Şimdi Ara

Bmw geriliyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 yılı ile birlikte özellikle amerika pazarında bmw satışlarında düşüşler var.3 serisi yeni c karşısında irtifa kaybediyor.
    Yeni çıkan 7 seriside çok başarılı bir grafik çizmiyor.
    Mercedes c ve e serileri satış olarak iyi sonuçlar elde ediyor.Bu yılın sonlarına doğru piyasaya çıkacak olan yeni 5 serisi (G 30 kodlu) ilk tahmini çizimlerine bakarsak bu sıkıntılı durumu berteraf edecek gibi durmuyor.
    Eğer BMW henüz kasa değişimine 2.5 yıl olan 3 serisi istenileni verme konusunda başarısız olursa yeni 5 serisi ve pek te iyi gitmeyen 7 serisi satışları ile kötü bir döneme giryor gibi gözüküyor.
    Öte yandan Audi de ciddi bir rakip olma konusunda hızla ilerliyor.
    Bmw politikalarını belirleyen ekibin yeni bir stratejiye ihtiyacı var sanki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyskuzpoy1

2016 yılı ile birlikte özellikle amerika pazarında bmw satışlarında düşüşler var.3 serisi yeni c karşısında irtifa kaybediyor.
    Yeni çıkan 7 seriside çok başarılı bir grafik çizmiyor.
    Mercedes c ve e serileri satış olarak iyi sonuçlar elde ediyor.Bu yılın sonlarına doğru piyasaya çıkacak olan yeni 5 serisi (G 30 kodlu) ilk tahmini çizimlerine bakarsak bu sıkıntılı durumu berteraf edecek gibi durmuyor.
    Eğer BMW henüz kasa değişimine 2.5 yıl olan 3 serisi istenileni verme konusunda başarısız olursa yeni 5 serisi ve pek te iyi gitmeyen 7 serisi satışları ile kötü bir döneme giryor gibi gözüküyor.
    Öte yandan Audi de ciddi bir rakip olma konusunda hızla ilerliyor.
    Bmw politikalarını belirleyen ekibin yeni bir stratejiye ihtiyacı var sanki...

hocam bırakın bunu da markanın sahipleri düşünsün artık, bi araç alınca ortak olmuyoruz ya

ben f30 u çok begenmeme ragmen mercedes tercih ettim, yakın cevremde sanırım bmw alırsam daha tehlikeli süreceğim gibi bir imaj vardı, türk insanını bilirsiniz, bmw süratli arabadır 3.18 çoğunun gözünde c63 amg den bile süratli olabilir, o derece bi markacılık yani :( bu esnada takip ettiğim kadarıyla borusan araçlara bence görece ve rakiplerinden fazla bir zam yaptı, benim kendi hesabıma göre bazı donanımlar fazla bazı donanımlar eksik falan ama genel olarak 3.20 ied nin bazı c180'den pahalı bir konuma geldi, paket alımını tesvik ederken bazı biraz sisirdiler oysa benim önceliğim cla ya da önden çeker ufak bir audi yerine keyifli gördüğüm bu kasalara yönelmek için ayda yılda bir kullanılan donanımlar olmasa da dert değil mantığıydı. zaten gördüğüm sitede de 3.20 ied nin listesi kur sabit olmasına karsın 2000 in ustu bir rakam inmiş, fakat bu politika beni soguttu balmain kuyruguna girmiş fatih ürek gibi araç alırken indirim, sezon sonu, mayfest zortfest falan bekleyip durmak istemedim.

bunlarla beraber testte de 3 ile c180 arasında hissedilir bir performans farkı algılamadım, belki vardır ben hissetmemişimdir, ama internette abartıldığı kadar bişey gelmedi, ki temelde 3.20 ied modlu bir araç, bunun fabrikadan gelmesi süper bişey, ama bir aracı modlamak da fabrika dışı ben de yaptırmam, ama istense atla deve değil, aynı motorlar arasına 3.16-3.20ied 10 binden fazla fark koyacak bişey değil. c nin nerdeyse yarım sınıf daha buyuk olmasına karsın daha hafif olması da beğenimi kazanan diğer yönü oldu. zf iyi bir sanzıman, ama örneğin c180 deki kulakçıklar sportif bmwde ancak 2000cc de var, ve sportif bmw oynanmadıkça hep eco başlıyor..

yorumlarda c en sert, sportif f30 ise en konforlu, yumuşak bmw diyorlar dolayısıyla markalar birbirine gitgide yaklaşıyor zaten. birde hep ekonomide başlıyacak o da
    amacım bu iyi, şu şöle demek değil, ben bmw'yi sevmeme ve f30 u çok karizmatik bulmama karsın, bmw nin sadeliğini düşük kalite sananlar var ama bence daha değerlidir hatta, buna ragmen tercih etmedim, benim açımdan bir irtifa örneği diye..

buna karsın temel sebep araç ile makyajda nerdeyse hiç oynanmaması, bir aracın karakterini koruması güzel bişey, mercedesin son dönemde makyajlarda yaptığı ağır değişiklikler rezalet, ama alırken de insan biraz da 'yeni' bişey istiyor. yoksa sıfır almanın esprisi ne, makyajda bu kadar aynı kalınması biraz sıkıntı oldu, ben mesela yolda tabiri caizse düşmüş 3 ler görmeye başlamıştım, bu yanlış anlaşılmasın aracına mahsus öyle bir intiba verenleri kastediyorum, yeniler süper duruyor kesinlikle, ama o halde gördüğüm tek tük model bana biraz kasa için eskimişlik hissi verdi, ki amerikada 8-10 seneye presliyorlar bunları, orada 'yeni' olayı daha hassas olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    egea "cross" olunca ne oluyor..?
    4 yıl önce açıldı
    audi mi? mercedes mi? bmw mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.