Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
334.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşar bende 2003 e39 525i var son zamanlarda çok yakmaya başladı lpg de700 kuruş benzinde 1 tl harcıyor bütün bakımlarını yaptım lpg ayrlarınıda yaptım ama yakıt düşmedi arkadaşlar acaba nerde bir arzası var bilgisayara bağladık hiç bir hata yok tek otomatik şanzımana baktırmadım bundan olabilirmmi üzerinde prins marka lpg var çok nazik kullanmama rağmen bu kadar yakıyor yorumlarda rakamları görünce moralim bozuluyor bana tavsiyelerniz neler olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zommo -- 29 Ocak 2014; 20:21:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zommo

selam arkadaşar bende 2003 e39 525i var son zamanlarda çok yakmaya başladı lpg de700 kuruş benzinde 1 tl harcıyor bütün bakımlarını yaptım lpg ayrlarınıda yaptım ama yakıt düşmedi arkadaşlar acaba nerde bir arzası var bilgisayara bağladık hiç bir hata yok tek otomatik şanzımana baktırmadım bundan olabilirmmi üzerinde prins marka lpg var çok nazik kullanmama rağmen bu kadar yakıyor yorumlarda rakamları görünce moralim bozuluyor bana tavsiyelerniz neler olabilir

Oksijen sensoru yada bogaz kelebeginden yapar diye biliyorum havalarda soguk benim 5.20 bile yaza gore 10 kr artis var.

Diger arkadaslar ne der bilmem oksijen sensoru diyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

quote:

Orijinalden alıntı: zommo

selam arkadaşar bende 2003 e39 525i var son zamanlarda çok yakmaya başladı lpg de700 kuruş benzinde 1 tl harcıyor bütün bakımlarını yaptım lpg ayrlarınıda yaptım ama yakıt düşmedi arkadaşlar acaba nerde bir arzası var bilgisayara bağladık hiç bir hata yok tek otomatik şanzımana baktırmadım bundan olabilirmmi üzerinde prins marka lpg var çok nazik kullanmama rağmen bu kadar yakıyor yorumlarda rakamları görünce moralim bozuluyor bana tavsiyelerniz neler olabilir

Oksijen sensoru yada bogaz kelebeginden yapar diye biliyorum havalarda soguk benim 5.20 bile yaza gore 10 kr artis var.

Diger arkadaslar ne der bilmem oksijen sensoru diyorum ben

arkadaşım bu oksijen sensoru ve boğaz keleği arzalarını bilgisayar bağladığında bu arzaları göstermezmmi ben kağıthane ilçesinde oturuyorum bu bölgede iyi bmw servis bilen varsa bana adresini verirmisiniz bu arzalar bana kaç paraya mal olur teşekkürle

• zommo Z kullanıcısına yanıt
    oksijen sensoru ıse max 300 tl 200- 230 tl parca pıyasada

istanbul avr dayım benım ustam burda
  • Bu arada bir sorum var e39 sahiplerine.

Piyasanın aşırı yükseldiği şu günlerde, siz olsanız aracınıza ne fiyat isterdiniz? Bütün araçlar 25-30% civarı arttı. Mesela ben şu an ilana koysam herhalde 47 falan yazarım gibime geliyor.

Sizce?
  • Emre abi
    Ben alim satim hepsi dahil sikisikliktan faydalanarak :) 30 a aldim
    Suan sahibinden de benim arabanin emsallerine bakiyorum
    Leş arabalara 30 cekiyolar
    simdi alicisi ciksin bende saticak olayim 35- 40 cekerim piyasa kopmus cunki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 9 Şubat 2014; 21:55:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

Emre abi
    Ben alim satim hepsi dahil sikisikliktan faydalanarak :) 30 a aldim
    Suan sahibinden de benim arabanin emsallerine bakiyorum
    Leş arabalara 30 cekiyolar
    simdi alicisi ciksin bende saticak olayim 35- 40 cekerim piyasa kopmus cunki

Tabii aracın modeli, km'si, donanımı, temizliği ve motoru (520, 530, 540) bu hususta çok önemli.

Ben 30'a e39 görsem koşarak uzaklaşırım mesela. Sizinki çok sıkışıklığa gelmiş sanırım. Biraz da şans tabii
  • Evet biraz oyle oldu tam 6 ay aradim yani araba almmis bunuda satiliga cikarmis haci amcamizdan aldim :) 3.sahibi oldum

• emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    E39 sahibi değilim ama severi olarak aracınız çok hoş duruyor.Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.530i 3.0 6 silindir olması da ortalığı yakıyor :)) Araca m paket yapabilirseniz yapın ve karşısına geçin izleyin

Benim gözümde temiz bakımlı normal km, boya bir kaç parça olursa herhangi bir e39 45-48-50 civarı eder.
  • uguropc U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, Ben komple iç-dış m-paket olmadıkça, dış m-paket şu anda yapmak istemiyorum. Belki ileride olabilir.

Ön takıma 2500 TL harcadıktan sonra kötü kalite m tampon takar mıyım? Aslında tampon bu adı üstünde, çarpılır çizilir, BMW logolu alıp 5-6 bin TL vermek de mantıksız aslında.

Bilemiyorum, şimdilik böyle binelim bakalım. Yakında bir Gtechniq uygulama yapmayı düşünüyorum. (1seneden fazla kalıcılığı olan bir boya koruma ürünü)
  • Valla ben aracın herşeyini yapdırdım en yakın bakımı 25bin km tüm mtvleri ödendi muayene yeni araç full kaskolu(300.000tl'ye kadar ödeme yapıyor karşı tarafa allah göstermesin kan bedeli vs girmiyorum)Araba siyah olduğundan tertemiz bir pasta cila yapdırdım mükemmel oldu herşeyi yeni tık demiyor 45bin tl altında teklif vermeye cesaret edemiyor etrafımdakiler
  • Kasko assagi yukari nekadar tutuyor acaba
  • WARNİNG kullanıcısına yanıt
    Valla hocam benimkisi ilkokul arkadaşıma yapdırdım tanıdık olduğundan piyasaya göre düşük.Şehirden şehire değişiyor, tabi şoförün geçmişine görede fiyat veriyorlar misal önceden bi araç pert ettiyseniz fiyat yükseliyor.Fiyat vermem yanlış olur umarım anlatabildim.Ama şu kadarını söyleyeyim piyasanın 2000tl altında bir fiyatı.(Normalde atıyorum 4000e yapıyorlarsa ben 2000e yapdırıyorum gibi)
  • Anladim cok tesekkurler
  • Merhaba arkadaşlar gorusmeyeli nasılsınız?
    150376893 bu ilan nu.lı araç sizce nasıl beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: rasit03

Merhaba arkadaşlar gorusmeyeli nasılsınız?
    150376893 bu ilan nu.lı araç sizce nasıl beyler?

hocam ilan no dan bakınca ilan gözükmüyor.
  • rasit03 R kullanıcısına yanıt
    evet hocam ilan gözükmüyor
  • adresi.

• Yayından kaldırılmış olabilir. Benim tel de sık kullanılanlar da ekli olduğu için açılıyor herhalde

• Aracıma nazar değdi.

Dün sabah otoparktan çıkarken kapının plastik kısmını sürttüm. Arka çamurluğa da 5-6 cm değdi. Hasar sayılmaz ama canım sıkıldı.

Araç ayna gibi parlarken en ufak hata bile görünüyor. Resim eklerim yakında
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.