Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
334.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sensatec yapay deri yani bir tur plastik.
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Bu araç önceden galeride idi sanırım, sonra sahibinden satılığa çevirdiler. Ama emin de değilim, baya eskiden beri satılık bu araba hatırlıyorum.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-530ia-borusan-fabrika-cikisli-m-paket-full-plusfull-154588179/detay/
    Arkadaşlar bu araç favorilerimde ve çok etkiliyor beni daha öncede ilandaydı bu araç istanbulda bi ara 38 lere kadar inmişti fiyatı araç ankaraya gitmiş belliki değerinide artırmış benim 530u satarsam eğer bu aracı 38-39 en son 40 gibi verirse alırım ölene kadarda satmam tek eksiği bord ekranı olmaması oda olsaymış en dolu e39 olurdu sanırım.

• allstar34 kullanıcısına yanıt
    Bu ATC denilen firmadaki arkadaş ile görüştüm, aşırı titiz olduğumu ve koltuklarda yıpranma varsa istemediğimi söyledim.

Tabii ben çok titizlenince arkadaş sonradan abi boşver sana gelmez falan demişti. Demek ki o ara sattığı koltuk çok iyi durumda değildi.

Dürüst bir insana benziyor, hareketi hoşuma gitmişti.

M paket düşünmüyorum şimdilik, zaten rahat bir 10 bin harcandı, böyle binerim. Sıfır gibi neredeyse. M tamponlar orjinal olmadı mı tam oturmayabiliyor, iyisini bulmak lazım.
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    En kısa zamanda gidip bir görmek istiyorum neler sattığını ben m paket için herşeyi buldum ama çok para gidiyor ve sonuçta gerçek bir m olmuyor orjinal m jantlar m davul direksiyon recora koltuklar vs hepsi hazırda tamponlar zaten her yerde aşağı yukarı 8bini buluyor açıkcası değmez gibi geliyor bir yukarıdaki msjda ilanı paylaştım tam benim aradığım gibi baktıkça içim gidiyor kendi arabamdan soğuyorum :)
  • Üzülme hiçbir şey yok arabanda...
  • gerçek deriye montana dendiğini ilk defa duydum, ilginç bir isimlendirme tekniği :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Progress*

gerçek deriye montana dendiğini ilk defa duydum, ilginç bir isimlendirme tekniği :D

Gerçek deriye montana demiyor sanırım arkadaş, Montana gerçek deri demiş. Yani BMW'nin deri ürün gamında kullandığı bir isim.

Tıpkı Nappa gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

En kısa zamanda gidip bir görmek istiyorum neler sattığını ben m paket için herşeyi buldum ama çok para gidiyor ve sonuçta gerçek bir m olmuyor orjinal m jantlar m davul direksiyon recora koltuklar vs hepsi hazırda tamponlar zaten her yerde aşağı yukarı 8bini buluyor açıkcası değmez gibi geliyor bir yukarıdaki msjda ilanı paylaştım tam benim aradığım gibi baktıkça içim gidiyor kendi arabamdan soğuyorum :)

Aslında ben fabrika çıkış olmadıkça M Paket olayını sevmiyorum.

O kadar çok aksam var ki, hangi birini değiştireceksin. Dış M görünüm yapmak gene en mantıklısı. Yoksa öyle koltuk falan işine girdi mi çok pahalıya çıkar, bence gerek yok.
    10bini sonradan farkettim yutkundum valla aracı baştan aşağı revize etmişsin nerdeyse tamponun iyisi biraz zor gibi yan sanayi sonuçta.
    Birde geniş ekran bord monitor buldum mevcut haliyle çalışırmı bilgin varmı ?
    Bu arada benim amortisörler duruyor değilmi :)
    Jantlarda bunlar e39 da en çok gözümü okşayan jant bu
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-orjinal-bmw-e-39-mm-teknik-jant-lastik-takimi-17-inc-124329002/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

10bini sonradan farkettim yutkundum valla aracı baştan aşağı revize etmişsin nerdeyse tamponun iyisi biraz zor gibi yan sanayi sonuçta.
    Birde geniş ekran bord monitor buldum mevcut haliyle çalışırmı bilgin varmı ?
    Bu arada benim amortisörler duruyor değilmi :)
    Jantlarda bunlar e39 da en çok gözümü okşayan jant bu
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-orjinal-bmw-e-39-mm-teknik-jant-lastik-takimi-17-inc-124329002/detay/

Bu jantlar çok güzel. M pakete çok yakışıyor.

Board monitör olayını tam bilmiyorum, yanlış bilgi vermek istemem, GrandLotus daha iyi bilebilir.

Amortisörler duruyor Zaten satılık değiller, yani satmaya hiç uğraşmadım.

• Haci bu fiyatlari gorunce insan sasiriyor...
    Burda 30 bin liraya M5 satiyoruz yazik gercekten.
    540'lar 15 bin liraya duruyor kimse almiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esco54

Haci bu fiyatlari gorunce insan sasiriyor...
    Burda 30 bin liraya M5 satiyoruz yazik gercekten.
    540'lar 15 bin liraya duruyor kimse almiyor.

Sıfır dizel bir golf7 ne kadar grada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 22 Şubat 2014; 1:48:29 >
    22.000€ civari...
  • Esco54 kullanıcısına yanıt
    Burada 90.000 TL'lere yaklaştı. Kaldı ki 1.6 litre altında olması ve VW'in TR'ye vergi artışlarından dolayı desteklerine rağmen.

Demem o ki, Trükiye'deki fiyatlar diğer ülkelere göre zaten her türlü fahiş dostum. Mesela bir f10 520 yarı fiyatı (2 litre hacimde vergi oranı 90% oldu ülkemizde)
  • F10 M5 burda 125.000€.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esco54

F10 M5 burda 125.000€.

Burada biraz dolu bir f10 M5 300 bin Euro'lara gelebiliyor
  • Şimdi Borusan listesine baktım, sıfırı 257.000 Euro diyor yaklaşık

www.borusanoto.com
    The resource cannot be found.
    http://www.borusanoto.com/bmw-satis.aspx
  • dün 150 tl lık benzın aldım soyle bi motor benzın gorup yağlansın kurumlansın diye

araç lpg de dolastıgımda aksam kontak kapattıgımda yaklasık 13-14 lt lerde oluyordu ortalama

benzınle gezerken gaza daha az dokunup daha fazla ıvmelendıgımızden yakıt tuketımını sızınle paylasıyorum aradakı fark muazzam

olcum yapmadım ama sanırım aracımız lpg yada benzın arada bir fark kalmıyacak sekıle dondu

sıstemde lpg 14 lt yaktıgım yazıyorsa buna 2 lt daha eklıyoruz lpg %20 oluyor 16 lt (cok agrasıf kullanma ortalamam)

yorum sizlerin

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.