Şimdi Ara

BMW U06 Active Tourer ve Aksesuarları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BMW U06 kasa Active Tourer (220i) araç kullanımı ve aksesuarları için bu forum başlığını oluşturdum; paylaşımların BMW sürücülerine faydalı olacağını umuyorum. Keyifli sürüşler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kar yağışı sebebiyle takıp-çıkarması pratik olan bir sistem aradım; kar paletine karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 22 Şubat 2025; 19:48:39 >
  • Kar paletlerini sökünce; siyah renkli plastik bir disk kapak var; görünümü daha iyi olsun diye; metal montaj diskinin üzerine geçmeli. Jantlar da siyah olunca disk kapak ile uyumlu oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 22 Şubat 2025; 19:40:11 >

• Kar paleti dışarıdan geçmeli bir sisteme sahip; lastiğin arka tarafına ulaşmaya gerek yok (mesela zincir sistemlerde arka tarafa ulaşmak gerekiyor). Kar paletini teker yere temas halindeyken monte etmek mümkün; fakat aracı biraz ileriye veya geriye almak gerekebilir.

Daha iyi bir çözüm ise kriko kullanmak. 6 sene önce satın aldığım sanayi tipi kriko var; pratik bir şekilde tekeri yerden keser; kar paletini monte etmek kolaylaşabilir. Ayrıca lastik kara gömüldüyse, etrafındaki karı küremek zor olabilir. Öyle bir durumda da kriko faydalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 22 Şubat 2025; 19:49:31 >

• Kullanım kılavuzu sayfaları; montaj ve söküm işlemleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 22 Şubat 2025; 19:47:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.