Şimdi Ara

BMW E36 3.20İ 97 MODEL ORJİNAL ALARM SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 97model m52 motor 3.20i bmw aracımın alarmı kapı kilitlendikten bazen 10 dk bazen bir saat bazen de 4 saat sonra çalıyor. bu ilk çalmadan sonra daha kısa süreli çalmaya başlıyor. Elektirikçi ile kaput bagaj ve kapı siviçlerine baktık. her siviçi ayrı ayrı denedik acaba kilit basmıyor mu kapı karşılıklarına diye (bantlayarak) olmadı... Sigortadan iptal etmek istedik, araba sigortayı söktün der gibi dıt dıt dıt bağırdı. Beyinden iptal edelim dedik, bmw sağolsun hepsini birbirine bağlantılamış bu sefer iç ışık ve cam çalışmıyor. hiçbir çözüm bulamadık. yok komfor beyni dediler, değiştirmedim çünkü sıkıntı yok biliyorum. bagaj ve kaput siviçi iptal ettim yine olmadı. BU süre zarfında akşam oldu arabayı sanayide dükkanın içinde bıraktım. Bir sonraki gün usta başka bir elektirikçiye danışmış, denediklerimizi anlatmış adam da nem rutebetten dolayı siviçler zarar görmüştür demiş. Mantıklı geldi o an çünkü araba sabaha kadar kapalı sıcak ortamda yattı ve akşama kadar alarm çalmadı. ohhh dedim eve geldim ve gece az önce yine çalmaya başladı. dışarda da yağmur var hafif. araca ek olarak poiner indash (gizliekran) teyp ve kapı içlerini ince neon ışık taktırdım. bu ışığa ise elektirği parklardan aldık. araç acaba bu ışık için yapılan ve parktan alınan ek kabloyu algılar mı alarm? artık yapacak birşey bulamıyorum. ats sigortası demiş biri yarın ona bakacagım. ben googlede 15 22 ve 23. sigortalara bakmıştım hatta hepsinide tek tek denemiştim iptal için... hiçbir şekilde çözüm bulamadım tamirden vazgeçtim sistem iptale izin vermiyor ??? LÜTFEN BİLGİ PAYLAŞIMI :(

• Selamlar benimde 98 is var bendede kilit sorunu var kumanda aciyor ama kilitlemiyor. Merkezi kilit beyni var torpidonun altinda ona bi baktirmami solediler ama guvenecek usta bulursam gostercem. Senin anlattigina gore bencede biyerden sasi alio gibi nemden yani kapali yerde tekrar dene derim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radar78 R kullanıcısına yanıt
    merhaba... geç oldu ama kusura bakma :)
    Nemli havada oluyor bu kesinleşti. şuan için sıkıntı kalmadı.
  • Merhaba bende 95 e36 coupe var. Yasadiginiz sorunun birebir aynisini yasiyorum. 3 gundur takviye kablosu ve aktarma yapacak araba ariyarak gune basliyorum. Komsular soyledi gece 4luler yaniyor diye oyle anldim alarmda sorun oldugunu. Aku bir yil olmadi daha alali. Kapilardaki swichleri kontrol ettim sorun yok bagajda oyle. Ama kaputta da varmi bu zimbirtidan. Onu bilmiyorum varsa nerede biliyormusunuz. Siz sorunu nasil cozdunuz. Baya zaman gecmis ama tecrubemiz ayni birebir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 2.4 şanzıman sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.