Şimdi Ara

BMW E60 İç aydınlatma paketi ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

E60 kasa 2007 model 5.20d almayı düşünüyorum. Ancak benim için güzel bir ayrıntı olan bir detay hakkında sorum olacak sizlere...

Önceden 5.30d 2005 model kullandım ( Head-up display , comfort koltuk , büyük ekran dvd-cd vs. ) full bir araçtı. Malasef satmak durumunda kalmıştım bu aracımı. Şimdi 2007 modellere bakıyorum ancak Kapı döşemelerinde bir fark var. Benim önceki aracım ile 2007 arasında kapı döşemeleri farklı. Sorumda burada başlıyor, çoğu araçların donanım listesinde İÇ AYDINLATMA PAKETİ var olduğu yazıyor, ancak kapı döşemelerinde 2007 e60 kasalarda led ambiyans aydinlatması varmı ? tecrübe eden varmı bu model aracı ? örneğin bir önceki aracımda iç kapı kolları ve kapı döşemelerinde bulunan eşya gözlerinde aydınlatma sistemi mevcuttu... 2007 modellerin döşemesi farklı olduğu için sormak istedim.

Böyle bir ayrıntıyı sormamın sebebide almışken full bir araç almak istiyorum daha sonra ilave birşeyler yapmamak adına...

Teşekkürler.

• Ozzizmir35 O kullanıcısına yanıt
    7 yaşında 5 serisi alıp napaxan bela mı alacan ya arkadaş. İç aydonlatmaya gelene kadar motoruna km sine baktır orijinal km de temiz bulman samanlıkta iğne aramaya benzer bence vazgeç o sevdadan ya da 2010-2011 3 serisi bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Attorney58
    Bela almalık bir durum yok ortada, zaten 9 yaşında 5 serisi kullanıyordum onun haricinde 14 yaşında e36 kasa cabriom'da oldu yine 7 yaşında e46 kasa araçta kullandım. Eğer düzgün bir araç ise kullandığınız araç bela yerine keyif verir emin olun. 3 serisi ile 5 serisi arasında emin olun epey ciddi fark var. Sürüş,yalıtım,konfor vs.

Kaporta,boya,motor durumunu sorgulamıyorum zaten şu anda sadece BİLEN arkadaşlardan sorduğum konu hakkında bilgi rica ediyorum. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

7 yaşında 5 serisi alıp napaxan bela mı alacan ya arkadaş. İç aydonlatmaya gelene kadar motoruna km sine baktır orijinal km de temiz bulman samanlıkta iğne aramaya benzer bence vazgeç o sevdadan ya da 2010-2011 3 serisi bak

Bilmediğin arabaya yorum yapma. İnsanları yanlış yönlendirme. Kimin ne alacağı seni ilgilendirmez.

• GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Aracı biliyorum o yaşta 5 serisi emin ol motoruna bakılmadan alınmamalı. Km si orijinal mi bakılmalı. Bunlar olmadan iç aydınlatma fasa fiso. Yarası olan gocunur size ne oluyor ?

• Hocam sorunuza gelince, sizin e60 epey doluymuş trafikte hemen fark edilir cinsten. Genel bir bmwci olarak size tavsiyem makyajlı e60a yönelmeniz. Joystick vıtesli koltuk ısıtmalı vs vs detayları yazmıyorum zaten biliyorsunuzdur. Aydınlatmaya gelincede 2007de led aydınlatmalı olanıda var iç ambiyansı olanda. Ama bence makyajlı bır e60 alın. Hem tr navı çalışacaktır. Bla bla... Sorularınızı cevaplamaya çalışırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Aracı biliyorum o yaşta 5 serisi emin ol motoruna bakılmadan alınmamalı. Km si orijinal mi bakılmalı. Bunlar olmadan iç aydınlatma fasa fiso. Yarası olan gocunur size ne oluyor ?

Yav tamam yaram var gocunuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

2007'de makyaj gördü zaten E60 ama kapı içinde, Mercedes E'ler de olduğu gibi bir aydınlatma yok diye biliyorum. Aydınlatma paketinin kapsamı, ayak altı ve tavandan yapılan aydınlatmalar oluyor genelde. Bir de kapı açılınca, kapının iç alt kısmından yere vuran bir aydınlatma.

teşekkür ederim cevabınız için...evet banada 2007 lerde aydınlatmadan kasıt tavandan yapılan ve ayak altı aydınlatma gibi geldi sanırım dediğiniz gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Hocam sorunuza gelince, sizin e60 epey doluymuş trafikte hemen fark edilir cinsten. Genel bir bmwci olarak size tavsiyem makyajlı e60a yönelmeniz. Joystick vıtesli koltuk ısıtmalı vs vs detayları yazmıyorum zaten biliyorsunuzdur. Aydınlatmaya gelincede 2007de led aydınlatmalı olanıda var iç ambiyansı olanda. Ama bence makyajlı bır e60 alın. Hem tr navı çalışacaktır. Bla bla... Sorularınızı cevaplamaya çalışırım

sormayın ciddi anlamda doluydu arka koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma vs, masajlı koltuktan aktif sistem'e (dynamic drive) a kadar vardı araçta...ender giren araçlardanmış türkiyeye borusanda sorgulatmıştım ilk alırken alan kişi hayrını görsün :) benimde gönlüm makyajlı kasadan ama bakalım inşallah denk gelir düzgün bir araç, 5 aydır araba bakıyorum :) cevabınız için çok teşekkürler, tek sormak istediğim dediğim gibi 2007 e60 larda 4 kapı döşemesinde de kapı kollarını vs. aydınlatan küçük led lerden varmı onu merak ediyordum ( 2005lerdeki gibi ) ama sanırım yok :)

• bilmeden etmeden mal mal konuşanlar yok mu ağzınıza değil kürek, hafriyat kamyonuyla carpasim geliyor bazen..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.