götürdüm hepsinde 5 parça boya çıktı. Satın alacak kişiye sahtekar yalancı durumuna düştüm. Borusanda satış yapan arkadaşın yanına gidip olayı anlattım. Kendileri aracımı kontrole aldılar. Onlarda bu 5 parça boyanın fabrikada olduğunu söylediler. Bana satarken kimse böyle bir şey demedi. Ne olacak diye sorduğumda size dönelim dediler. 2 aydan beri cevap alamadım. Hala cevap bekliyorum. Mağdur oldum. En kötüsü Borusan ve BMW müşterisine sahip çıkmadı. 5 parça Boyalı aracı bana sıfır diye sattılar. Hukuksal yola başvuracağız Çok sevdiğimiz ve tüm ailedem ki bütün BMW araçlarımızı satacağız Borusanin bize boyalı araç satıp yardım etmemesine çok uzulduk. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

• Hakkinizi sonuna kadar arayin. Asla geri adim atmayin, ve lutfen gelismeleri buradan paylasin bizimle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun doğuş otodan sıfır araç alırken boya ölçer ile her yerini ölçmüştüm herkesin içersin de millet anten anten bakıyordu sonradan böyle uğraşacağıma baştan kafamı rahatladım

Üzerinden çok vakit geçtiyse bir şey çıkacağını sanmam en fazla yetkili bayiden evrak alıyorsun bu araç boyalı değildir fabrika çıkışlı bu şekilde çıkmıştır vs vs diye tecrübeli kişiler yönlendirecektir sizi
  • https://forum.donanimhaber.com/borusandan-aldigim-0-arac-sol-komple-boyali-cikti--116996268-1

Benle irtibata gecersenız bilgileri aktarım size....

• tamamaen rezalet
  • Bekleyin, Borusan boyali arac sattigini kabul etmis, fevri davranmayin, cevaplarini bekleyin.

Mutlaka bir teklifleri olacak, ne olacagini bilemeyiz, onemli olan boyali arac sattiklarini kabul etmeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 9 Nisan 2017; 11:37:15 >
  • Aynı olayın başıma gelmesinden korktuğum için aracı teslim aldığım gün ekspertize götürüp kontrol ettirmiştim.

Vakit geçmeden hukuki yollara başvurmanızı tavsiye ederim.

Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bmw ag ye mail atın
  • Olum resmen rezillik lan. Show tv akşam haberlerine bile konu olur.

• hardey25 H kullanıcısına yanıt
    2005 de Ankara Opandan sıfır Astra aldım.. satarken computeste girdi kaput ve camurluk boyalı çıktı, 3-4 yere goturdum herkes aynısını söyledi Opana götürdüm ses çıkarmadan ikinciel satışa araç kazalı iki parça boya diyince kıyamet koptu dosya açıldı yurtdışına o sırada aracı sattım aracı alan ben takip ederim dosyayı abi belki aracı değiştiriler diyip aldı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sariduru kullanıcısına yanıt
    Aldığın gün olmaz .. ben diğer aracımı geçen sene alırken nissan qashqai servis md çağırıp boya ölçü cihazı ile her yerini ölçtürüp teslim aldım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bir BMW Bayi Rezilliği

İnsan para verdiğine mi yansın, enayi yerine koyup komple boyalı aracı aldığına mı yansın, bir de araç alınıp ödeme yapılmamış yani anlayacağınız tekrar dolandırılmış bu kadarı ancak ve ancak bizde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trasher -- 13 Şubat 2020; 10:41:10 >

• trasher kullanıcısına yanıt
    Bu ne yaa ! Resmen rezillik kime guvenicrz arac alirken artik.ustelik sifir arac alirken..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.