Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
334.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Aracıma nazar değdi.

Dün sabah otoparktan çıkarken kapının plastik kısmını sürttüm. Arka çamurluğa da 5-6 cm değdi. Hasar sayılmaz ama canım sıkıldı.

Araç ayna gibi parlarken en ufak hata bile görünüyor. Resim eklerim yakında

Gecmis olsun can sikmaya gerek yok , nazar olur ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar bunu 2003 de düşünmüşler şimdiki araçların yarısında yok bu özellikler Helal Olsun BMW (1 Serisi Hayranıyım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternet-Explorer -- 19 Şubat 2014; 21:15:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oysa ki Mc Donalds indirimi bile kaputta görünürken

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

Sabah kuşluk vakti eşime kahvaltı almak isterken olan sürtme

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

Hayırlısı diyelim

• quote:

Oysa ki Mc Donalds indirimi bile kaputta görünürken

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

Sabah kuşluk vakti eşime kahvaltı almak isterken olan sürtme

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

Hayırlısı diyelim

Nazar değmiş hocam bizim astra j de aldığımız hafta Sağ ön kapıda 20CM kadar bir çizik oldu ara sokaktan geçerken Araba Sizinle beraber mi yaşıycak hocam (biz kendimizi öyle avuttuk Geçerli yöntem) :)

• Neyse ki plastik koruma. Çamurluk çok ufak çizildi, ona rötuş ve compund+polish uygulaması yapacağım vaktim olunca.
  • bu da benim kuduruk, resim biraz eski ama :P

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun yazik olmus simdi boyali parcalar olacak aracta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esco54

Gecmis olsun yazik olmus simdi boyali parcalar olacak aracta...

Plastik kapı koruması boya sayılmaz ki? O kapı bantları her araçta yıllar içinde onlarca kere boyanır sorun değil. Oradan boya cihazı ile ölçüm yapamazsınız zaten

Diğer taraf pasta ile gitti zaten az önce yaptım. Resim koyacağım. Üzerinde duvarın boyası kalmış derin çizik değil. Boyaya gerek kalmadı
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    Yinede asar var cunku cilala 100% cikmasi imkansiz boyanin icine girmis cizikler.
    Yillardir bir ton araba cilaldim eskiden...
  • quote:

Aracıma nazar değdi.

Dün sabah otoparktan çıkarken kapının plastik kısmını sürttüm. Arka çamurluğa da 5-6 cm değdi. Hasar sayılmaz ama canım sıkıldı.

Araç ayna gibi parlarken en ufak hata bile görünüyor. Resim eklerim yakında

Geçmiş olsun hocam bilesinizki sizin kadar bende üzüldüm :( ama o hala en iyisi :)
  • Progress* P kullanıcısına yanıt
    maaşallah
  • Geçmiş olsun Emre Bey canınız sağolsun. Devede diken hiç canınızı sıkmayın formu bozulmamış ince çizik çıkar sonuçta. Bu arada maşallah pırıl pırıl aracınız

• 148928862 bu ilan nasıl arkadaşlar? Grand lotusu bu araç sizinki ile aynı özellikler de mi? Sanki bana öyle geldi.

• geçmiş olsun, önceki mesajımda yazmayı unutmuşum

duvarın boyası için gazyağıda denenebilir duruma göre
  • İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Plastik çıtayı boyatacağım, diğer taraf 4-5 cm bir şey zaten, o da belli belirsiz, elletmeyeceğim kalsın nazarlık olarak.

rasit03, araç jantları dışında düzgün görünüyor. Ama o jantlar hiç olmamış bence. Çok önemli değil gerçi.

Ayrıca lpg taktırmak isterseniz 4 bin TL gibi bir rakam ayırın Prins LPG için.

Grandlotus, araç sizin araca benziyor, özellikle iç döşemeler sensatec sanırım. Sahibi Montana yazmış ama Montana öyle olmaz pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 20 Şubat 2014; 20:47:45 >
  • Evet hocam koltuklar sensatec,montana değil.Donanım olarak benim arabayla kıyaslarsak(orjinal halini) benim arabadan donanımlı ekstra araç telefonu mevcut onun dışında aynılar.Tabi benim arabadaki tv-dvd-bt-navi-aux-usb-ipod(iphone) ve idrive arayüzünü saymazsak
    @emrebozkurt800 @rasit03
  • Arkadaşlar şu aralar favorim olan araç

@Esco54 @WARNİNG @emrebozkurt800 @rasit03

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Arkadaşlar şu aralar favorim olan araç
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-orjinal-cift-ekran-borusan-cikisli-154203514/detay
    @Esco54 @WARNİNG @emrebozkurt800 @rasit03

Bu arac aylardir ilanda, o paraya degecek bit arti goremedim, o tavandaki ekranda cok itici bence ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Grand Lotus arac güzel görünüyor lakin tavandaki ekran çok yer kaplamis. Bu montana koltuk ile sensatec koltuk arasında ki fark nedir? Ben bilmiyorum o farkı... BMW nin en guzel goruneni orjinal jantlari bencede. 18 inch jant güzel görünmüyor bencede ayrıca jant büyüdükçe lastik yanağı azalıyor bu sefer konforda azalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit03 -- 21 Şubat 2014; 19:56:22 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.