Şimdi Ara

BMW e 90 320d vw yeni cc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar vw 1.4 tsı 160 hp sıfır düşünürsek BMW yide ikinci el 2010 2011 düşünürsek hangisi mantıklı olur her acıdan bakarsak bütçe 86 bin .. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıfır araba derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Sıfır araba derim

BMW de orjinal olacak hocam yakıt olarak ne farkı olur ?
  • 2 si de 0 olsa karşılaştırma bile derdim ama bu durumda 0 olanı tercih etmek daha mantıklı derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehh

Arkadaslar vw 1.4 tsı 160 hp sıfır düşünürsek BMW yide ikinci el 2010 2011 düşünürsek hangisi mantıklı olur her acıdan bakarsak bütçe 86 bin .. Teşekkürler

ikinci el aracın km si donanımları ???

sıfır araçla kıyasladığınızda aradaki donanım farkları ???

yıllık yapacağınız yol ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

quote:

Arkadaslar vw 1.4 tsı 160 hp sıfır düşünürsek BMW yide ikinci el 2010 2011 düşünürsek hangisi mantıklı olur her acıdan bakarsak bütçe 86 bin .. Teşekkürler

ikinci el aracın km si donanımları ???

sıfır araçla kıyasladığınızda aradaki donanım farkları ???

yıllık yapacağınız yol ???

Yıllık 15 bin km cc baz donanm BMW premium paket
  • BMW de sonuçta sıfır gbi olacak hangisi daha iyi yol tutar daha konforludur performans olarak ?
  • E90 3.20 için iyi böbrek taşı düşürdüğü söyleniyor da CC'yi bilmiyorum konfor olarak.Performans olarak ta birbirlerine yakındır muhtemelen bmw'nin 0-100 daha iyidir ama sonrasını bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

E90 3.20 için iyi böbrek taşı düşürdüğü söyleniyor da CC'yi bilmiyorum konfor olarak.Performans olarak ta birbirlerine yakındır muhtemelen bmw'nin 0-100 daha iyidir ama sonrasını bilemem.

Cokmu sarsıntıli ?
  • Dediğiniz model yılı aralığında temiz rahatlıkla 320d bulunabilir.Yerinizde olsam 320d seçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_RS

Dediğiniz model yılı aralığında temiz rahatlıkla 320d bulunabilir.Yerinizde olsam 320d seçerim.

Konfor olarak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_RS

Dediğiniz model yılı aralığında temiz rahatlıkla 320d bulunabilir.Yerinizde olsam 320d seçerim.

Konfor olarak

Konfor olsun performans olsun beklentilerinizi karşılayacaktır 320d.
  • sıfır araç her zaman mantıklı olmaz ama bu karşılaştırmada sıfır almak daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

sıfır araç her zaman mantıklı olmaz ama bu karşılaştırmada sıfır almak daha mantıklı

Neden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

sıfır araç her zaman mantıklı olmaz ama bu karşılaştırmada sıfır almak daha mantıklı

Neden

Belli değilmi 320 nin yeni kasası çıktı alacağın hem 2. el hem eski kasa olacak.

cc yeni kasa
  • Passat CC şehir içi 9 litre katalog verisi ki 10 litreyi bulur zaten Bmw ise şehir içi katalog 6.8 desede 7-7.5 arasında seyrediyor eşimin aracından yola çıkarak bu bilgiyi veriyorum.Passat daha büyük bir araç konforu elbet farklıdır ama bunu uzun yolda anlarsınız bence.Sık sık yola çıkmıyorsanız bmw 3.20d bence çok daha performanslı ve ekonomik bir araç.Ayrıca 38 bin euro CC 1.4tsi 160hp fiyatı.DSG şanzıman sorununu bile bile bu aracı almak bence hiç mantıklı değil.Tamam garanti var ama bir arza durumunda 3 hafta bekliyorsunuz en az.Alın bmw yi sorunsuz otomatik şanzumanı ile performanslı rahat bir sürüş yaşayın derim.Ayrıca sıfır mı 2.el mi konusunda bakımlı ise araç bmw için;zaten maksimum 30 40 binde olacak ve sıfırdan farkı kilometresi olacak gibi geliyor bana.Yinede karar sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

Passat CC şehir içi 9 litre katalog verisi ki 10 litreyi bulur zaten Bmw ise şehir içi katalog 6.8 desede 7-7.5 arasında seyrediyor eşimin aracından yola çıkarak bu bilgiyi veriyorum.Passat daha büyük bir araç konforu elbet farklıdır ama bunu uzun yolda anlarsınız bence.Sık sık yola çıkmıyorsanız bmw 3.20d bence çok daha performanslı ve ekonomik bir araç.Ayrıca 38 bin euro CC 1.4tsi 160hp fiyatı.DSG şanzıman sorununu bile bile bu aracı almak bence hiç mantıklı değil.Tamam garanti var ama bir arza durumunda 3 hafta bekliyorsunuz en az.Alın bmw yi sorunsuz otomatik şanzumanı ile performanslı rahat bir sürüş yaşayın derim.Ayrıca sıfır mı 2.el mi konusunda bakımlı ise araç bmw için;zaten maksimum 30 40 binde olacak ve sıfırdan farkı kilometresi olacak gibi geliyor bana.Yinede karar sizin

Hangisi iyi yol tutar hocam ve gösterişli ?

