Şimdi Ara

Opel astra enjoy active vs sport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
14.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar otomatik vites opel astra 1.4 t almayı düşünüyorum.enjoy active + sunroof + arka park sensörü araç için 60.000 tl fiyat aldım.Ama opel astra sport aracın liste fiyatının 62.601 lira olduğunu farkettim.Sizce hangisini almak mantıklı olur?teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dathoras -- 6 Haziran 2014; 11:35:45 >

• bir arkadaşımda sport modeli var.
    tam emin olmamakla birlikte sanırım süspansiyonları daha sert oluyor.
    bu yüzden kendisi çok memnun değil.
    bir araştırın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshizmir

bir arkadaşımda sport modeli var.
    tam emin olmamakla birlikte sanırım süspansiyonları daha sert oluyor.
    bu yüzden kendisi çok memnun değil.
    bir araştırın bence.
    Cıvıc tavsiye ederim.

honda.com.tr
    Honda Civic Sedan'a Genel Bakış | Honda
    http://honda.com.tr/otomobil/civic-sedan/fiyat

quote:

liste fiyatının 62.601 lira

• dathoras D kullanıcısına yanıt
    Ben olsam 2013 model 0 km cosmo arardım, bulamasam bile 2014'ünü düşünürüm sırf AFL farlar için bile ödediğiniz farka değer. Cosmo özellikleri bakımından active ve sport 'a göre göreceli daha hesaplı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra 1.4t sport sedan otomatik 2013 sifir arabayi 60000tl ye aldim ve cok memnunum. Arac benzinli otomatik yakiyor ama yol tutusu,conforu ve bence dizayni cok tatminkar. Sportun donanimlari da oldukca yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yws

Astra 1.4t sport sedan otomatik 2013 sifir arabayi 60000tl ye aldim ve cok memnunum. Arac benzinli otomatik yakiyor ama yol tutusu,conforu ve bence dizayni cok tatminkar. Sportun donanimlari da oldukca yeterli.

Standart ses sistemi yeterli oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Cıvıc tavsiye ederim.

honda.com.tr
    Honda Civic Sedan'a Genel Bakış | Honda
    http://honda.com.tr/otomobil/civic-sedan/fiyat

quote:

liste fiyatının 62.601 lira

Teşekkür ederim.çevremdekiler de hondayı tavsiye etti ama Opeli denemek istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Viper74 kullanıcısına yanıt
    Aradaki fiyat farkı çok fazla hocam.60000 psikolojik sınırını geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dathoras

Aradaki fiyat farkı çok fazla hocam.60000 psikolojik sınırını geçiyor.
    Enjoy active
    Evet psikolojik geçiyor fakat 64.000 civarı şansınız varsa 2013 model Cosmo bulursanız kaçırmayın derim. Bulamazsanız donanım bakımından hangisi size yakın geliyorsa, misal Active arka camlar karartılmış gelirken Sport'ta altı düz spor direksiyon var ama koyu arka camlar yok
    Opel'in garip huyları mevcut donanım paketlerinde böyle. Neyse içinize sinen hangisi ise doğru seçim odur, gerisi boş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Astra 1.4t sport sedan otomatik 2013 sifir arabayi 60000tl ye aldim ve cok memnunum. Arac benzinli otomatik yakiyor ama yol tutusu,conforu ve bence dizayni cok tatminkar. Sportun donanimlari da oldukca yeterli.

Hocam ses olayindan pek anlamam ama bana gore yeterli. Hocam bu arac yaktigi benzinin ve fiyatinin hakkini veriyor. Ben icindeyken cok iyi hissediyorum, arkadaslarim da cok begendiler. Karar sizin.

• quote:

quote:

quote:

Hocam ses olayindan pek anlamam ama bana gore yeterli. Hocam bu arac yaktigi benzinin ve fiyatinin hakkini veriyor. Ben icindeyken cok iyi hissediyorum, arkadaslarim da cok begendiler. Karar sizin.

Alıntıları Göster
    Dizel Sport kullanıyorum sorun varsa cevaplarım.

• Apocalypto33 A kullanıcısına yanıt
    Memnun olmadığınız bir tarafı var mı?
    Şu da olsaydı keşke dediğiniz ne oldu?
  • Apocalypto33 A kullanıcısına yanıt
    Opel astrayı eleştirenler ses sisteminden yakınıyorlardı.6 hoparlör yeterli oluyor mu? Premium ses sistemi gerekli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dathoras -- 6 Haziran 2014; 19:19:25 >
    hocam sport pakette 6 hoparlör var Enjoy active de 4 hoparlör var buna dikkat et hocam içinde kalmasın sonra
  • quote:

Opel astrayı eleştirenler ses sisteminden yakınıyorlardı.6 hoparlör yeterli oluyor mu? Premium ses sistemi gerekli mi?

Sizin beklentinize göre değişir.Bence 6 hoparlör yeterli.Ses kalitesine gelirsek ne çok iyi ne çok kötü vasat diyebilirim.Örneğin bir Bmw kalitesi yok.Sıradan radyo dinleyicisiyseniz sıkıntı oluşturmaz diye düşünüyorum.Ben bugüne kadar sport donanıma ekstra ses sistemi yaptıran görmedim.Abartıldığı kadar rahatsız edici durum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

quote:

Sizin beklentinize göre değişir.Bence 6 hoparlör yeterli.Ses kalitesine gelirsek ne çok iyi ne çok kötü vasat diyebilirim.Örneğin bir Bmw kalitesi yok.Sıradan radyo dinleyicisiyseniz sıkıntı oluşturmaz diye düşünüyorum.Ben bugüne kadar sport donanıma ekstra ses sistemi yaptıran görmedim.Abartıldığı kadar rahatsız edici durum yok.

Alıntıları Göster
    ben enjoy active kullanıyorum gayet memnunum donanım olarak eksikliğini hissettiğim tek şey usb girişi eksik bunun dışında bana göre gayet yeterli.ayrıca enjoy jantları bence diğerlerinden daha şık duruyor tabi bu zevk meselesi.renk olarak kesinlikle nehir gri öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

quote:

Alıntıları Göster
    sportlarda hb aracın direksiyonu çok şahanedir 2013 model hb ve 2014 hb araçlara bakın sadece sport donanımla gelir bu direksiyon.. Jantları da güzeldir ayrıca koltukları cosmodan daha güzeldir.. Cosmo da ise afl detayı var 60 bin e çıkılıyorsa sport alın derim her halükarda her donanım sizi memnun eder sonuçta j kasa astradan bahsediyoruz.. Aralarda sorunuzun haricinden başka araçları önerenler olabilir engelleyin onları gitsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: babasamsunlu

ben enjoy active kullanıyorum gayet memnunum donanım olarak eksikliğini hissettiğim tek şey usb girişi eksik bunun dışında bana göre gayet yeterli.ayrıca enjoy jantları bence diğerlerinden daha şık duruyor tabi bu zevk meselesi.renk olarak kesinlikle nehir gri öneririm

Hocam bende ellerinde tek renk nehir gri oldugu icin mecburiyeten almistim, araba galerideyken rengini belli etmiyordu ama disari cikinca rengini belli etti ve iyiki bu Rengi almisim dedim. Arac sedan sport ve bu renk gercekten cok yakisiyor. Ikinci bir tespit arabam sedan oldugu icin mi bilmem sedani hatcback inden daha sik

• babasamsunlu kullanıcısına yanıt
    Klimasından memnun musunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.