Şimdi Ara

Bmw F10 m5 prestij kaybetti mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bmw m5 E60 tan F10 a geçişte v10 motordan vazgeçip v8 biturbo motor kullandı. Forumlardan okuduklarım baya kafamı karıştırdı. Kimi bu durumdan memnun kimi memnun değil. Kimi diyor motor sesi hoparlörden geliyor yani yapay diyor.

Konu hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi v8 biturbo ya geçiş gerçekten kötü mü oldu?

• Türkiyede kaç tane f10 m5 varki ? , hatta hiç varmı ? diyelim,, bu soruya cevap çıkmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinozkan

Türkiyede kaç tane f10 m5 varki ? , hatta hiç varmı ? diyelim,, bu soruya cevap çıkmaz

Cevabınız için teşekkür ederim.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. İlk gün hiç cevap gelmeyince üzülmüştüm ama sizin cevabınız hoşuma gitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhansuyu

Bmw m5 E60 tan F10 a geçişte v10 motordan vazgeçip v8 biturbo motor kullandı. Forumlardan okuduklarım baya kafamı karıştırdı. Kimi bu durumdan memnun kimi memnun değil. Kimi diyor motor sesi hoparlörden geliyor yani yapay diyor.

Konu hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi v8 biturbo ya geçiş gerçekten kötü mü oldu?

Begenmemek icin kesin yargida bulunmak icin binmek surmek gerekir.Beygir gucu altiya bolunse turk insaninin iyi ya is gorur diyebilecegi olculerde araclar varken, boyle bir araci begenmemek hayal kirikligi demek komik olmaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bmw m severlere gelsin, simdiye kadar izledigim en iyi videolardan biri...
    aksiyon 2:20 den sonra basliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbay -- 23 Aralık 2014; 18:25:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW mi DAHA ÜSTÜN AUDI mi?
    17 yıl önce açıldı
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.