Şimdi Ara

BMW X1 F48

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BMW X1 sDrive 18i 2016 model

Son derece memnunum. Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.

• Ne kadara aldiniz birde hangi donanimlar var hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, konfor-sarsıntı durumunu ve yol tutuş kabiliyetini soralım, izlenimleriniz neler?

• ne kadara aldın? opsiyon vs. ekleme yapıldı mı ?
  • Sağolun arkadaşlar. Daha güzeli sizlerin olsun.

Tam olarak 157.000TL'ye aldık.

Metalik sedef beyaz. Türkiye paketi. Elektrikli Panorama Can Tavan, 17" double spoke cant, Geri Görüş Kamerası, Elektrikli katlanır ayna, Hi-Fi ses sistemi, Otomatik Katlanır Bagaj Kapağı, Siyah deri koltuk kaplama, velur paspas, aydınlatma, start/stop, eller serbest, led far, Aliminyum görünümlü Tavan rayları, Isıtmalı ön koltuk, BMW acil yardım çağrı sistemi, cruise control, yol bilgisayarı, Runflat, Lastik Basınç göstergesi, elektrokrom, park asistanı, çok fonksiyonlu deri direksiyon vs. var.

Navigasyon, Hafızalı elektrikli koltuk ve HUD dışında her şey var yani.

Performans oldukça iyi.

Yol tutuşuna hasta oldum. Virajlarda yağ gibi. O yükseklik ve heybetteki arabada insan hayret ediyor.
    İçeri ses almıyor. Ancak bozuk yollarda runflat lastik nedeniyle normal lastiklere göre biraz daha az konforlu. Runflat kullanmış olanlar anlarlar. Nizami yolda, yol sesi ya da rüzgar sesi olması gerektiği gibi. Bundan daha az ses alan bir arabaya binmedim henüz.
    Yakıt; 100 km'de 8-8,4 litre arasında gidip geliyor. Ancak henüz çok kastırmadım arabayı. Normal şehir içi BMW kullanımı.
    Klima iyi hemen ısıtıyor.
    Ses sistemi güzel ve güçlü. Hem baslar hem tizler çok güzel. Kaliteli ses alıyorsunuz.
    Aracın tepkileri oldukça makul ve intuitiv. Siz ne derseniz araç onu yapıyor. Beklediğiniz tepkileri alıyorsunuz.
    Dönüş açısı oldukça iyi. Çok keskin dönüyor araba. O heybetteki arabadan beklenmeyen bir kıvraklığı var. Ciddiyim.
    Koltuklar rahat, ayarlamalar ve kademelendirme iyi. Ben tam istediğim noktaları buldum rahatlıkla.
    Araç içi gerçekten çok geniş. Son derece ferah. Han gibi. Ön ve yan camlardan görüş açıları oldukça geniş. Çoğu araçta yok bu. Çıtalar görüşü kapatmıyor.
    Bagaj yayla gibi.

Arabanın sürüş zevki hayli yüksek. İnesim gelmiyor. İşten eve gelirken yolu uzatıp keyif yapıyorum.

Başka sormak istedikleriniz varsa sorun. Sorduklarınızdan aklıma gelenleri yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74B7D629A -- 10 Şubat 2016; 0:55:30 >

• Oldukça güzel şekilde anlatmışsınız, ben de sipariş bekliyorum ve yazdıklarınız beni sevindirdi. Gerçekten güzel bir araç aldınız, donanım seviyesi de yüksek, keyifli sürüşler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW X1
    14 yıl önce açıldı
    2009 Model Bmw X3 XDrive 2.0d
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.