Şimdi Ara

BMW E46 Blutooth

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BMW E46 2002-2005 makyajlı kasa almayı düşünüyorum.

3 serisi hepsinde Blutooth varmı? araç telefonu veya fonksiyonel direksiyon olması ile bi alakası varmı?

Telefona arama geldiği zaman araç içinde konusulabiliyor ve müzik dinlenebiliyormu?

• slm kol dayamanın altında telefon koyma yeri ve konusan bir insan resmi varsa aracınızda bluetoth var demektır.telefona dıreksiyon kumandasından cevap verıyorsunuz arayan numara teybın ekranında cıkıyor
  • Sayın İNSERT tşk ederim, peki bu yeni bluetoothlu teypler gibi, telefonla eşleştirip telefondaki müziği arabanın hoparlöründe çalabiliyormu? bilginiz varsa memnun olurum tşkler..
  • Aynı soruyu bende sormak istiyorum, bmw e46 aracımdaki bluetooth özelligiyle eşleştirdigim telefon yada herhangi bir cihazda bulunan müzikleri aracımın hoparlörüne vermek suretiyle dinleyebilirmiyim??
  • ben de merak ediyorum. bluetooth ile telefondaki müzik dinlenebiliyor mu?
  • sadece bluetooth aracılığıyla görüşme yapılabiliyor. müzik dinlenemiyor.
  • E46 1999 model aracimda kol dayamanin altinda telefon ahizesi var. Bu telefona telefon karti takarak aktif hale getirebiliyoruz. Direksiyon daki tel tusuna basarak cevap vermek yada kayitli no lari aramak mumkun tepyde de ilgili aranacak nolar rehbe sklinde gorunuyor. Fakat bu bir bluetooth degil internal mikrofon ve hoparlor ile yapiliyor. Bluetooth lu tel eslestirmek mumkun degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw navigasyon
    8 yıl önce açıldı
    BMW
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belli bir yildan sonra 2005 sanirim, cihazlar bluetooth icin onceden kablolanmis durumda. Bazi modellerde BMW Assist alindiginda bluetooth'ta takili geliyor. Kimi modellerde ise standart. Bluetooth varsa arabayi ilk calistirinca tus kombinasyonlarina basarak bluetooth aramasi yaparsaniz arabanin VIN numarasinin son 4 hanesi ile BMWxxxx gibi bir bluetooth cihaz gorunur ve kullanim kilavuzundaki kitapciktaki PIN koduyla eslestirirsiniz.

Ancak bazi arkadaslarin belirttigi gibi, e46 3 serisinde, e85 z4 modellerinde bu bluetooth ile yalnizca arama yapilabilir, muzik aktaramazsiniz. Navigasyonlu modellerde bile bildigim kadariyla bu ozellik yok. Bende e85 Z4 var, aux girisi bagladim (cok basit biraz anliyorsaniz, hem de fabrika parcasi ile) ve oraya su aleti taktim cok memnunum (http://www.amazon.com/SMARTmini-Bluetooth-Hands-Free-Streaming-Smartphones/dp/B008XMV05G/). En ucuz bu sekilde bluetooth'tan muzik ekleyebilirsiniz ve ses kalitesi de tatmin edici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 21 Ocak 2013; 6:11:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.