Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (295. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
334.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Madem replika m bakıyosun buna bakmanı tavsiye ederim;

EMİR OTO DAN BMW 540 İ HATASIZ....ORJİNAL 185 BIN KM DE

İlan No: 401434681

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-emir-oto-dan-bmw-540-i-hatasiz....orjinal-185-bin-km-de-401434681/detay

O aracın geçmişini biliyorum iyi değil. Çok çok uzun süreler satılıta kalmıştı dostum.

Bir de bordo olan iç donanımı orijinal spor donanım. Donanım listesinde spor kolyuk, m süspansiyon vs var. Adam makyajlamış sadece.

• emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    Bide tamponlar var tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Evet. Önemli değil tampon. İç M koltuk olunca olması iyi olmuş. İçi konfor koltuk dışı m olsa komik olurdu.

Orijinal egzozu duruyor diyor gerçi adam. Katalizörler orj.

Ben de senin gibi başta çakma m dedim adam şasi nosunu girip orj donanım listesini verdi, bilgili bir arkadaş. Fiyatı biraz yüksek yazmış lakin.

Bir de benim serviste gümrk girişli çok temiz bir 540 var. İlana koymadı adam, inanılmaz orj. bir araba ama tek eksiği sunroof yok.

Bir süre daha bakıp olmazsa onu alacağım.
  • Başlarım sunroofa. Sunroof lu olacak diye leş arabaya binmem. Önceki aracımda da yoktu zaten. Hiç aramıyorum ben, sadece satarken dicem ama 3 günde de satmıştım.
    Bordo replika bir araba. Ben olsam almazdım. Geriside senin bileceğin iş.

• Neyse, donanim listesine bakinca 2. Sayfasi su sekilde. Aracta spor koltuk, mdireksiyon ve suspansiyon fabrikasyon olarak mevcut. Bu arabanin motor ve mekanigi iyi durumda mi bilemiyorum ama donanim bu sekilde

Donanımı güzel, süspansiyonları illaki değişmiştir diye düşünüyorum. 19-20 yaşında araba sonuç olarak.

• Abi o bordo 540 orjinal halinde 46.000 liradan ilana girdi bi kaç gün sonra satıldı. Alan arkadaş m tampon 4 çıkış eksoz yapıp 68 den ilana koydu.

İlanlarda bordo hariç 3 tane temiz 540 var. Biri yeşil orjinal diğer ikisi konyada 2 tane siyah var ama fiyatlar 70 civarında
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-boyasiz-bmw-5.40i-green-mettallic-full-orjinal-426071982/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bir-esi-daha-zor-cikar-439765628/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-hatasiz-orjinal-150bin-km-de-540i-436939445/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner_24 -- 8 Haziran 2017; 23:24:31 >

• caner_24 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Biliyorum Konyadakleri. Konyadan araba almam ben kolay kolay. Ancak mazisini bilmem lazim.

Yesil olanin sahibi ile konustum. Tir soforu imis. 10 bin km once lpg takmis. Atiker. Hep de 10 bin km once diyorlar nedense ☺

Aslinda onu baya bir fiyati oldurerek alabilirim ama emin olamadim.

Bordonun sahibi soyle dedi, cok sıkısıktım o yuzden cok ucuza satmaya niyetlendiydim ama islerimi yoluna koydum artik falan diyor.. o 98 model ve tek vanoslu. 97 olan vanossuz bilirsin. Bir de ilanda olmayan gumruk girisli bir arac var. Araci kullandim. Duydugum en sakin calisan v8 diyebilirim. 197 binde ve ic trimleri yeni gibi. En kucuk ses yok. 97 midel. Ama sunroof yok.

Garip bir cikmazdayim.

