Şimdi Ara

Bmw e36 3.20i bi tuhaf arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze iyi günler dilerim.konuyu yanlış yere açtiysam affola. Aracim e36 3.20i otomatik vites. Gecen kontagi actim dye taktim fakat araba boyle gitmiyo cok yavas hareket ediyo boğuluyor araba. Kontaji kapatip tekrar calistirinca duzeliyor. Bu seferde yolda 70 80km hizla giderken arabanin arkasindan tepik atmislar gibi vuruyor araba.saga cekip tekrar kontak kapatip calistiriyorum gene gaz yemiyor. Isin ilginc tarafi rye taktigimda araca sorun yok dye aliyorum gaz yemiyor. Kontak kapatıyorum tekrar calistiruyorum bu sefer hicbiri olmuyor normal gidiyorum yoluma.ariza tespite soktum araci krank mili arizasi var. Arıza kodunu sildik ama bisey degismedi. Sanayiye varmadan goruslerinizi almak istiyorum. Sensörlerde mi bi ariza var baska biseymi var aydinlatirsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fikri olan yokmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olun lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arıza ışığını söndürünce arıza ortadan kalkmazki.Krank mili arızası vermiş işte.Krank mili sensörünüz bozuk %90.Google'a krank mili sensör arızası yazarsanız sizinkiyle aynı sorunlar çıkıyor zaten.Aracın modeline göre zamanında işçilik dahil 80-150tl arası bir şey tutmuş.Şuan ne kadardır bilemeyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Bmw 1 vs golf
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.