Şimdi Ara

Bmw garanti uzatma sorunsalı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bloody_murder Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: time is up

Telefonuna indir android veya ios'tan, kablo ve garantiyle ugrasmaktan kurtulursun, tabi ne kadar verimli olur bilemem :)

Hocam denedım lakin gunduz pek gorunmuyor. Gps pıl yıyor(kablo uzanıyor mecbur camın onune kadar) ve telefonu kullanamıyorum her ın bın de almak lazım. Ancak gece kullanabılırım kı gece cok seyahat etmıyorum :)

Bu olayın uretıcıler de cok farkında degıl aslında ama o kadar buyuk bır yararı var kı anlatamam sıze. Kadrana bakmayı unutuyorsunuz. Hızınızı her daım yola bakarken goruyorsunuz sahsen guvenlık ve konfor acısından bır cok donanımdan once gelıyor. Keske yaygınlassa bıraz ama bmw sunuyor gercek anlamda head up dısplay kı o da bıldıgım kadarıyla ust donanım paketlerınde. Peugeot unkı gıbı cakma head up bıle olsa markalar yaygınlastırmalı bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz hort olacak ama onemli bir konu...Gecen hafta 3 yil icin 6400 tl fiyat aldim 2014 5.20i icin.. ben yaptirma taraftariyim, 3 yil icinde satarsam cok hizli ve fiyati ustune koyup satabilecegimi dusunuyorum... sanzuman ve motor elektronik arizalarinda sanayide oyalanacak vaktiniz yoksa garantisi benim diyen ustalar ile ugrasacak zamaniniz kisitli ise benim gibi yaptirmanizda fayda var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.