Şimdi Ara

bmw e39 520 alınırmı? (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
13
Favori
145.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bende aracımı satmak istiyorum ama herkes fiyatı çok diyor. Sizce nasıl aracım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-5.30-dizel-otomatik-184-hp-sunroof-plusderi-koltuk-369140402/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi e39 sayfası vardı dh da onu bulamıyorum ilk sayfada e39 u öven cümleler ve fotolar vardı kayboldu gitti töbe töbe.
  • sık sık zazten bakıyorum e39 ilanlara. bu ilanı da görmüştüm 50binde değildir diye düşündüm genelde az km olunca ilanda üstüne basa basa söylerler.Bir de 50 60 binler noluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihat emre

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ozel-renk-individual-m-paket-410894124/detay/
    düşünceleriniz nedir horrt

Biraz geç olsu ama o paraya 2006 2008 model 318i ya da 320i alabilirsin otomatik.

• Selamlar

99 model e39 otomatik vites sahibiyim , bir kaç konuda yardıma ihtiyacım var .

aracım 1500-2000 devirde titretme sorunu yapıyor , gazdan ayagını çekince titreme gidiyor yada devir yükselttiğinde
    1- şanzıman mı ?
    2- şafttan mı ?
    3- ateşleme den mi

istanbul avrupa yakasında adam gibi bir servis var mı , fiyat konusunda geçirmeyecek arabaya nokta atışı yapacak bir yer varmı
    teşekkürler
  • macaemre M kullanıcısına yanıt
    muhtemelen atesleme bobini , vanos temizligi ve vanos o ring contalari degisimi ile gecicektir.
    bujilerin ok di mi bu arada

titremeyi bu ikisinden halledemeyenler oldu umarim sizinki kolay hallolur.
  • Öncelikle merhabalar. Aranıza yeni katıldım bende bir e39 hayranıyım. sizinle bir araç paylaşmak istiyorum. bu aracı almayı düşünüyorum.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-nadir-temizlikte-525961379/detay

yorumlarınızı bekliyorum. iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chompiras -- 15 Şubat 2018; 2:11:18 >
  • Chompiras C kullanıcısına yanıt
    Bu aracın 170ps lik model.olduğuna emin misiniz.

Öncelikle şase mosunu bmw nin vin hizmetine girip sorgulamanızı öneririm.

2001 tam 170ps e geçiş senesi. Ancak araç sanırım lci değil. Lci lerde hız ve devir gösterge çemberleri krom. Bu krom.değil.

Ancak araç temiz gözüküyor. Aracın temiz olduğunu var saysak bile gene km fazla yüksek geldi bana. Bu fiyat bu km için bence 1-2 tık fazla.

Hele araç lci ve 170ps değilse bence değmez bu fiyata.

• Bu aracı almaktan vazgeçtim zaten geçmişi biraz sıkıntılıymış. Sahibinden.com da 528814139 bu ilan numarasına ait.bir araç var rica etsem inceleyebilirmisiniz.

Koltukları kaplatılmış çok belli.

Neden 520 bakıyorsunuz?520 ler 528lerden bile daha çok yakıyor.Bu kasaya yetmiyor.

Ben de bu arabanın sevdalısı oldum hepten.Her gün ilanlara bakıyorum 525,528 ve 530 için.Samanlıkta iğne aramak gibi bir şey.
  • Performans açısından bi beklentim yok hocam 520 bana yeterde artar bile. Koltuklar kapşatılmış evet. Ama bu yaşta bi araç için gayet normal. Benim merak ettiğim araç nasıl sizce? Expertiz raporuna göz attınızmı? Birde yedek parça olayı pahalımıdır bu aracın kullanıcılar genelde hayır diyor sadece algı diyolar insanlar. Yedek Parça olarakta gayet pahalı değil diyolar.

• Yorumlar da e39 dan anlayan arkadaşlar sahibinden.com 528814139 numaralı ilana bakabilirlermi?

çok sık girmiyorum buraya
    dilim döndüğünce yorum yapayım dedim ama ilan kalkmış kusura bakmayın
  • 2007-2008 520d otomatik almayı planlıyorum km250.000lerde bu konuda tecrübesi olan varmı

• e60 kasanın en babası 70 bin liraydı şimdi olmuş 120 bin :):)
  • http://www.iyimidir.net/index.php/2018/06/17/e39-kasa-bmw-5-serisi-iyi-midir/

E39 kasa bmw hakkında aradığınız tüm bilgileri bulabileceğiniz rehber bir yazı.

• Araç nasıl sizce?

• fotolardan sinifi gecer ama sofor koltuk sizi rahatsiz eder mi bilemem.arabayi kullananlar kullanmis cok diri durmuyo cok daha kotulerini gordum.ortalamanin ustu diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.