Şimdi Ara

BMW X5 3,0 İ BENZİN LPG ALINIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
6.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle Merhaba. Bu konuyu Cuğu Kez Araştırdım Fakat Buraya Yeni girdiğimden Dolayı Sizdende Bir Bilgi Almak İstedim.
    Sizce Bmw X5 3,0İ BENZİN LPG Alınırmı? Yada 3,0 Dizel Motorumu Hanigisini Önerirsiniz.
    Ben İlk defa Kullanıcam Bmw AŞkı Var Malum Şİmdi Peugeot 407 Var bende 2009 Premium Siyah Renk En ful Olanı Deri koltuk Zenon Ful hersey.
    Aracımı Satıp 2005 2006 Gibi Bir Bmw X5 ALMAK İSTİYORUM KULLANANLAR VE BU KONUDA TECRÜBESİ OLANLAR VARMI DİZEL LPG YAKIT FARKI VARMI VARSA NEDİR.
    Saygılar.

• selam,

ben de 2004 model X3, 3000 motor benzinli vardı. Lpg takılı olmasına rağmen çok yakıyordu Vergisi de 2800 tl civarındaydı. Güzel araç elbette memnundum. Ama yakıt ve vergi olayı can sıkıcı. Satıp C-180 aldım
  • X3 SORDUM FAKAT X5 ÇOK FARKLI SÜRÜŞÜNE DERSEN SÜRMDÜMDE TABİ C180 DE YABANA ATILACAK Bİ ARAC DEİL AMA X5 ALIRIZ DEDİM BU SEFER İHTİŞAMLI BİR GÖRÜNÜŞÜ VAR YAKITI BİR ARKADAŞTA VARDI BEN SORDUM 11/12 LİTRE DEDİ LPG DE AMA TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacmazonur

Arkadaşlar Öncelikle Merhaba. Bu konuyu Cuğu Kez Araştırdım Fakat Buraya Yeni girdiğimden Dolayı Sizdende Bir Bilgi Almak İstedim.
    Sizce Bmw X5 3,0İ BENZİN LPG Alınırmı? Yada 3,0 Dizel Motorumu Hanigisini Önerirsiniz.
    Ben İlk defa Kullanıcam Bmw AŞkı Var Malum Şİmdi Peugeot 407 Var bende 2009 Premium Siyah Renk En ful Olanı Deri koltuk Zenon Ful hersey.
    Aracımı Satıp 2005 2006 Gibi Bir Bmw X5 ALMAK İSTİYORUM KULLANANLAR VE BU KONUDA TECRÜBESİ OLANLAR VARMI DİZEL LPG YAKIT FARKI VARMI VARSA NEDİR.
    Saygılar.
    "girdiğimden", "defa", "bende", "koltuk", "hersey" gibi kelimelerinin baş harfleri küçük olmuş. Gözünüzden kaçırdınız sanırım.

Sorunuza cevap vermek gerekirse, BMW E53 3.0d dizel motoru tavsiye edilir. 3.0i benzinliler pek tercih edilmiyor, performans sorunu var sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: panthera52

quote:

Arkadaşlar Öncelikle Merhaba. Bu konuyu Cuğu Kez Araştırdım Fakat Buraya Yeni girdiğimden Dolayı Sizdende Bir Bilgi Almak İstedim.
    Saygılar.
    "girdiğimden", "defa", "bende", "koltuk", "hersey" gibi kelimelerinin baş harfleri küçük olmuş. Gözünüzden kaçırdınız sanırım.

Sorunuza cevap vermek gerekirse, BMW E53 3.0d dizel motoru tavsiye edilir. 3.0i benzinliler pek tercih edilmiyor, performans sorunu var sanırım.

https://www.youtube.com/watch?v=1558UP0sWOw

vectra b 2.0 ile tokatlarım gibi duruyor

• Arkadaşlar Bu x5 in Dizeli 2006 model 3.0 motor bügünde kullandım baya baya çekişli harika bir araç fakat yakıtı biraz fazla 14.5 yaktı sehir içi LPG 3.0 i motorun yakıtını ve çekişini merak ediyorum dogrusu teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Konu Güncel Yorumları alalım :) :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cayenne al
  • XC-90 daha iyi olmazmı ?
  • X5 alıcam kesin ama bilgi almam lazım ondan once

• Hocam aklın varsa kaaaç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye kaç yani bir tecrübeniz varmı bu araçla ilgili

• Eğer sağlam ve düzenli gelirin varsa dizel al derim. Lpg olayına pek bulaşmanı tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi again35 -- 6 Haziran 2015; 9:56:53 >
  • Bilgin için teşekkür ederim again

• 407 den sonra özellikle vergi anlamında çok pahalı olacaktır.Yakıt fazla olacaktır.Parça parası/kasko felan katlanırım derseniz geliriniz varsa sürüş zevki saglamlık açısından sorun yaşatmaz heralde.(aracı daha önce hiç kullanmadım).Ama takıntınız SUV araçlarsa Nissan Qashqai,Jeep Renegeda gibi 1.6 dizel motorlu düşük hacimli araçlar da bakılabilir.En azından parçası bmv göre daha ucuz , vergisi daha düşük.Eski bir bmv bineceginize yeni model bir araca binersiniz ve arıza çıkarma şansı daha az olacaktır...
  • Alem bizim teşekkürler bilginiz icin

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: panthera52

quote:

Saygılar.

https://www.youtube.com/watch?v=1558UP0sWOw

vectra b 2.0 ile tokatlarım gibi duruyor

Sana sadece diyorum dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.