• :) konyadan bmw alınmaz fikrine bir konyalı olarak kısmen katılıyorum ama istisnalar var tabi.. 70 bin lira olan 150.000 km de olan aracın önceki sahibi bana takas teklif etmişti, neden 540 dan 530 a geçmek istiyorsun dediğimde kendim merso aldım takas olursa hanıma verecem, 540 eşim için fazla filan demişti... ilk sahibinden ankaradan aldığını, atiker gold lpg sistemini kendisinin taktırğını söyledi, üste 10 bin istemişti kabul etmedim. sonra 50 bin liradan ilana koydu. alan arkadaş ali isminde bir arkadaş, recaro koltuk, yeni tip hella far filan taktırdı... diğer 78.000 liradan ilanda olan araç fatih isminde bir arkadaşta, gerçekten güzel araç ama biraz agresif kullanyor:) zaten fiyatıda yüksek bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_24

:) konyadan bmw alınmaz fikrine bir konyalı olarak kısmen katılıyorum ama istisnalar var tabi.. 70 bin lira olan 150.000 km de olan aracın önceki sahibi bana takas teklif etmişti, neden 540 dan 530 a geçmek istiyorsun dediğimde kendim merso aldım takas olursa hanıma verecem, 540 eşim için fazla filan demişti... ilk sahibinden ankaradan aldığını, atiker gold lpg sistemini kendisinin taktırğını söyledi, üste 10 bin istemişti kabul etmedim. sonra 50 bin liradan ilana koydu. alan arkadaş ali isminde bir arkadaş, recaro koltuk, yeni tip hella far filan taktırdı... diğer 78.000 liradan ilanda olan araç fatih isminde bir arkadaşta, gerçekten güzel araç ama biraz agresif kullanyor:) zaten fiyatıda yüksek bence...

Yani baksana, sırf şu şartlarda bile bordo çok daha mantıklı. Mümkünse lpg siz alırım . Orijinale en yakın araç. Bordonun tek kötü tarafı 4 egzoz. O da son susturucu gerçi.

Orjinallik olarak o ilanlardan en iyisi yeşil olan. Belki çok ucuza kapatılabilir. LPG'li olmasaydı iyiydi.

e39 lar içinde( m5 hariç ) düzgün bitane bulayım dediğin en zor araç 540 malesef. umarım aradığınız aracı bulursunuz, yada serhatın araca talip olun, daha orjinalini bulamazsınız herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner_24 -- 9 Haziran 2017; 0:39:36 >
    Bakalım artık kısmet :) Şu arkadaşımdaki ilanda olmayan araç inanılmaz orijinal. Etiketlerinin hepsi üzerinde. Tek eksiği bana göre sunroof. Olmadı gecenki 530 gibi başlarım deyip alacam.
  • Bmw tutkusundan vazgeçilmiyor. Bir bmw satıldığı zaman yerine gelen araç yine bmw oluyor
  • Arkadaşlar şu araca yorumlarınızı alabilir miyim?

(Fiyat konusunda ve temiz görünüyor mu sizce)
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-balci-garage...degisensiz-orjinal-m-paket-sunroof-recaro-5.28i-425309343/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanA. -- 11 Haziran 2017; 21:45:20 >
  • OrhanA. O kullanıcısına yanıt
    Fiyat yüksek o paraya 530 alınır. mesela ben bugün 137.000 km deki 530i aracımı 54.000 liraya sattım.

Aracın orijinal M paket olması, lemans, estoril yada topaz blue renkte olması, LPG(Prins,Brc,lovato) ve içinin bej olması gibi şartlarım var. Araç o yönden isteklerimi karşılıyor. 5,25ve üzeri uygun bana 5,30 takıntım yok. Bence de yüksek fiyat ama pazarlıkla düşebilirsem 50yi hak ediyor gibi duruyor. Hayırlısıyla bir alabilseydik temiz bir E39
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_24

Fiyat yüksek o paraya 530 alınır. mesela ben bugün 137.000 km deki 530i aracımı 54.000 liraya sattım.

Hayirli olsun hocam. 42 plaka 137 bindeki ve konyadaki araç sizindi galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim

Evet konyada ve 137 binde ama plaka 42 değildi.
    34 jt 001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner_24 -- 12 Haziran 2017; 19:52:43 >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bu-fiyata-bu-araci-kacirmayin-acill-436270925/detay/

E46 hakkında yorum yapabilecek varmı arkadaşlar. şu ilandaki araçla ilgileniyorum, lovato marka lpg varmış üzerinde, fiyatta uygun gibi geldi
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.