Şimdi Ara

BMW F34 GT XDRİVE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
67.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biathlon dünya kupasını izliyordum da eurosporttan, tüm parkur çevresinde BMW x-DRİVE reklam panoları vardı. Hoş olmuş.
  • Merhaba sormamda mahsur yoksa aracın ustundekı kayak baglama aksesuar ını nekadara ve nereden aldın bole bısey almayı dusunuyorumda . Bu arada yenı resımler goremedık
  • Raif Bey sanırım yeni arabasının yanından ayrılıp yorum yazamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

Merhaba sormamda mahsur yoksa aracın ustundekı kayak baglama aksesuar ını nekadara ve nereden aldın bole bısey almayı dusunuyorumda . Bu arada yenı resımler goremedık

BMW F34 GT XDRİVE

Resimde gördüğünüz toplam 3 parçadan oluşuyor ve 450 liraya aldım.Bunun üzerine ne taşıyacaksanız onun aparatını koymak gerekiyor.Benim eski aracımdan board-kayak aparatı vardı,onu taktırdım.Resmini eklerim inşaallah.
    Parçaları thule'den aldım.Web adresi;http://www.thule-tr.com/

Bu arada arabam 2 bin kilometreye yaklaştı.Perşembe günü Ankaradan dönerken Ilgaza da çıktım,yukarıdaki araçlardan bazıları zincirliydi ama ben gayet rahat inip çıktım.
    Yakıt tüketimi olarak toplam 1003 kilometreyi ; 257 liralık dizelle katetmişim.Yolların karlı olmasını,araçta kış lastiği olmasını ve hatta tavandaki aerodinamik olmayan parçaları da hesaba katarsak bence fena sayılmaz..

• Arabam 2500 km ye yanaştı.Son yakıt tüketimim; 692 km yi 174 liralık dizelle katettim.100 km de yaklaşık 25 lira yakıyor.Kış lastikleri ve arabanın üstüne taktığım taşıyıcının yakıt tüketimini artırdığını düşünüyorum,herhalde bunları çıkarınca 22 liraya düşer gibi.Bu şekilde bile yaksa kabulümdür
  • peki şehir içi mi şehir dışı mı bu değerler / şehir dışıysa ortalama hızınız nedir ?
    tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata_4

quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

Çok güçlü olmayan bu versiyon için 4 çekere fazladan para vermeniz bence pek mantıklı değil. Onun yerine sunroof veya xenon far seçeneklerinden birini ya da ikisini eklerseniz daha çok keyif veren bir araç oluşturmuş olursunuz. Hatta belki daha güzel görünen 17" veya 18" jantlar bile ekletebilirsiniz.

Araba alınmış. 2500 km olmuş bile
  • Hayırlı olsun, Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.... Bu arada Araç çok güzel duruyor.....
  • Hayırlı uğurlu olsun
    güle güle kullanın
  • Aracınız hayırlı olsun.

Birgün 2000+ motorlu bir araç alacak olursam herhalde BMW ilk sıralarda olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroTimer

peki şehir içi mi şehir dışı mı bu değerler / şehir dışıysa ortalama hızınız nedir ?
    tşkler.

Biraz geç oldu kusura bakma.
    İki ilçe arası 25-30 km yolu sabah gidip akşam dönüyorum.Yolda durduğum da oluyor,eğer 3-5 dk duracaksam arabayı stop da etmiyorum.Tamamına yakına bu şekildedir.Sadece gitmek yarım saat tutuyor,ortalama hız da 50 civarı gösteriyor zaten.Bir de işyerine gece gidersem araba 1 km çalışıp stop ediyor,garibim ısınamıyor bile.Umarım tam anlatabilmişimdir.
    İyi günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

Top Gear ın yaptığı soytarılık başka bir şey değil
    Yönetici bir arkadaş vereceğim video için konu açmıştı ama buraya da koyarsak iyi olur diye düşünüyorum.
    Neticede uygun lastik olmazsa xdrive falan hikaye.Bmw yi burada tebrik etmek lazım,hiç çekinmeden böyle bir video hazırlamışlar.Keşke xdrive olmayan kış lastikli bir x3 daha olsaydı da onu da görseydik.

• Son yakıt tüketimim;
    655 lirayla 2620 kilometre yol yaptım.Tam olarak km de 25 kuruş yakıyor
    Arabam da 5 bin km ye yanaştı çok şükür bir sıkıntı yok
  • quote:

Son yakıt tüketimim;

xDrive daha çok yakıyor yanlış bilmiyorsam 1 litre kadar. Buna rağmen 25 kuruşsa normal 320d'ler 25 kuruşun altında ki bu da çok iyi bir değer.

• who said range rovers were bad off road!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL

quote:

Son yakıt tüketimim;

xDrive daha çok yakıyor yanlış bilmiyorsam 1 litre kadar. Buna rağmen 25 kuruşsa normal 320d'ler 25 kuruşun altında ki bu da çok iyi bir değer.

Evet kış lastiği olmayan bir 320d herhalde 20 kuruş civarı yakacaktır ki bu da süper bir değer.
    Ben aracımı alınca hemen kış lastiği taktırdığım için;normal lastikle ne kadar yakar bilmiyorum.Eski araçlarımdan biliyorum,yazlıkları takınca tüketim azalıyordu,bunda bahar ayında klimanın da az çalışmasının etkisi var diye düşünüyorum.
    Öyle böyle neticede 4 çeker,184ps,1600 küsür kilo,otomatik vites bir araç için km de 25 kuruş bile çok makul bence

• Hocam 7.3 litre yapar bu hesaba gore cok cok iyi. Benim 1.6 105 hp mjet de 7 litre yaktı ilk depoda. Bmw yi takdir ediyorum. Kazasız belasız kullanın.
  • Benim galoş 9 litre gaz yakmış son hesaplamama göre.Bu özellikte bir aracın 25 kuruş yakması Bmw nin nasıl başarılı olduğunu gösteriyor.(Ya da benim aracın ne kadar dandik olduğunu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre BİÇER

Hocam 7.3 litre yapar bu hesaba gore cok cok iyi. Benim 1.6 105 hp mjet de 7 litre yaktı ilk depoda. Bmw yi takdir ediyorum. Kazasız belasız kullanın.

Bu arada yol bilgisayarı da 7.2 gösteriyor.Sapması çok az demekki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL

quote:

Son yakıt tüketimim;

Evet kış lastiği olmayan bir 320d herhalde 20 kuruş civarı yakacaktır ki bu da süper bir değer.
    Ben aracımı alınca hemen kış lastiği taktırdığım için;normal lastikle ne kadar yakar bilmiyorum.Eski araçlarımdan biliyorum,yazlıkları takınca tüketim azalıyordu,bunda bahar ayında klimanın da az çalışmasının etkisi var diye düşünüyorum.
    Öyle böyle neticede 4 çeker,184ps,1600 küsür kilo,otomatik vites bir araç için km de 25 kuruş bile çok makul bence

bende 163hplik olam 3.20d var bu araç 7.5lt yakıyor. 20 kuruşlar günümüzde hayal artık

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.