• aynı kombinasyon sürecinden geçtim.

1 yıl 1.4 tsi dsg 160 hp kullandım, şimdi 320d kullanıyorum. arada yıllık maliyet bazında benim için bir fark olmadı. yılda 20 bin km yapıyorum en az , bmw çok daha az tüketiyor ( hatta bu hafta sonu hız sınırlarının üst limitinde, bölünmüşlerde 120 otobanlarda 130-140 olarak klima açık yakıt ışığı yanana kadar 1000 km yaptım tek bir depo ile )

bmw az tüketiyor ama vergisi ve kasko değer aracımın 2 katından fazla idi. buda durumu dengeliyordu.

performans olarak zaten 320d daha hızlı , 0-100 7,6 sn olan bir arabadan bahsediyoruz. son hızı 235 km fabrika verisi var ki youtube videolarından görüleceği üzere 250 km yapabiliyor.

şimdi ,

objektif bir yorum olması adına şunuda eklemek istiyorum, 320d runflat lastik kullanıyor ve yol sesini muhtemelen cc ye göre daha fazla içeri alır , ayrıca süspansyon konforu cc kadar olamaz. iç genişliği de o kadar geniş değil. yaşın genç ise ( 25-35 ) ki ben 33 yaşındayım , bmw den son derece memnunum , performansı çok çok iyi ayrıca yola tutunma kabiliyetinin CC den daha iyi olduğunu düşünüyorum. çok dengeli bir araç. eğer bmw dersen navili olan modellerinden bulmaya çalış , iç atmosferi çok fark eder.

eğer daha sakin kullanıp konforuna performanstan daha fazla önem veriyorsan CC düşünmelisin. daha rahat edersin.

nihayetinde yıllık bazda cebinden çıkacak para yaklaşık olarak aynı olur 15 bin km de.

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

aynı kombinasyon sürecinden geçtim.

1 yıl 1.4 tsi dsg 160 hp kullandım, şimdi 320d kullanıyorum. arada yıllık maliyet bazında benim için bir fark olmadı. yılda 20 bin km yapıyorum en az , bmw çok daha az tüketiyor ( hatta bu hafta sonu hız sınırlarının üst limitinde, bölünmüşlerde 120 otobanlarda 130-140 olarak klima açık yakıt ışığı yanana kadar 1000 km yaptım tek bir depo ile )

bmw az tüketiyor ama vergisi ve kasko değer aracımın 2 katından fazla idi. buda durumu dengeliyordu.

performans olarak zaten 320d daha hızlı , 0-100 7,6 sn olan bir arabadan bahsediyoruz. son hızı 235 km fabrika verisi var ki youtube videolarından görüleceği üzere 250 km yapabiliyor.

şimdi ,

objektif bir yorum olması adına şunuda eklemek istiyorum, 320d runflat lastik kullanıyor ve yol sesini muhtemelen cc ye göre daha fazla içeri alır , ayrıca süspansyon konforu cc kadar olamaz. iç genişliği de o kadar geniş değil. yaşın genç ise ( 25-35 ) ki ben 33 yaşındayım , bmw den son derece memnunum , performansı çok çok iyi ayrıca yola tutunma kabiliyetinin CC den daha iyi olduğunu düşünüyorum. çok dengeli bir araç. eğer bmw dersen navili olan modellerinden bulmaya çalış , iç atmosferi çok fark eder.

eğer daha sakin kullanıp konforuna performanstan daha fazla önem veriyorsan CC düşünmelisin. daha rahat edersin.

nihayetinde yıllık bazda cebinden çıkacak para yaklaşık olarak aynı olur 15 bin km de.

Cc sehir ici yakıt durumu ne olur kardes :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

Passat CC şehir içi 9 litre katalog verisi ki 10 litreyi bulur zaten Bmw ise şehir içi katalog 6.8 desede 7-7.5 arasında seyrediyor eşimin aracından yola çıkarak bu bilgiyi veriyorum.Passat daha büyük bir araç konforu elbet farklıdır ama bunu uzun yolda anlarsınız bence.Sık sık yola çıkmıyorsanız bmw 3.20d bence çok daha performanslı ve ekonomik bir araç.Ayrıca 38 bin euro CC 1.4tsi 160hp fiyatı.DSG şanzıman sorununu bile bile bu aracı almak bence hiç mantıklı değil.Tamam garanti var ama bir arza durumunda 3 hafta bekliyorsunuz en az.Alın bmw yi sorunsuz otomatik şanzumanı ile performanslı rahat bir sürüş yaşayın derim.Ayrıca sıfır mı 2.el mi konusunda bakımlı ise araç bmw için;zaten maksimum 30 40 binde olacak ve sıfırdan farkı kilometresi olacak gibi geliyor bana.Yinede karar sizin

Hangisi iyi yol tutar hocam ve gösterişli ?

3 serisi daha sportif ve daha sert süspansiyonları sayesinde daha iyi yol tutar e tabi arkadan itişinde etkisi var tabiki.Mesela ben 3 serisi ile virajda limitleri zorladığımda ben sağ koltuğa dayansam bile araç hala çizgisinde devam ediyordu daha sonra hafif kayma yapsada o kadar hızda normal tabi.Ben olsam benzin fiyatları ve şanzuman sorunlu bir araca bulaşmazdım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.